Gå til innhold

Destiny 2 PC spørsmål


Anbefalte innlegg

Hei sann.

Har et par ting jeg ikke finner svar på ang Destiny 2. Vurderer å forhåndsbestille spillet, men hvor kan man gjøre dette, etter hva jeg har skjønt så er det ikke på Origin eller Steam?

Er det kun via battle.net man kan forhåndsbestille og laste ned?

 

Hvordan er det om jeg forhåndsbestiller en fysisk kopi via butikk, vil jeg da måtte installere spillet og lage konto på battle.net for å kunne spille?

 

Håper kanskj noen vet, og takk på forhånd.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg bestilte fra greenmangaming som er en offisiell retailer. Litt lavere pris enn på battle.net. Får selvsagt battle.net nøkkel fra dem også. Fikk også beta nøkkel så jeg fikk testet det der.

 

 

Spillet er overraskende godt otimalisert for pc, mus, tastatur og 21:9 oppløsning på skjermen. Gleder meg til release.

Lenke til kommentar

Synd det kommer frem fra flere Destiny 1 veteraner at 2eren er veldig mye enklere :/ frykter at pc versjonen blir enda lettere mtp mus og tastatur...

Synes det blir feil å kalle Destiny 2 enklere enn D1, men enn så lenge er det lite å gjøre i D2. Er det mye av kritikken fra veteraner går ut på. I PvE er det ikke mye content som krever at du er veldig flink å aime, så om man er like flink med kontroller som kb&m blir det ikke noe forskjell på vanskelighetsgraden.

Lenke til kommentar

Battle.net fungerer veldig bra, Enkelt og greit og bruke. God sikkerhet er det på den også. Supporten rundt battle.net launcher er også mye mye bedre en hva jeg noen gang har fått fra steam,uplay,origin. Og jeg trur ikke blizzard går inn for et samarbeid med mindre både spill og support er av høy kvalitet og kapasitet, så jeg håper det blir bra, Jeg forhåndsbestilte selv Destiny 2 første dagen det var mulig :D

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Slenger inn ett spørsmål her istedenfor å lage ny tråd.

 

Har aldri spilt Destiny før, men er veldig gira nå som det kommer til PC. Tenkte å forhåndsbestille, men usikker på hvilken "edition" jeg skal kjøpe. Noen synspunkter på om det er verdt å kjøpe Expansion Pass Bundle eller Digital Deluxe Ediition?

Lenke til kommentar

Jeg er litt usikker på det samme sjæl. Men på sikt så er det som oftes en liten sum å spare på ihvertfall expansion pass bundle, ettersom utvidelser som vil bli gitt ut, mottar man da gratis. Det er det ihvertfall jeg har erfart, hvor mye man egentlig sparer varier.

 

Hvis jeg ikke hadde spilt destiny før, så hadde jeg nok gått for standard versjonen, fordi det er unødvendig å kjøpe en dyrere pakke med ekstra utstyr som vil bli gitt ut, hvis det er et spill jeg er usikker på om jeg vil like.

 

Dette er min mening, sikker mange andre som mener noe annet om denne saken ;)

Lenke til kommentar

Ja akkurat det med season-pass tenker jeg ikke så mye på. Er ikke så viktig for meg å spare de kronene. Tenker mer på de bonus tingene man får, om dette faktisk er noen kule ting som jeg kanskje kommer til å angre på at jeg ikke betalte litt ekstra for.

Kan jo legge til at jeg som regel pleier å kjøpe de dyreste pakkene for å få slike ting. Men i dette spillet kan jeg ingenting om hva jeg faktisk får, så ville derfor høre litt hva andre mener.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...