Jump to content
Arodem

Minions-studioet planlegger Super Mario-film

Recommended Posts

Om du har sett filmen, eller tar en kjapp titt på karakteren på IMDB så vil du skjønne ganske fort at det er en spøk. 

Edited by Tobeass
  • Like 4

Share this post


Link to post

Humor er subjektivt, og om du i tillegg ikke har sett filmen fra 1993 for å fatte hvor latterlig dårlig den er så kan jeg skjønne at du mener det ja. 

Share this post


Link to post

Synes det var en grei spøk jeg...

Har for øvrig kun gode minner fra den filmen, en barndomsfavoritt. Men kan godt skjønner ratingen om jeg tar kritikerbrillene på.

 

Men dette blir en animasjonsfilm?

Share this post


Link to post

Hadde Mario-filmen vært kalt "Plumbers go to the Dino Dimension", og hatt andre navn, så hadde denne filmen vært en typisk 90-talls midt-på-treet familiefilm. Humoren er ganske stusslige greier, men Bob Hoskins og Dennis Hopper er alltid sjarmerende. Alt som har med spillet å gjøre er ganske påtvunget inn i filmen, det virker som de hadde allerede hadde laget mye av filmen før de ville involvere Nintendo. Men designet på den andre dimensjonen er veldig bra, og man føler at dette er en verden man kunne ha likt å utforske mer av. Det er også gode spesialeffekter og veldig koselig musikk. Så det er ikke en DRITTFILM. Den er ok for sin tid, men har ikke noe med Mario å gjøre.
Anyways, vi får se om de klarer å gjøre noe interessant ut av en type "Pixar"-film. Jeg syntes det er vanskelig å se for seg mye drama og en dyp emosjonell historie i spill som handler om ekstremt enkle historier og karakterer, og hvor all gleden ligger i kickass gameplay, sjarmerende design, fantastiske brett og fin musikk. Jeg er også litt skeptisk til en Mario som skal ha masse dialog, vet ikke om jeg orker den gnålete stemma i flere sekunder om gangen, hehe.

Edited by tankbug

Share this post


Link to post

Bare jeg som ser for meg fox kids versjonen av mario der man alltid så to ekte folk som spilte mario og luigi før tegne serien startet?

Velkommen til Suuuuper Mario Brødrenes SuuuuuperShow!!

 

Kun hos besteforeldre jeg fikk sett det, da Fox Kids hjemme ble til en eller annen jallakanal klokken 18, da Mario som oftest kom.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...