Gå til innhold

Svar ærlig


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

At jeg på ingen måte er en hypokonder. Tvert i mot. Samt at myndighetenes begrensinger kan påvirke meg indirekte i større grad enn det jeg var klar over. 

Når klippet du sist tåneglene dine? Hvor gjorde du det. Hvilket redskap bruke du. Satt du? Sto du? Hva gjorde du med neglesprettrestene etter at ferdig jobb var vel utført. 

Lenke til kommentar

Det er herrens mange år siden jeg virkelig ble lynings. Og det var pga et spill. Trakmania, jeg lagde den kule banen i det spillet. Og skulle slå et personlig rekord på den banen, og feilet så drastisk flere ganger etter hverandre til jeg ble virkelig lyning. Jeg ble så lynings at jeg gikk til kjøkkenet og knuste porselen platen (hva det nå den glatte toppen heter) på stekovnen. Når onkelen min kom hjem, tokk jeg en hvit løgn av at jeg mistet en øl-glass oppå den.

 

Har du drukket deg virkelig dritings, hvis du husker hva du gjorde i sørp fulla. Så fortell hva du gjorde. Hvis du ikke husker hva du gjorde i sørpe fylla, kan du fortelle hva du gjorde før du drak deg sørpe full. 

Lenke til kommentar

Hva er som er pent er subjektivt. Alle mine eiendeler har lik verdi basert på skjønn for min del. Jeg eier jo min egen kropp, og den er nokså funksjonell og flott. Men å objektivisere seg selv blir feil. Jeg går for kaffemaskinen min. Det er vel kanskje den som gir meg mest glede sånn totalt sett. 

Hvor mye penger har du på kontoen(e) dine?

Lenke til kommentar

Det er da jeg liker ting jeg ikke engang var helt sikker på at jeg likte. 

Er du i ekteskap? Hvis nei, hvorfor? Hvis ja, hvor lang tid tok det fra du SÅ (ikke registete,menSÅ) din kommende sverd-/spinneside til dere sammen stod foran en person som utøvde si vigselsrett og hvor gammel var du da det siste skjedde? 

Lenke til kommentar

Dette er så mange tiår siden at glemselens slørtåke i dag har lagt seg over hele historien, inkl detaljer om både nøyaktig tid og nøyaktig sted. Jeg er oppdratt/opplært til å avsky enhver glede som gir andre smerte og dermed også nytelse av andres lidelse - selve definisjonen av skadefryd. 

Når handlet du sist bevisst uetisk, på hvilken måte og med hvilket formål? 

(Og millhouse85: Med mindre wtf skal forstås som ditt ærlige svar på hvorfor du har gjort et valg om ikke å være gift venter jeg på ditt ærlige svar i saken....) 

Lenke til kommentar

Det var for noen minutter siden. Jeg kastet ca 200 gram middagsreser. Ris med noe kryddermiks og kokosmelk-greier. Alt importert til Norge fra Asia. Tenk på hvor mange steg denne maten har vært gjennom. så blitt transportert halve jorden rundt. Pakket, distribuert. Hva gjør sluttbruker? Kaster produktet i søpla. En hån mot klimaet, bonden - og det som er. Er det ikke 1/3 av all maten som blir kastet her i verden? Selv kater jeg kanskje 1/20 av det jeg lager/kjøper inn. Kanskje 5%. Ikke spesielt etisk. 

Hva slags tannkrem bruker du - og hvorfor?

Lenke til kommentar

I følge meg selv - nei. Enkelte formulerer seg noe rotete og vanskelig. Det syns jeg er helt greit; da knirkefrie norskferdigheter ikke bør være en forutsetning for å delta. Forutsatt at debattant/brukeren legger litt innsats i innlegget vedkommende publiserer. Dersom jeg velger å svare på komplekse tråder - leser jeg gjennom teksten gjerne flere ganger før jeg eventuelt velger å svare. En sjelden gang kan teksten være såpass uforståelig at jeg svarer flåsete tilbake. Men aldri i seriøse tråder. 

Hva er det mest legendariske du vet om?  

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...