Gå til innhold

Den store iPhone 8 / iPhone X tråden


Anbefalte innlegg

22802-28047-iphone-2017trio-l.jpg

 

 

 

Endelig kan noen si! Apple dro sløret av iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Ryktene har gått i flere måneder og ryktene så ut til å stemme i år også.

 

iPhone 8 og iPhone 8 Plus blir lansert i tre farger. 

 

Sølv

Gull (forbedret farge)

Stellar Grå

 

Disse kommer med enten 64GB eller 256GB lagringsplass og vil ha en fra pris på 7790,-. Disse kan forhåndsbestilles fra og med 15. September med levering fra 22. September.

 

--

 

iPhone X kommer i to farger

 

Sølv

Stellar Grå

 

Denne kommer også med enten 64GB eller 256GB lagringsplass og vil ha en fra pris på 10 990,-. Denne kan forhåndsbestilles fra og med 27. Oktober med levering fra 3. November. 

Endret av -lemoncake
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm, jeg har alltid klart å få meg telefoner til lansering. Har alltid bestilt direkte via Telenor (til meg) og Djuice (til madammen) og så lenge du får lagt inn reservasjon umiddelbart så har det alltid gått bra.

 

Men nå har jeg byttet jobb, jeg er over på Telenor Bedrift så i år så blir det en litt annen kabal. Blir vel til at jeg må ha telefonene uten abonnement/binding som betyr at alle mine normale utsalgssteder blir utelukket. De fleste butikker selger vel også utelukkende med binding ved lansering? Det er hvertfall min erfaring.

 

Det er sikkert flere som har erfaring med kjøp av iPhone uten abonnement/binding fra tidligere. Hvor pleier dere å kjøpe for å sikre dere telefon til lansering?

Lenke til kommentar

Om Norge er i første pulje så ville jeg forhåndsbestilt fra Apple. Eventuelt er Eplehuset en mulig utvei, de selger vel alltid uten binding.

Har altid bestilt fra Apple og det har fungert veldig bra. I fjor fikk jeg " aldri " min 7+ gagat svart så det endte med at jeg fikk en fra Elkjøp og en fra daværende Expert før i hele tatt jeg hadde fått dato fra Apple

2 av disse ble selvsagt avbestilt , men poenget er om det er like dårlig i år som i fjor bestiller jeg ikke fra Apple ( jeg bestilte på sekundet jeg kommgjennom )

Lenke til kommentar

Da var både iPhone 8 / iPhone 8 Plus og den beryktede iPhone X lansert.

 

iPhone 8 og iPhone 8 Plus starter forhåndssalget nå på fredag 15. September, kommer i tre farger

 

Sølv

Gull

Stellargrå

 

I henholdvis 64 og 256GB

 

iPhone 8 priser

64GB - 7790,-

256GB - 9490,-

 

iPhone 8 Plus priser

64GB - 8890,-

256GB - 10 590,-

 

---

 

iPhone X ble vist i dag, men forhåndsbestilling starter ikke før 27. Oktober med levering fra 3. November. Denne kommer i fargene:

Sølv

Stellar Grå

 

Pris

64GB - 10 990,-

256GB - 12 690,-

Lenke til kommentar

Må si dette var en merkelig, og kanskje litt svak lansering i mine øyne. Når en så stor del av presentasjonen handler om animerte emojis og det faktumet at Touch ID (som jeg alltid har hatt litt sansen for, selv om jeg ikke hovedsakelig er en Apple-person) ikke er å finne lenger, så blir jeg svært skeptisk. Selv med god ansiktsgjenkjenning ser jeg personlig mange upraktiske aspekter ved Face ID. AR er heller ikke noe som engasjerer meg eller dem jeg kjenner.

 

Det eneste jeg er interessert i er den nye systembrikken, og det er etter min mening kun ytelsen som vanligvis er milevis foran konkurrentene. Ytelsen og batterilevetiden er de to tingene jeg ser mest frem til å se i praksis.

 

Er ikke helt overbevist når det kommer til designet heller. Enda et knuseobjekt av en telefon er det siste jeg ønsker meg akkurat nå.

Endret av Anszel
Lenke til kommentar

Må innrømme jeg ble litt skuffet selv, men mulig det bare er en umiddelbar reaksjon på grunn av alle ryktene i forkant. I tillegg var jeg rimelig lei av å se på da den endelig ble presentert...

 

Blir spennende å se tester av kameraet. Er kameraet så godt som Apple vil ha det til, så kan prisen lettere forsvares. For seg selv i hvert fall... :)

Lenke til kommentar

Var klar for å oppgradere, da jeg har oppgradert hvert år siden iPhone kom til Norge. Men i år - chiller jeg. 10.990kr for X er altfor mye. Eventuelt venter jeg noen mnd og plukker opp en brukt en for 8-9.000kr fra Finn.no

iPhone 8 er heller ikke milevis bedre enn min 7 Plus.

Neste år forsvinner sikkert X og da får vel iPhone 8 samme design som X til samme pris som i dag.

Blir Xbox One X og Apple Watch 3 isteden i år (hvis jeg ikke går for Garmin VivoActive som har en ukes batteritid)

Endret av Megaoctane
Lenke til kommentar

 

Hadde håpet på 9995,-. Synes det er dyrt å betale 11k for å gå ned fra 128 gb til 64 GB. Villig til å betale mye, men hvor mye er denne verdt på bruktmarkedet om et år? 7000? Dyre saker....

 

Kjøper du med abonnement (hvis det er aktuelt/mulig for deg), får du den nok til rundt 9-10k. 

 

 

Hm, ja. Regner med ca 1000 kr i subsidiering hvis man korrigerer for og regner med hva man betaler ekstra. Ofte at man får et litt dyrere abbo, men 1000 kan man nok forvente. 

 

Uansett en vanskelig beslutning. At iPhone 8 -> iPhone X design til neste år kan vi regne med tror jeg. Hadde jeg kunne kjøpt en mobil som var top notch i 2 år hadde saken verdt enkel. Nå er den mer vrien. Hadde håpet på 9990 eller 10490. Så at den koster 11400 i Sverige regnet i NOK, så får kanskje bare være fornøyd.

 

Det man kanskje bør gjøre er å ta en Ryanair-tur til UK og kjøpe den og få VAT refund. Da ender man på 8675,- NOK. Det er en pris jeg fint kan leve med! Med mitt Santader Flex får jeg 4% cashback på kortet. Da blir prisen ca 8275. Det er ikke ille.

 

Real-Madrid: Man må holde mobilen rett forran seg og se på den. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...