Gå til innhold

Bærbar med krefter til vm på stud. budsjett


Anbefalte innlegg

Hei, trenger en ny bærbar. Den vil hovedsaklig bli brukt til studier. Jeg studerer InfoSec og er i den forbindelse avhengig av å kjøre noen vm'er. Trenger derfor en pc som fint klarer å kjøre en halvkraftig windows vm (som vil brukes til blant annet malware analysis). 

 

Ser de nyeste I7'ene har firekjerner pluss HT, dette hadde vært veldig kjekt, trenger også min 8 gb ram, men 16 gb hadde vært veldig fint (men også dyrt?!?...) Siden denne skal drasses med rundt omkring så vil jeg nødig ha noe større enn 14"(15" under tvil, om det er noe å spare), god batteritid er jo også kjekt å ha. 

 

Dette blir fort veldig dyrt, så jeg vil gjerne høre om tips til pc'er som kan være aktuelle og som ikke vil kreve hele studiestipendet mitt. 

 

Har sett litt på Dell XPS 13; http://www.dell.com/no/p/xps-13-9360-laptop/pd?oc=cnx93r02&model_id=xps-13-9360-laptop

 

Denne koster dog nærmere 14K som er litt i meste laget, noen som har forslag til litt billigere alternativer? Noen år siden jeg sist satt meg inn i pc-markedet, så er ikke så oppdatert på alle alternativene lengre. Kan også ta imot tips på brukte pc'er som det kan være verdt å satse på.

 

Kan også nevnes at jeg har en ny samsung 850 EVO 500gb ssd liggende, så lagringsplassen på maskinen er ikke så farlig da jeg bare kan sette inn denne.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...