Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

E-Sigaretter: Spørsmål, anbefalinger og diskusjon


Lakus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

80 batterier!!! Hva i alle dager er det du gjør med batteriene dine som gjør at du har et såpass stort forbruk av batterier?

 

12-15 mods, mange av dem tar to batterier.  Gir bort de gamle batteriene når jeg kjøper nye, forbedrede modeller.

 

Kjøper mine batterier hos norske forhandlere. Ikke bare fordi det er kjapp levering og trygt kjøp, men også at jeg ønsker å støtte våre forhandlere. 

 

Mitt primære ønske er å bruke minst mulig penger per dings, ikke å støtte lokale forhandlere som selger de samme varene man kan handle direkte fra Kina, der de alle blir produsert, til 2-3 ganger prisen og mer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Men hva hvis du har kjøpt så mange batterier fordi de du kjøper fra fasttech faktisk ikke er ekte (selv når de har påstått at ting er ekte så har det vist seg at de er helt klart fake, kjøpt flere ting fra fasttech som så ekte ut og som helt klart ikke var det) og ikke holder på strømmen like godt fra the get go? I lengden så er det billigere å kjøpe ting du ikke må kjøpe kjappere inn igjen, man sparer på bruken. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Et 18650 batteri koster vel i norske butikker et sted mellom 75-100,- stort sett. Dette er også kraftige batterier som kan gjøre mye skade skulle noe gå galt, så til den prisen holder jeg meg til norske butikker som garantert selger ekte godkjent vare. Fordelen av å ha en fysisk butikk der man gå å få smakt forskjellige smaker på juice osv er også en god grunn til å støtte de norske butikkene.

Lenke til kommentar

Men hva hvis du har kjøpt så mange batterier fordi de du kjøper fra fasttech faktisk ikke er ekte....

 

Alle batterier jeg kjøper blir umiddelbart testet for kapasitet og ytelse med en batteri-tester i samme gate som denne.  Deretter sjekker jeg ytelsen opp mot resultater fra the Mooch.

 

 

"Alle" vet at FT i bestefall selger B-sortering. 

 

Det du mener er vel "jeg tror at...".  Hvis ikke får du heller henvise til konkrete tilfeller, slik at det blir mulig å ta deg en smule alvorlig.

Endret av Belfaborac
Lenke til kommentar

haha. Jeg har da tross alt vært med i gamet i noen år, og jeg har jobbet i bransjen, og jeg kjenner folk som jobber i bransjen. Jeg vet hvordan markedet fungerer. Ingen av de seriøse produsentene selger noe som helst til FT. Når en fabrikk mottar bestilling fra en produsent, så er det alltid noe som avviker fra produsentens krav. Det er dette som havner blant annet hos FT. Det er derfor at verifiseringskoder svært ofte viser at produktet er ekte. Rett og slett fordi produktet ofte ER produsert legit, men består ikke A-sorteringen.  
Batterier og mods skal tross alt brukes bare noen cm unna hjernebarken min, så der tar jeg ingen sjanser. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Fremdeles altså ingenting konkret å forholde seg til fra din side, mens mine egne batteritester er særdeles håndfaste.  Uansett, du kan selvsagt kjøpe dingser og batterier hvor du vil og betale norske ågerpriser mens jeg fortsetter å handle identiske varer hos Fasttech til kinapriser - og så er vi begge fornøyde.

Endret av Belfaborac
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har ein Smok t-priv med ein wotofoo nudge RDA men trenge juice med nic i Norge. Stavanger området. Någen som kan hjelpe meg og finne? Pleide og kjøpe 12mg juice fra damshop.no men de e ferdige med og selge juice med nic

post-458586-1637758_thumb.jpg

Endret av lappå
Lenke til kommentar

Har ein Smok t-priv med ein wotofoo nudge RDA men trenge juice med nic i Norge. Stavanger området. Någen som kan hjelpe meg og finne? Pleide og kjøpe 12mg juice fra damshop.no men de e ferdige med og selge juice med nic

 

Du kan bestille fra utlandet, inntil 3 mnd forbruk. Ellers vil de fleste dampsjapper blande til deg i butikk. Finnes vel en iSmokeKing butikk i Stavanger etter hva jeg vet.

Lenke til kommentar

Ja men spurte de og de sa at de ikke selger med nicotin.

Og går ikkje an og kjøpe fra utlande for det e nye regler har jeg hørt og har prøvd og kjøpt 6mg juice fra eBay og 1poundlicuid.com men har ikkje fått de inn i Norge

Endret av lappå
Lenke til kommentar

Det er ikke lov å selge juice med nikotin i Norge. Men du får nå kjøpt fra Sverige uten problemer. Mulig du trenger legeerklæring på at juicen er til bruk ifbm røykeslutt, skulle den bli stoppet i tollen. Har selv aldri opplevd det, men.

Endret av OhEasy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...