Gå til innhold

ANNONSELENKER: Prisras på populære spillskjermer!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vi spillere stiller de strengeste kravene til hva vi forventer av en skjerm. Heldigvis har det skjedd en spinnvill utvikling her de siste årene, og alle som har kjørt gjennom favorittspillet på en skjerm med høy frekvens og god støtteteknologi som Freesync eller G-sync vet at de aldri, aldri skal gå tilbake til en vanlig kontorskjerm. Spillet blir glattere, penere og opplevelsen så mye bedre!

 

Derfor er det moro å se at flere nettbutikker akkurat nå har knakende gode tilbud på fire av de 20 mest populære spillskjermene i Norge. Se tilbudene her!

Har Lefdal mangelfull info eller er det riktig at tre av de fire skjermene dere stiller de strengeste krav til, mangler sync-teknologi?

 

Edit: 2 av 4. Både Acer-skjermen støtter G-sync, mens AOC støtter Freesync (mangelfull info hos Lefdal)

Endret av Simen1
  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Når skal de lage Freesync-skjermer med ordentlige paneler, dvs ikke TN..?

 

Asus sin MG279Q er IPS og Freesync, den kom også på markedet sommeren 2015, før G-Sync versjonen PG279Q som kom til høsten samme år..

 

 

Den var på lista over kandidater da jeg skulle kjøpe ny skjerm. Hvilket kanskje ikke er så rart, siden det ikke er så veldig mange å velge i når man sorterer etter IPS+freesync. Problemet er at Freesync-skjermene jeg fant som regel viste seg å ha andresorteringspaneler, antageligvis de som ikke kom gjennom QC for G-Sync-modellene. Etter mye søking var veldig mye av tilbakemeldingene så som så, med bleed og døde piksler. Det er ganske tydelig at produsentene ikke legger spesielt mye i å lage Freesync-skjermer i premium-segmentet.

 

Endte opp med Dell sin 34" 60 Hz UW. Betaler ikke 11'000 kr for 75 Hz UW (prøvde en Acer-skjerm, ble returnert), eller 6'000 kr for 144 Hz 1440p, med massevis av døde pixler og bleed.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...