Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har tenkt å kjøpe meg ny pc, men har liten til ingen kjennskap til hva jeg bør velge. Har funnet to forskjellige pakker på komplett som er godt innenfor budsjettet jeg har tenkt meg (under 15.000). Hvilken en av disse ville dere anbefalt? og som dere ser så har jeg litt å gå på mtp. budsjett så dere kan også gjerne komme med anbefalinger til konfigureringer. Som dere sikkert forstår ønsker jeg å kjøpe en ferdig bygd pc da jeg ikke kan noe om pc bygging selv:)

 

Valg 1: 

Komplett Gamer Premium i140 

 

Valg 2:

Komplett Gamer a60

 

 

På forhånd takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du sier ikke hva du skal hovedsakelig bruke den til, men antar at det er gaming du sikter til? Jeg tar utgangspunkt i det videre.

 

Om du skal la konfigurasjonene stå slik de allerede er, ville jeg personlig gått for Premium i140.

 

-Fordelen med denne fremfor A60 er at du har en harddisk på 1 TB og en m.2 SSD på 256 GB, i motsetning til A60 som bare har en hybrid harddisk. i140 vil derfor føles raskere i bruk med tanke på at operativsystemet vil bli installert på denne. Da kan du bruke harddisken til å installere alle andre store filer, som for eksempel spill. 

 

-I tillegg har denne 16 GB ram mot 8, og dette ser jeg på som helt nødvendig skal du kunne spille, bruke teamspeak/discord og ha noen tabs med chrome oppe i bakgrunnen samtidig. 

 

Fordelen med A60 er at du har et litt kraftigere skjermkort som vil gi deg mer fps, og hadde du konfigurert denne med en 256 gb SSD og 8 GB ram til (totalt 16 GB) blir prisen fort opp mot 15k. Konfigurerer du i140 med et 1070 skjermkort blir prishoppet lignende. Da hadde jeg heller valgt A60, grunnet den kraftigere prosessoren (Ryzen 1600x). Denne kan du også overclocke, men er ikke nødvendig om en er usikker på slikt! 

 

Vil til slutt oppsummere med at A60 vil gi bedre spillytelse så lenge ikke andel ram som trengs overstiger 8 GB. I tillegg vil videoredigering og lignende tunge oppgaver gå kjappere grunnet prosessoren. i140 vil derimot virke kjappere ved oppstart, lasting av filer og alt annet "normalt bruk". 

Endret av mossefix
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...