Gå til innhold

Hvordan kontakte Facebook?


nor50

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 5 måneder senere...
  • 10 måneder senere...

Hei! Jeg har bare fått kontakt med facebook gjennom min bedriftskonto. Der har de en intigrert chat som de svarer på innen 4-5 minutter som regel. Jeg har også prøvd som privatperson men har aldri hatt noe hell med det!

 

Hei. Hvordan chatter man med bedriftskonto??? 

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Driver FB ren personforfølging?? Ble i dag blokkert for 30 dager da jeg kopierte et bilde fra en annen FB side. Skjedde det samme for en tid tilbake, det ble og da kopiert et bilde fra en annen side. Bildet verserer på flere FB sider fremdeles.  Det samme bildet ligger ute på flere FB sider, og det har det gjort i flere år. Ber vennligst om at kontoen min blir åpnet igjen snarest. Føler meg urettferdig behandlet

MVH

Jahn H. Vik

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 5 uker senere...

Jeg var inne på Dagbladets Facebook i går og kommenterte ikke helt i tråd med pk om situasjonen i USA og de påfølgende negative omtaler av presidenten.  Etter en håndfull kommentarer forsvant Facebook og det kom beskjed om at jeg måtte identifisere meg - ikke noe om at det var kommenteringen som hadde utløst en reaksjon fra en eller annen som hadde varslet.  Dette skjedde litt før kl. 20.00 i går.  ID dokumentasjon ble oversendt prompte, men ennå er dette beskjeden som står - og noe sier meg at denne kan bli stående lenge. 

Takk for at du sender inn informasjonen din. Vi har mottatt den.

Vi har færre personer til rådighet til å gå gjennom informasjon på grunn av koronapandemien (COVID-19). Det kan ta lengre tid enn vanlig å gå gjennom kontoen din.

Vi er alltid opptatt av sikkerheten til folk på Facebook, så inntil videre kan du ikke bruke kontoen din.

Takk for din forståelse.

 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei. 

Jeg prøver å hjelpe en venn som har fått kuppet facebook profilen sin. Uvedkommende har endret passordet og tilbakesillings-epost adressen.

Vi har prøvd mange sikring og gjenopprettingsmuligheter men alle krever gjeldende passord eller sender koder til den uvedkommende.

Jeg klarte å sette to trinns verifisering og får sms når den uvedkommende prøver å logge inn.

Gjenoppretting fra tre venner gikk ikke heller. Fikk beskjed om at epostadressen allerede var i bruk på en facebook konto.

Er det noen som kan hjelpe?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har også blitt sperret ute av min fb nå etter gjentatte forsøk på påloggginger andre steder. Kode blir sendt til adresse der serveren ikke lenger slipper gjennom mailene mine. Fått lastet opp ID og gitt ny e-postadresse nå. Dette skulle ta 24 timer, men er over 48 timer siden nå. 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

 

Man får ikke kontakt med FB. Har man skrevet noe negativt om innvandrere, blir man blokkert i et visst antall dager,da hvis en eller annen misliker hva du skriver. Hatytringer kalles det. Å skrive tilsvarende om norske f. eks.politiker er det helt greit. Forstå det den som kan. Ytringsfrihet er et ukjent begrep for FB! 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Uderzo låste denne emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...