Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

E-Sigaretter: Spørsmål, anbefalinger og diskusjon


Lakus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De er trege med å sende. Virker som de pakker og registrerer forsending etter 14. Og da blir ikke pakken hentet før neste dag, noe som gjør at du kan ende opp med å måtte vente til mandag selv om du bestilte på onsdag formiddag.

Dette er bare tull. Jeg har brukt pgvg flere ganger. Sist bestilte jeg rett før klokken 15, og fikk varene dagen etterpå.

Lenke til kommentar

Eg tenke det kanskje er på tide å kutte litt ned på snusen og vil heller gå over til damping(?). Men kor i all verda starte eg? Eg har handla snus på nett tidligare, og dei reklamere for ei norsk side for e-sigarettar; damp24. Fins det alternativ som er norske, er den kanskje bra, eller handlar folk flest frå utlandet?

Lenke til kommentar

For selve utstyret, så kan en fint handle i Norge.

Har brukt flere norske sider, her er noen jeg aldri har hatt noe tull med:

 

http://dampshop.no

http://friskedrag.no

http://nosmoke.no

 

Det finnes flere, men dette er de norske jeg har handlet hos ila. det siste året.

De har lager i Norge, og sender kjapt og greit syns jeg.

Noen av nettbutikkene tilbyr klarna faktura, da betaler du regningen via nettbanken din når du har mottatt varene, uten ekstra gebyr.

 

Noen velger å handle juice utenfra, det er fritt valg, men for å få tak i nikotin eller ferdigblandet med nikotin så må en i nettbutikk utenfor landet. Der kan sikkert flere andre her komme med anbefalinger.

Endret av xRun
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, da forstår seg.

 

Men friskedrag.no hadde ein fin infosak på botnen av sida som oppklarte litt; "I EU og Norge pågår det en prosess for å regulere og avgiftsbelegge e-sigaretter og e-juice, i tillegg til at de også vil komme inn under røykeloven. Dette trer i kraft i løpet av 2017, det vil også bli lov til å selge e-juice som inneholder nikotin i Norge."

 

Så... nokre nyhende rundt det i det siste?

Lenke til kommentar

Whoops, så vidt eg forstår av å lese litt bakover i tråden og så litt googling så er sub-ohm damping ikkje heilt det ein bør starte med? :ermm: 

 

Eg endte opp med å kjøpe denne: https://www.nosmoke.no/eleaf-istick-tc60w-melo-2-m-batteri.html som då er med sub-ohm tank/coilar? Går det greitt å bare lese meg opp på kva instillingar og status på batteriet eg må vera klar over, eller er det bare å bestilla ny tank med ein gong?

Lenke til kommentar

For meg er det litt individuelt. Jeg begynte med et lignende oppsett og det funket helt fint for meg. Litt hosting og harking i starten, men man blir vant til det med tid.

 

Edit: den tanken er faktisk min første tank også. Null stress for min del.

Endret av OhEasy
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Yes, postnord har fucka opp og mistet juiceforsendelsen min fra sverige, skulle vært her for 10 dager siden. De har sendt på ny, men i disse juleposttider kommer jeg antagelig til å gå tom uansett - så er det noen svenske/danske/whatever sider dere vet om som sender med DHL e.l. og pleier å komme frem over natt?

Endret av toth
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...