Gå til innhold

Dilemma-leken


Scarvo

Anbefalte innlegg

Bli plukket opp av en UFO. Hvem vet hvilken reiser jeg får da, og hva som skjer. Det å reise til mars er sikkert mer trygt, men også forutsigbart og kjedelig.

Måtte dusje ute i gata på Karl Johan i dusjkabinett med gjennomsiktige glassvegger hver gang du skal dusje, eller gå i bare lårkorte badeshorts som eneste klesplagg resten av livet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da dusjer jeg midt i hovedstadens paradegate. Det å gå i badeshorts midt på svarteste vinteren tenker jeg kan bli en smule kjølig. Da lever jeg heller med å vise frem edle deler til tilfeldige forbipasserende og intetanende osloborgere.

Utrydde hvert eneste dyr i Norge (hunder og katter inkludert) eller få en alligator som husdyr?

Lenke til kommentar

Trille Norge på langs i rullestol. Tenker først og fremst at det ville vært langt mindre ubehagelig enn det første alternativet. I tillegg er jeg garantert å treffe på hyggelige folk som forhåpentligvis vil gi meg skyss, eller i det minste dytte meg opp de verste bakkene.

Du våkner opp i hjemmet ditt en morgen og ser at resten av verdens befolkning har blitt til blodtørstige monstre. Du blir dessverre raskt oppdaget og må derfor forlate hjemmet ditt i hui og hast. Mens du løper gatelangs for å unngå å bli drept kommer du over to bygninger. Hvilken velger du å gjemme deg i?

Et kjøpesenter med flere inn- og utganger, men med store glassvinduer overalt, eller en leilighetsblokk med kun en vei inn og ut?

 

Lenke til kommentar

Fingeren. Hvis den må kappes, så tåler jeg et lite sår på fingeren. Penisen tror jeg gjør saken mye mer komplisert, samt at jeg ikke vil ødelegge for dens fremtidige funksjon (noe det kanskje kan gjøre dersom blodtilførselen stenges av for lenge).

Være i heisen mens vaieren ryker fra 1 etg ned til kjelleren, eller sette utfor den største alpinbakken i Kvitfjell på rattkjelke naken, og du må helt ned på den?

Lenke til kommentar

Jeg er ikke gira på å være innesperret i en ødelagt heis i en lengre periode. Derfor må det bli rattkjelke-tur på Kvitfjell. Forhåpentligvis klarer jeg å renne i sikk-sakk hele veien ned.

Spille ishockey totalt naken uten noen form for beskyttelsesutstyr, eller bo naken i skogen i et år?

Lenke til kommentar

Bo i skogen, der kan man i det minste lage varme klær av dyr man har flådd. Hvis det tells da! ?

 

Bli fast værende som en ånd/spøkelse, etter at du har dødd, eller reise en veis bilett til en bebodd ukjent planet som er lik våres egen planet, bare at den er 10 ganger større og med mye sterkere tyngdekraft. I tillegg, de som bor der har 10 ganger høyere intelligens en det vi har.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...