Gå til innhold

Denne modden får Grand Theft Auto V til å se helt nydelig ut


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Annbefaler denne ilag med LA Roads, La Billboards, LA Vegetation, Real California Architecture, Corana Begone, Real life Mule Textures og World of Variety.

 

Natural Vision får lyssettingen i spillet til å se mye mer naturlig og pen ut. LA Billboards Bytter ut reklameskilt i byen med masse ekte reklameskilt. Stort skilt f.eks av COD WW2 og Coca Cola. LA Vegetation legger inn masse ekte Los Angeles planteliv.

 

Real California Architecture bytter ut mange av GTA5 sine landemerker som f.eks WINEWOOD skiltet med det ekte HOLLYWOOD skiltet og lignede.

 

Corona Begone fjerner gløde-effekten som er bakpå lysene på biler, spesielt om natten og da ser man mer detaljene i baklysene på bilene.

 

Real Life Mule Textures bytter ut de rockstar sine reklamebilder med ekte reklamebildemerker på lastebilene i spillet, Coca Cola, Pepsi, Red Bull osv.

 

World Of Variety, kjøretøy fra multiplayer som ellers ikke er tilgjengelig i single player vil dukke opp i gata.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Vil man kunne ha mods til story mode uten at det påvirker online? Eller må man skru de på og av etter hvilken modus man spiller?

 

Du må selv ta å fjerne mod filer før du skal gå online igjen. Fleste mods som jeg listet opp har automatisk innstaller som brukes via OpenIV. Husk da å installer til egen mods mappe. Da er det enkelt å fjerne og sette inn igjen alle mods. Om du må manuelt bytte en fil en plass, f.eks en fil som skal i x64a.rpf så ta kopi av den originale x64a.rpf og sett inn i mods mappen og så sett mod filen du ønsker å bytte inn der. Husk også å fjerne OpenIV.asi, eventuelt ScripthookV og scripts mappe om det ble installert.

 

Har selv også for sikkerhetsskyld en commandline.txt fil i hovedmappen til gta5 med teksten -scOfflineOnly. Denne filen gjør at spillet kun vil starte opp i offline modus og du vil ikke klare å komme deg online. Bruker det som en idiotsikring for å unngå å bli bannet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...