Gå til innhold

Svar ærlig


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nja. Usikker. Når jeg gjør noe passivt kan jeg ofte sitte å planlegge litt fremtiden, tenke på ideer, prosjekter jeg har og ting jeg ønsker å gjøre/se/opplevde. Samt veie det opp mot hva som er mulig og lignende. Jeg kaller det ofte å "ha et møte med meg selv". 

Når var du sist på et møte. Hva snakker dere om? Hva skjedde? Fikk du kaffe? Var kaffen god?

Lenke til kommentar
Pliscin skrev (6 timer siden):

NOK
SEK
USD
DKK
Tysk Mark

Ellers har nok gått i både playstation-spill, dracco heads, pokemonkort, tegneserier, drinker o.l.

Hva er du mest redd for å miste i dag?

Har du aldri brukt EUR? 

Hmm..... Kjæresten er vel det mest logiske å si. Er i grunn ikke så redd for å miste noe som helst. Kanskje noe relatert til helse og kropp. Hadde vært litt piss å miste synet. Men ikke noe jeg går rundt og bekymrer meg for. 

Tror du @Pliscin noen gang har overlevert tyske mark til en person ved navn Mark? Eller tror du han mente tyske beitemark - at han betalte med mark av en eller annen sær psykedelisk grunn. Og hvem i alle dager er egentlig Mark? 

Lenke til kommentar

Da jeg var rundt 17-18 husker jeg at jeg tenkte mye på alt mine foreldre gjorde for oss barna, og hvor heldige vi var og hvor mye min mor slet og sto på i tykt og tynt. Jeg følte en takknemlighet, men siden vi ikke hadde så mye penger og slikt, kunne jeg ikke gi tilbake det jeg følte hun fortjente. Så da bestemte jeg meg for at gaven min til henne er at jeg skal ha det bra, at jeg ikke skal mase og syte, at jeg skal jobbe for å skape et bra liv for meg selv. Slik kan hun se at hun har lykkes med å oppdra sine barn, noe jeg tror er den største gleden en forelder kan ha. Og det har jeg gjort. Ellers har jeg pratet med folk som var langt nede, jeg har bært handleposer til en eldre dame opp i 5. etasje uten heis, jeg har ringt ambulanse da en eldre dame kollapset i mitt nærvær. Det er nok mye mer, men jeg vil ikke fremstå som noen helt, så tror jeg stopper.

Hva koker din tilværelse seg ned til, der du er i livet?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er i sluttfasen av en ganske lang og kjip periode nå. Sannsynligvis den lengste, tyngste og vanskeligste perioden i livet mitt på mange måter. Så det har på mange måter kokt seg ned til en sørpe av et helvete. Men jeg ser at plata snur neste høst. Da jeg endelig får nye "blanke ark" - som jeg vet å utnytte til det fulle.
Det er først når man har tapt alt - at man verdsetter det lille man har i livet. 
- Så kan dere tolke hva jeg skrev akkurat hvordan dere vil selv. :)

Hva er livet for deg?

Lenke til kommentar

Livet for meg er familie, kjærlighet, natur, frihet. Man kan ikke akkurat være gud og forvalte alle ressursene på jorden, eller styre mennesker til å gjøre som man vil, man er født inn i en kropp, en verden, et miljø og et samfunn som man må forholde seg til. Men innenfor disse rammene kan man alltid leke, utforske, nyte. Det er litt grunnleggende, mens for meg spesifikt så er livet kontraster. Jeg liker å pushe meg, gå ut av komfortsonen, sette i verk nyte prosjekter. Samtidig liker jeg også å bare være i naturen, gå i fjellet, fiske, sykle. Jeg liker også å bare chille med musikk, øl og litt kultur. Livet er følelsen av frihet, i kombinasjon med et liv som er forenlig med samfunnets forventninger. Jeg vil være fri, men jeg vil også ha tryggheten og godene samfunnet har. Så er familie viktig også, det å ha noen der som er en forlengelse av min person og min "sjel", og som man kan prate med for virkelighetsorientering når man er usikker på sin integritet og tilhørighet.

Hvordan tror eller mener du at verden og universet ble skapt?

Lenke til kommentar

Det ble skapt først da jeg ble bevisst, og vil slutte når bevisstheten min slutter. Det skjedde fordi jordmoren tømte alkohol i hodet mitt. Enten det, eller en samlet masse ble en gang til The Big Bang. 

Hvis du fikk en livsødeleggende sykdom, som bare blir verre og verre, hvilke ting ville du sørge for å oppleve før enhver anledning forsvinner? 

Lenke til kommentar

Jeg hadde kanskje **** *** **** ***. Drukket alkohol hver dag. Kanskje forsøkt litt ymse rusmidler som heroin. Siden jeg verken har barn eller særlig etablert familie. Ville jeg tatt opp maksimalt med gjeld, eller skaffet penger på annen måte. Reist til et liberalt land og levd et syndelig liv med alt det innebærer. Brent opp alle mine eiendeler og skrevet et lite brev, der jeg innstendig ber om å bli kremert samt at jeg ikke ønsker noe tradisjonsgreier som begravelse og den type fjas.
På dødsleiet vil jeg ligge i et varmt kar omringet av toppløse Japanske gudinner som serverer meg drikke, mat og som gir meg en såpevask ved behov  - og førøvrig alt jeg ber om. 

Hva bruker du av kosmetikk? 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...