Gå til innhold

Svar ærlig


Anbefalte innlegg

Hehe. Gjett en gang. Milhouse er på mange måter en kopi av meg selv som liten. En outsider som prøver litt for hardt, som ofte gjør ting andre blir flau over - uten at han selv blir særlig flau. Med store drømmer og livlig fantasi. En sær liten skrulling som det allikevel går nokså greit med. En som ikke alltid vet når han skal stoppe i sosiale settinger. Men som også er følsom og ettertenksom. 

Kan du noe jeg ikke kan?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har enorm erfaring med labyrinter, for å gjøre dem mest mulig avanserte. Med mengde hvis med åpne/låste dører. Strøm vegger, dybde, høyde, frø med å plante trær, dager og måneder (er mer utfordrende holde tungea rett i munnen, pga min tidligere feil bom), osv. Har lært av den feilen nå. Igjen for å gjøre det enda mer avansert, så bør man ha mengde hvis med kryss, eventuelt lage mange identiske rom/koridor/kryss, hvis man bygger labyrint i 3D dimensjonalt som Minecraft. Det vil få spilleren til å føle at han har gått i ring. 

Sånn 85-Mil, hang du med? 😏😏

 

Kan noe som så og si alle kan?

Endret av TheDarkSycamore - SCM
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Helt ærlig så hadde jeg ikke gjort annet enn å satt de over på eksisterende fond. Så ville ikke merket det engang. Har alltid vært sparsommelig og slik av meg, og har ikke behov eller ønske om å sløse penger. Bruker de heller over tid til kvalitet for familien. Ja jeg vet jeg høres dønn kjedelig ut, men slik er livet i dag. Hadde vært noe helt annet for noen år siden. Den gang da kanskje ny bil, festing, ferie, gaming, elektronikk, alt som er gøy, pluss sparing seff. Får ofte mer glede av tryggheten i penger enn moro av å bruke de på moroheter. Man kan også drømme mer.

Hva hadde du gjort dersom du fant en pose med 50 000kr cash ute og ingen var i nærheten?

Lenke til kommentar

Tror man skal være ytterst forsiktig med å kødde til historien. Man skal ikke undervurdere "sommerfugleffekten". Men; jeg hadde (kanskje) skrevet et brev med noen gode råd til meg selv, og reist tilbake til år 2000. Mange vil nok si ting som: "Drept Hitler", eller noe annet heroisk. Men; det å forstyrre historien eller lignende - kan ha uante følger. Så mitt brev til meg selv må være av slik art at den ikke påvirker fremtiden. Så brevet hadde vært av type: "Ta utdannelsen din mer seriøst. Kjøp aksjer i Apple og Tesla." 

Hva er det smarteste du vet om?

Lenke til kommentar

På én måte er jeg glad. Jeg kan på gode dager forsone meg over at man skal dø, og få en lettelse og inspirasjon til å gjøre noe med livet. (Tenker generelt altså, jeg er ikke dødssyk). Men kronisk glad blir jeg aldri. Har for mye angst, dystoptiske, filosofiske og rasjonelle tanker til det. Alt som gir en glede skal forsvinne, så hvordan kan man være glad da. Små gleder er veldig gode, men det er begrenset hvor lenge jeg lar meg lure. Men jeg misunner stort folk som er glade ofte, som har den energien og drivkraften til å drive med noe som er meningsløst i mine øyne. En person som er lidenskapelig opptatt av noe, har grunn til å glede seg over det. Skulle ønske jeg var slik. De gangene jeg interesserer meg lidenskapelig over noe, så er det livsglede til 100, før det plutselig blir borte og totalt uinteressant. Føler at alt jeg gjør er bortkastet tid. Men joda, jeg har mye å være glad over, og man skal absolutt ikke klage.

Hvilke tanker har du rundt det å bli eldre?

Lenke til kommentar
Milhouse85 skrev (2 timer siden):

Hva vet/kan du om det som skjedde i år 2004 uten å google på forhånd?

- OL I Aten. Masse norske medaljer.
- Katastrofal naturkatastrofe tar mange liv i Asia og Afrika.
- Rosenborg vinner Eliteserien på bedre målforskjell enn Vålerenga.
- Start vinner 1. divisjon suverent.
- Hellas vinner EM etter å ha slått vertsnasjonen Portugal både i gruppespillet og i finalen.

Milhouse85 skrev (31 minutter siden):

Hva vet/kan du om det som skjedde i år 2005 uten å google på forhånd?

 

- Start tar sølv i sin comebacksesong i Eliteserien.
- Dagfinn Enerly blir paralysert etter en alvorlig skade under siste seriekamp.
- Jorun Stiansen vinner Idol.
- Katrina oversvømmer storbyen New Orleans og tar mange liv.
- Terrorangrep i London.

Likte denne :)

Hva vet/kan du om hendelser som skjedde i år 2006, uten hjelp av internett?
 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...