Gå til innhold

crushet kommer på festen min


Anbefalte innlegg

hei hei, nå på lørdag skal jeg hoste en halloween fest hvor jeg har invitert alle gode vennene mine fra skolen, og noen ganske søte jenter, en av de jentene har jeg likt i nesten et år. Hun sa ja til at hun skulle komme nå på lørdag, noe som gjorde meg veeeeldig glad.

 

Men noen jeg har lagt merke til over hele den tiden jeg har gått på skole med henne er at jeg føler hun har en type sans for meg også, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få fortalt at jeg liker henne, jeg føler nå på lørdag blir den beste sjansen jeg får.

 

har forumet noen ideer til hvordan jeg bør "approache" henne?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har forumet noen ideer til hvordan jeg bør "approache" henne?

 

Jeg ville ikke blandet norsk og engelsk på den teite måten der hvertfall. Jeg har møtt damer som blander språk slik og det er ikke attraktivt. Damer liker veltalende menn :thumbup:

 

Virker som om du prøver å gjøre det vanskeligere enn det er. Gå bort til henne og snakk, verre er det ikke.

Lenke til kommentar

1) Gransk dine kjerneverdier så du blir solid i karakteristikken din, og ikke en rompeape som hopper rundt uten mål og mening.

 

2) Gi ho litt oppmerksomhet, men ikke bli klengende. Tenk på at oppmerksomheten skal fortsette over lang tid. Hvis du kliner til med alt på én kveld, så blir det veldig risikofylt, og det kan ødelegge kvelden din, og kanskje en lang stund fremover. Den sikreste måten å håndtére sånne sterke ting på, er å ta det gradvis. Det spørs om du liker høy eller lav risiko. De fleste velger lav risiko, og da går det som regel bra.

 

3) Så kan du jo tenke at det kanskje finnes andre du liker? Hvis du tenker at det er flere du kunne tenke deg å spørre, så blir det ikke så ille om det går galt med hun her, så da er det ikke så risikofylt heller. Hadde du hatt 1000 damer du var interessért it, og som også ventet på deg, så hadde du antageligvis ringt og ordna alt sammen i dag.

 

Siden du legger alt i én kurv, så blir du ganske sårbar, men dét er jo litt av spillet også. Du må bare sørge for at du har en klar plan for livet ditt, sånn at du virker solid og voksen, at du "er noe å satse på". Men selvfølgelig også vise ho at du tydelig liker ho.

 

Men om du finner ut at ho er en skikkelig playertype da, en personlighet som MÅ ha oppmerksomhet, svært flyktig og umoden, som ikke passet til din personlighet, hva ville du gjort da? Hvis du i løpet av kvelden lærer at ho ikke er som du trodde - ville du da klart å legge det bak deg raskt? Alle personlige/sosiale forhold er alltid en konstant prosess. Dét er viktig å huske. Det blir aldri full klaff som varer livet ut, det er svært sjeldent. Så siden ens personlige utviklingsprosess er en konstant prosess, sånn er det med oss selv i forhold til andre også.

 

Så jo mér solid og "hel" du føler deg, jo større er sjansen for at du kan vinne tilliten hennes.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 9 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...