Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Det å ha så "syk" personlighet at andre syns man er frastøtende


AnonymDiskusjon

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg prøver å være hyggelig og slikt, men det er som det gjennomskues. Det er noe galt med meg tror jeg. Jeg ser at andre ikke liker meg, og da trekker jeg meg vekk. Kanskje det ikke er ekte hyggelighet pga at jeg er deprimert og at jeg pga det blir følelsesløs. Men jeg har jo lyst. Jeg har store sosiale problemer, og det er så jævlig å leve med at jeg vet ikke om det har noen hensikt engang. Hvis jeg ikke klarer å smile og fungere vanlig i en samtale så må jeg bare forsøke å fake det, ellers blir jeg mislikt, men det gjør jeg likevel uansett. Men også skriftlig over nettet så har jeg problemer, det er noe galt som gjør at jeg ikke blir likt. Det er veldig mange som ikke har greie liv, veldig mange har det mye verre enn meg. Så jeg bør vel ikke klage? Får bare akseptere dette kanskje... akseptere at man aldri har vært eller skal bli lykkelig, og det som en naturlig del av et menneskets liv.



Anonymous poster hash: 0360a...77e
Lenke til kommentar

Får bare akseptere dette kanskje... akseptere at man aldri har vært eller skal bli lykkelig

Anonymous poster hash: 0360a...77e

Hvis du hadde akseptert noe hadde du gjort det for syv tråder siden. Ikke gjør deg til et offer, vi har det godt verden sammenlignet, og din tur kommer i helsekøen. Men mine råd strekker ikke til i denne karusellen, så du får danse videre.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg fikk brev om innvilget hjelp nå i dag.

 

Jeg er så ensom! Hva skal jeg gjøre resten av i dag for å føle meg ikke så ille?

 

Ja, mange har det ille / jævlig. Uten å klage.

 

Anonymous poster hash: 0360a...77e

Begynn å se serier på netflix enn så lenge og ha som mål å ta en joggetur eller gjøre noe fysisk hver dag, i 30 min minst. Fysisk aktivitet 4-5 ganger i uken er ren medisin, og får hjernen din til å fungere bedre. Ensomheten rammer de fleste eller oss alle på et tidspunkt, dette kan være noe å jobbe mot og forebygge hos psyk.tjeneste. På sikt kan du gjenoppta kontakt med en eller to venner fra skoletiden, du har sikkert noen der ute som ville satt pris på bekjentskap.

Lenke til kommentar

 

Hjelp med mine konsentrasjonsproblemer??? Jeg gikk til DPS i 10 år FFS

 

So long, suckers... oh oh ohhhhh

Anonymous poster hash: 0360a...77e

Og her igjen går du i samme løp som i alle andre trådene. Et øyeblikk har man noe nesten adekvat, og så i neste kommer det noe helt random som skaper avstand til folk. Du fremstår som usikker, at du er et offer, men gnist har du. Jeg har egentlig bare meg selv å takke for å gi deg denne oppmerksomheten som ikke hjelper deg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...