Gå til innhold

Den store Huawei Mate 10 Pro tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har folk fortsatt problemer med bluetooth, eller er dette noe som er blitt fikset/forbedret? Vurderer selv å kjøpe denne telefonen, men ser på det som ganske irriterende om den driver å kobler ut i ny og ne. Ihvertfall om jeg skal bruke det som kommunikasjon på jobb.

 

Ser tidligere i tråden her at noen mente de fikset problemet med å slå av bluetooth scanning, men ser jo senere at fortsatt andre personer har problemer med bluetoothen?

Endret av Steffenv
Lenke til kommentar

Kjøpte akkurat et par Plantronics trådløse og de er virkelig ille når telefonen er i lomma. De funker derimot perfekt så lenge telefonen ligger i ro, selv om avstanden da er større. Den funker bedre (bra) med Jabra Elite Sport, så vet ikke hvem jeg skal skylde på.

 

Generelt kjempefornøyd med telefonen, men jeg har hatt mere Bluetooth problemer med denne enn andre telefoner (primært iPhone).

Lenke til kommentar

Vanskelig det der når noen strever med det, og andre merker ingenting. Hadde det ikke vært for dette så hadde jeg bestilt den nå med en gang. Sliter litt med å finne alternativ telefon med samme egenskaper til samme pris. Ellers må jeg bare gamble, men vet at jeg kommer til å irritere meg enormt over det om problemet dukker opp.  :hmm:

Lenke til kommentar

Oneplus 6?

 

Har ikke sett noe særlig på den pga. har sett etter en tett mobil pga. omgivelser på jobb. Ellers ser den jo meget lovende ut.

 

Ser nå at det står noen steder at den er både støv, vann- og sprutbestandig? Men veldig uoffisielt, er det sånn typ. belegg som Moto G6 Plus bruker det da, som de ikke tørr sette en sertifisering på?

Lenke til kommentar

Litt skremmende at den fortsatt sliter etter å ha vært på markedet rundt et år nå da.. :hmm: Er det rett og slett hw-feil som de ikke får ordnet opp i 100% da, eller er det sw som de rett og slett ikke klarer å fikse ?

EMUI gjør ganske mye rart for å holde strømforbruk i sjakk, det hadde ikke overrasket meg om problemet ligger i optimaliseringene der.

Lenke til kommentar

Har ingen problemer med BT etter de siste 2-3 oppdateringene, men plages grønn av Snapchat. Finner ingen løsning på det heller, og siden dette er en app jeg bruker daglig blir det nok et annet merke i løpet av høsten (hvis Pixel slippes i Norge) eller i 2019. 

 

Litt synd at man skal plages med slike små problemer når telefonen generelt er topp! Den beste telefonen jeg noen gang har hatt, men jeg gidder ikke mer tull. 

Endret av Espp
Lenke til kommentar

Når jeg ser et bilde og dobbeltapper for å svare, så får jeg helt svart skjerm. Det samme skjer av og til i andre scenarioer, hvor det ender med at kameraet fryser (svar skjerm). Kan løses ved og åpne / lukke appen eller at man trykker på firkanten i midten (ser alle åpne apper) og går tilbake til snapchat. Det virker som at kameraet og snapchat ikke kommuniserer riktig sammen.

 

Finner ingen løsning (har ikke sjekket siden forrige uke). Har testet mye rart. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...