Gå til innhold

Gamer.no ber om økonomisk støtte fra leserne


Anbefalte innlegg

 

Jeg hadde dere på whitelist frem til de sykt irriterende videoreklamene som kjører til tross for at det er en spill-av-knapp. 

 

Dette høres ut som en feil fra vår side som jeg ønsker at vi retter opp. Husker du hva det var reklame for og hvor den var plassert?

 

Det var på banneret på høyre side. Tror det var en Opel-reklame. Men er litt usikker. Var i alle fall en reklame fra google.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Vel, nå som Gamer er solgt til (forhåpentligvis) pengesterke (?) interesser antar jeg at min støtte ikke lenger er nødvendig.

 

Lykke til videre!

 

Hei!
 
Det er ikke slik at vi har fått inn masse, frisk kapital til å satse. Vi har fått en eier som kan åpne dører for oss, skape nye bein å stå på – og på den måten bidra til å øke inntektspotensialet. Men både vi og vår nye eier ser for oss at veksten fremover kommer til å skje innenfor e-sporten. Det skal vi være helt ærlige på.
 
Inntekstgrunnlaget knyttet til tradisjonell spilljournalistikk er svært begrenset, så det vil fortsatt være behov for støtte der. I alle fall frem til vi får en supersmart idé eller får en enorm økning i antall lesere som ikke bruker adblock.
 
Naturligvis ønsker å fortsette med god og forutsigbar norsk spilljournalistikk. Det er en viktig del av identiteten vår, det er en kilde for integritet og stolthet og det er trafikkdrivende. Men vi klarer ikke å knekke koden for å tjene penger på det. Problemstillingen og behovet for hjelp er altså like aktuelt i dag som da vi gikk ut med støtteordningen i oktober i fjor.
 
Derfor er ditt bidrag fortsatt viktig  :)
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Betyr denne endringen at dere kommer til å satse enda mer på e-sport? Den TU-artikkelen ga slike vibber. Jeg er sjeleglad for "uten sport"-muligheten dere lanserte, men syns det av og til er glissent med stoff. Spesielt dekning av spill til Nintendo Switch glimrer med sitt fravær.

Lenke til kommentar

Betyr denne endringen at dere kommer til å satse enda mer på e-sport? Den TU-artikkelen ga slike vibber. Jeg er sjeleglad for "uten sport"-muligheten dere lanserte, men syns det av og til er glissent med stoff. Spesielt dekning av spill til Nintendo Switch glimrer med sitt fravær.

 

Vi er nok litt selektive med hvilke spill vi dekker til Nintendo Switch. Vi har blandede indikasjoner på hva som er interessant og ikke for våre lesere her, og prøver å navigere oss etter det. 

 

I det siste sto vi for eksempel over å anmelde Bayonetta 1 & 2, siden spillene ikke hadde noe nytt innhold. Planen var å republisere de to tidligere anmeldelsene, men sykdom hindret meg dessverre i å gjøre det. 

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Har aldri forstått det derre ad block opplegget. Har aldri hatt det og har sett på dt som en meget liten pris å betale for å få gratis innhold.

 

Kommer nok ikke til å betale 39 kroner da jeg har null interesse av e sport og det virker som at det dominerer denne siden i dag.

Lenke til kommentar

Ganske dårlig E3 dekning i år. For liten dekning av ting fra gulvet. Dere skriver nesten kun om a4 AAA-titler. Det blir som et musikkblad som kun skriver om listepop.

 

Hva med å slå dere sammen med LevelUp gjengen? Dei har 0 tekst, bare podcast og filmer.

Dere har bare tekst.

WinWin.

Jævli bra idé. Støttes!
Lenke til kommentar

Er det egentlig stor nok interesse for norske tekstbaserte spillanmeldelser?

Hvor mange spillblader finnes det i dag? Er ikke de fleste lagt ned? Det virker naturlig for meg at tekstbaserte anmeldelser går samme retning.

Jeg tror spillanmeldere fremover vil legge ut videoer hvor de spiller spill og viser hva de liker og hva de ikke liker. Tekst-baserte anmeldelser tror jeg er et forsvinnende marked.

Endret av IntelAmdAti
Lenke til kommentar

har null interesse av e sport og det virker som at det dominerer denne siden i dag.

 

Gamer Support er opprettet nettopp for at vi skal kunne lage mer innhold av den gode, gamle typen. Alt vi får gjennom denne støtteordningen øremerkes tradisjonell spilldekning, ingenting går til e-sport.

 

Denne underseksjonen er forreste laget for deg og andre med samme behov: https://www.gamer.no/uten-sport

Lenke til kommentar

Jeg bidro ett halvt år, men etter Gamer.no ble kjøpt opp av en pengesterk bidragsyter for å derreter å fokusere nesten utelukkende på E-sport ble det desverre tynnere med artikler og omtalte om Mobilspill, Indyspill og andre mer kuriøse artikler som jeg fant veldig morro å lese...  Nesten synd, men den yngere generasjonen av E-sport spillere vil vel finne Gamer.no som en god side.. Men ikke like morro for en gammel traver som meg..

 

Så desverre valgte jeg å avslutte mitt måntlige bidrag...

Endret av Krozmar
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...