Gå til innhold

GUIDE: Få de nyeste låtene øverst i mobil-Spotify


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skulle ønske Spotify fikk på plass en ordentlig Shuffle-funksjon snart... Gått noen år nå.

Helt enig! Dette er det absolutt største problemet med Spotify på mobile enheter. Har spillelister med flere hundre sanger på, men hver gang jeg bruker shuffle så spilles stort sett de samme sangene først. Rett og slett utrolig irriterende, og hadde det ikke vært for family abbonementet så hadde jeg lett byttet tilbake til Tidal.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg har gratis tidal hifi til 2024 via jobb, men betaler heller 149,-/mnd for spotify family, fordi man faktisk finner musikken man leter etter, og ikke minst relevant musikk. Hos Tidal må man vite hva sangen heter for å finne riktig, men man får ikke servert relevant musikk etterpå om man oppretter ny musikkliste, føler jeg. Dog enig i at shuffle hos spotify på det beste er repeterende i oppførselen.

Lenke til kommentar

Der det er forholdsvis opplagt hvordan man «snur» en spilleliste på hodet om man bruker Spotify i MacOS eller Windows, er det ikke like opplagt på mobil. Men funksjonen er der.

For de som ikke synes det er opplagt: trykk på headeren "added". Man kan gjøre det samme med de andre kolonnene. Dette virker også i mange andre programmer med lignende liste/kolonne-system.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...