Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Noen som har erfaring med firmaet KNA auto


Anbefalte innlegg

Ikke noe konspiratorisk her i gården, det er mer at det er underlig at folk aktiv sitter å googler en bruktbilselgere de har brukt, for så å registere seg på forumet her for å godsnakke denne selgeren. Dette tror jeg ikke folk gidder

Jeg kunne skjønt det om dette hadde vært et merkespesifikt forum, og bruktbilforhandler proklamerte seg for å være spesialist innen dette merket.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Helt klart, det er jeg helt enig i. 

Ironisk nok, for dere som har registrert dere for å snakke fine ord om denne bruktbilselgeren, så har dere nå i grunn ødelagt dette på Norges største forum. Så om dere ville hjelpe KNA-Auto, så har dere nå gjort det motsatte! 

Det er bare å gratulere! :)

EDIT: Denne tråden har nå nesten 2500 visninger og kommer opp som førstesøk om man googler "erfaringer kna auto"

Endret av bshagen
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Så hvordan ødelegger vi for kundene som har gode erfaringer igjen? Den der vil jeg gjerne ha en liten utdypning på er du snill, for det der ligner veldig på det som kalles for en aldri så liten "Freudian slip" :)

 

Nei, det er totalt åpenbart at dette er noe som går personlig på de som har skrevet positivt her inne og samtidig er nyregistrerte. Og da er det ikke vanskelig å tenke seg at dere er enten:

 

- Selgeren selv

- Venner/bekjente/familie med selgeren

- Ansatt hos selgeren

 

Det er selvsagt mulig at dette er tilfeldigheter og at dere er bare super-duper-mega-fantastisk-fornøyde etter handelen av en eller annen Hiace, men dette er det nå opptil andre å gjøre seg en formening om. Skulle jeg tippe så har nok TS i dette tilfelle allerede funnet seg en annen bil, og man skal ikke se bort i fra at andre som har vurdert dette firmaet også har gjort det samme etter å ha lest det dere har skrevet

 

EDIT: rettet formatering

 

EDIT 2: ser at T5OS7 har fjernet innlegget som jeg svarte ham/henne på. Må begynne å huske på og sitére mer tror jeg :p

Endret av bshagen
  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 9 måneder senere...
  • 2 år senere...
  • 10 måneder senere...

Jeg kan godt slenge meg på her. For min erfaring viste seg å være langt fra positivt. Jeg kjøpte en E golf der i fjor sommer. Det var litt lekk i demperne foran, men de hadde selger kjøpt og skulle finne en tid etter sommerferien for å fikse det. Videre var det 2 dører som ikke var helt pene, og selger kunne også fikse det. Vinterdekkene så litt gamle ut, så selger skulle sette på "nyere dekk".

Da sommerferien var over var det ikke lett å få tak i den selgeren, noe jeg i dag skulle ha sett som et tegn allerede da. Timen ble bestilt og jeg skulle levere bilen den og den dagen klokken 09.00, og jeg skulle få en lånebil slik at jeg kunne ordne saker og ting mens jeg ventet. Han var ikke å få tak i den dagen, fordi han hadde forsovet seg. 40 minutter satt jeg og vente utenfor KNA Auto AS. Videre så var det jeg selv som måtte kjøre bilen opp på verkstedet, så da ble det jo ikke noen lånebil. Når bilen var ferdig og jeg var på vei ut, kjørte akkurat selger inn, og sperret meg nesten inne mellom 2 biler mens han pratet i telefon. Jeg fikk for meg at han skulle prate med meg, men etter 4-5 minutter fikk jeg en uggen følelse av hele personen. For det var viktig for han å bli ferdig med telefon samtalen mens jeg skulle nesten være innesperret. Jo han ville da ha skyss tilbake til butikken, og vi kunne da samtidig kjøre opp og høre om de dørene som skulle lakkeres. I bilen sa han til meg om jeg kunne gi en 5 stjerner på Google noe jeg selvsagt ikke sa meg villig til å gjøre enda. Videre snakket han stygt om andre som har gitt negative omtaler på Google.

Neste omgang var det vinterdekkene, og igjen så var det jeg som måtte ringe selgeren, for jeg var sikkert glemt igjen. Da var det bruken av ordet ny mot nyere som skulle diskuteres. Jeg tenkte at bilen er fra 2016. Uansett om de er nye eller nyere, så vil de være gode uansett. Og brydde meg ikke noe mer med det. Dro ned ditt med dekkene den dagen de skulle byttes, og leverte de. Selger ble da plutselig borte for han var opptatt med noe. Og etter en del timer fikk jeg beskjed om at jeg kunne hente de på et dekk senter, og fikk veibeskrivelse ditt. Så da var det igjen jeg som sto for det meste, så jeg begynte å angre på den kontrakten vi hadde skrevet. For jeg tenkte jo ikke at det var jeg som skulle kjøre rundt for å hente de dekkene fra et annet sted enn der jeg leverte de. Men det peker litt på at selger har alt for mye å gjøre, og at han gjerne bruker kundene som sine små slaver. Greit nok, dekkene var hentet og de så nesten ut som de gamle, men litt mørkere i fargen.

Neste var lakkering av dørene. Da møtte jeg opp på Poleringskongen som avtalt og prøvde å levere fra meg bilen, noe eieren ikke skjønte noe av, for timen var ikke registrert hos dem, men hos en som jobber der. Når jeg spurte når jeg kunne hente den, sa han at det ville ta flere dager, noe jeg ikke viste. Ringte selgeren og sa at jeg ikke hadde råd til å leie meg bil, noe selger ikke brydde seg noe særlig om. Igjen så skulle jeg få svi for en kontrakt økonomisk fordi selger ikke fortalte at det ville ta flere dager, og ikke ga meg lånebil. Slik som alle andre seriøse selgere gjør etter et bilsalg. Så da ble vi enige om at selger setter over penger på min konto i dag, og jeg sendte melding med detaljer. Igjen så følte jeg at den selgeren der vil jeg ikke ha noe mer med å gjøre.

Så kom vinteren og jeg hadde store problemer på is og vanlig vinterføre. Følte at det var livsfarlig å kjøre. Og trodde at det var bilen som var problemet, for jeg hadde jo hentet "nyere dekk". Etter en nødbremsing for et ekorn på vei hjem fra jobb, der farten var like stor etter 3 sekunder med lås på alle hjul. Bestemte jeg meg den dagen for å kjøpe ny bil. Risikerer ikke livet mitt. Dagen etter kjørte jeg innom Mobile Hamar og ble møtt med en snill og vennlig selger, og kjøpte ny bil. Når jeg hentet bilen 4 dager senere skulle jeg ha innbytte av bilen, så de tok den inn for takst. Der fant de ut at de dekkene var fra 2005, og at de var veldig harde. Da tok jeg ikke innbytte av bilen for det skulle KNA Auto AS få ordne først.

Da ringte jeg selgeren og selgeren sa at han hadde glemt å betale meg inn de pengene på kontoen. Det var fra avtalen vi hadde godt over en måned siden. Da ble jeg sint, for selgeren har solgt meg en bil med livsfarlige dekk, og har brutt avtalen om å sette inn penger til meg. Da krevde jeg at han tok inn igjen bilen og at dekkene ble byttet ut, og at dørene skal bli lakkert. Da hadde jeg fått nok av den inkompetente mannen. Han beklaget over dekkene og etter en lang samtale sa han seg enig i å lakkere de dørene, for det sto det opprinnelig i kontrakten.

Dagen etter fikk jeg hjelp av min bror til å kjøre bilen tilbake til Gjøvik. Selger var så klart ikke der når jeg leverte bilen, så jeg la nøkkelen en plass og reiste. Da var ikke selger lengre noe blid og var direkte ukoselig på telefon. Jeg sendte han da en melding om at dette skulle bli gjort snarest og at han ikke nå skulle holde bilen min som gissel. Hvis han gjorde det skulle han få dårlig omtale på nett. Da tok det ikke lange tiden før selger ringte meg på telefon, og var direkte ukoselig. Jeg sa at han kunne kjøpe bilen tilbake slik at det ikke skulle koste meg alt for mye penger og tid, og fikk et skam bud på 80.000, for en bil jeg kjøpte 5 måneder tidligere for 110.000. Da la jeg på. Dette var 21 desember. Han sendte melding om at at lakk mannen ikke viste helt når i midten av Januar han kunne, men jeg sa jeg kan vente ut Januar.

 

31 Januar sendte jeg melding som ikke ble besvart. 2 februar sendte jeg igjen en melding som ikke ble besvart. Fredag svarte han og sa tirsdag eller onsdag. På E golf appen ser jeg at bilen ikke hadde blitt kjørt noe i Januar, og lørdagen var første gangen den hadde blitt kjørt. Så han tok seg god tid ser det ut som, noe som har kostet meg litt penger, igjen. Jeg kom på fredag ettermiddag for å hente bilen min. Sa hei, og E golf. Selger svarte da at den hadde han solgt. En god spøk tenkte jeg, og svarte "Bra, da slipper jeg å stresse noe mer med den". Selger skulle kjøre meg til bilen min, og jeg sa bra. Videre sa han at jeg skulle gi en Google anmeldelse imens, jeg svarte at nei jeg tar det senere. Da ble selger sur og sa at han ikke stolte på meg, så jeg skulle først gi en anmeldelse før vi dro. Da svarte jeg kvast tilbake, prøver du å holde bilen min som gissel nå? Da begynte selger å rett og slett krangle om alt han har gjort og alle avtaler jeg hadde brutt og det ble veldig ukoselig. Jeg svarte at hvis du holder bilen min som gissel, så får du 1 stjerne av meg. Da nektet selger å gi tilbake bilen, og alt ble opphetet. Han ville krangle, og jeg ville bare ha bilen min og dra der ifra. Jeg sa at da ringer jeg Politiet for det er min bil, prøvde å gå ut for å ringe de, og selgeren fulgte etter meg, og prøvde verbalt å tvinge meg inn igjen i lokalet: Måtte flere ganger fortelle han at han ikke bestemte over meg, når han prøvde å tvinge meg inn igjen. Når det ikke fungerte gikk han ut av lokalet med døren oppe, rett opp i ansiktet på meg med fingeren. Da måtte jeg fortelle han at det skulle han slutte med. Da viste jeg at eneste løsningen var å ringe politiet. Ringte, og ignorerte selger. Politiet sa at han ikke kunne kreve omtale før bilen ble levert ut, og ville prate med han over telefonen. Da jeg gikk inn og satte på høyttaler, Han sa til politiet at han skulle gi tilbake bilen, og begynte med en avhandling om hvor respektert han var og alt jeg hadde gjort feil. Han anklaget meg også for å ha en diagnose ovenfor politiet, noe jeg synes at var passende, for jeg lider av en diagnose som heter: Jeg vil bare ha igjen bilen min. Kan si at jeg våknet opp den dagen med diagnosen :) Politiet sa at dere finner sikkert en løsning, og hvis det ble noe mer så skulle jeg ringe opp igjen. Da var vi klare for å hente bilen min, men nei da. Selgeren ville fortsatt krangle om alt urett som hadde skjedd, så da bare begynte å jeg å si: Jeg skal ha bilen min, gi meg nøkkelen. Da kom han ikke lengre med den. Han hentet bilen sin og jeg satte meg inn. Hele veien til Vianor skulle han ha meg til å ta på meg skyld. Jeg valgte å ikke prate med selger noe mer, for jeg ville bare ha bilen min. Hos Vianor var bilen min utenfor, og selger sa at nøkkelen var inne hos dem, når jeg spurte han.

Så ikke helt sikker på hvorfor selger skulle ha meg til å komme til KNA Auto AS når verken bil eller nøkkel var der. Var det bare for å true meg? Hadde jeg ikke trent 15 år med kampsport, så hadde jeg sikkert vært veldig nærvøs over en selger som lener seg fremover med bryskassa for å virke tøff, og er vel sikkert 13 cm høyere enn det jeg er. Fikk veldig følelsen av at han liker å bruke Hersketeknikker og Ad Hominum når han prater med andre. Så han har ikke de kvalifikasjonene som trengs for å være en seriøs forhandler.

Er det noe å gjøre med slike forhandlere? Hadde jeg vært en eldre dame så hadde jeg kanskje tatt alt som tap, og skydd unna situasjonen.

 

  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 4
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg kjøpte en bil fra KNA Auto. Veldig lærerik opplevelse. Nå vet jeg hvem jeg aldri kommer til å kjøpe bil av.

Knut Amundsen skriver sine annonser med store bokstaver. Han lover mye. Dessverre stemmer mye av informasjonen ikke med virkeligheten. For eksempel skrev han i annonsen at bilen har hatt en tidligere eier mens den hadde 3.

KNA Auto bruker et bilverksted i samme gate for å sjekke bilene hans, skrive tilstandsrapporter og passere EU-kontroller. Interessant nok klarte ikke dette verkstedet å rapportere oljelekkasje fra motor og turbo, punktert eksos og andre så åpenbare skader som ikke burde passeres EU-kontrollen.

Han opplyste i annonsen at alle problemer i tilstandsrapporten er fikset, men han hadde ingen dokumentasjon overhodet. Senere oppdaget jeg at han gjemte problemene og ikke fikset dem. Sensorer ble frakoblet slik at feillampen ikke vises på dashbordet. Han skrev at bilen ble behandlet med understellbehandlingsprogram siden den var ny. Fant ut at det ikke skjedde og bilen var full av rust.

Da jeg konfronterte Knut med alle problemene, ga han enten skylden på forrige eier eller fortalte meg at jeg hadde for høye forventninger. Han kunne ikke ta noe ansvar.


Bilen kom med 12 måneders garanti. Knut valgte den billigste garantien som mulig. Det ser bra ut i annonsen, men dekker ingenting.
Hvis du må kjøpe en bil fra KNA Auto har advokat og en mekaniker tilgjengelig.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
  • 4 uker senere...
  • 3 uker senere...
ThunderFlan skrev (På 12.2.2022 den 14.00):

Jeg kan godt slenge meg på her. For min erfaring viste seg å være langt fra positivt. Jeg kjøpte en E golf der i fjor sommer. Det var litt lekk i demperne foran, men de hadde selger kjøpt og skulle finne en tid etter sommerferien for å fikse det. Videre var det 2 dører som ikke var helt pene, og selger kunne også fikse det. Vinterdekkene så litt gamle ut, så selger skulle sette på "nyere dekk".

Da sommerferien var over var det ikke lett å få tak i den selgeren, noe jeg i dag skulle ha sett som et tegn allerede da. Timen ble bestilt og jeg skulle levere bilen den og den dagen klokken 09.00, og jeg skulle få en lånebil slik at jeg kunne ordne saker og ting mens jeg ventet. Han var ikke å få tak i den dagen, fordi han hadde forsovet seg. 40 minutter satt jeg og vente utenfor KNA Auto AS. Videre så var det jeg selv som måtte kjøre bilen opp på verkstedet, så da ble det jo ikke noen lånebil. Når bilen var ferdig og jeg var på vei ut, kjørte akkurat selger inn, og sperret meg nesten inne mellom 2 biler mens han pratet i telefon. Jeg fikk for meg at han skulle prate med meg, men etter 4-5 minutter fikk jeg en uggen følelse av hele personen. For det var viktig for han å bli ferdig med telefon samtalen mens jeg skulle nesten være innesperret. Jo han ville da ha skyss tilbake til butikken, og vi kunne da samtidig kjøre opp og høre om de dørene som skulle lakkeres. I bilen sa han til meg om jeg kunne gi en 5 stjerner på Google noe jeg selvsagt ikke sa meg villig til å gjøre enda. Videre snakket han stygt om andre som har gitt negative omtaler på Google.

Neste omgang var det vinterdekkene, og igjen så var det jeg som måtte ringe selgeren, for jeg var sikkert glemt igjen. Da var det bruken av ordet ny mot nyere som skulle diskuteres. Jeg tenkte at bilen er fra 2016. Uansett om de er nye eller nyere, så vil de være gode uansett. Og brydde meg ikke noe mer med det. Dro ned ditt med dekkene den dagen de skulle byttes, og leverte de. Selger ble da plutselig borte for han var opptatt med noe. Og etter en del timer fikk jeg beskjed om at jeg kunne hente de på et dekk senter, og fikk veibeskrivelse ditt. Så da var det igjen jeg som sto for det meste, så jeg begynte å angre på den kontrakten vi hadde skrevet. For jeg tenkte jo ikke at det var jeg som skulle kjøre rundt for å hente de dekkene fra et annet sted enn der jeg leverte de. Men det peker litt på at selger har alt for mye å gjøre, og at han gjerne bruker kundene som sine små slaver. Greit nok, dekkene var hentet og de så nesten ut som de gamle, men litt mørkere i fargen.

Neste var lakkering av dørene. Da møtte jeg opp på Poleringskongen som avtalt og prøvde å levere fra meg bilen, noe eieren ikke skjønte noe av, for timen var ikke registrert hos dem, men hos en som jobber der. Når jeg spurte når jeg kunne hente den, sa han at det ville ta flere dager, noe jeg ikke viste. Ringte selgeren og sa at jeg ikke hadde råd til å leie meg bil, noe selger ikke brydde seg noe særlig om. Igjen så skulle jeg få svi for en kontrakt økonomisk fordi selger ikke fortalte at det ville ta flere dager, og ikke ga meg lånebil. Slik som alle andre seriøse selgere gjør etter et bilsalg. Så da ble vi enige om at selger setter over penger på min konto i dag, og jeg sendte melding med detaljer. Igjen så følte jeg at den selgeren der vil jeg ikke ha noe mer med å gjøre.

Så kom vinteren og jeg hadde store problemer på is og vanlig vinterføre. Følte at det var livsfarlig å kjøre. Og trodde at det var bilen som var problemet, for jeg hadde jo hentet "nyere dekk". Etter en nødbremsing for et ekorn på vei hjem fra jobb, der farten var like stor etter 3 sekunder med lås på alle hjul. Bestemte jeg meg den dagen for å kjøpe ny bil. Risikerer ikke livet mitt. Dagen etter kjørte jeg innom Mobile Hamar og ble møtt med en snill og vennlig selger, og kjøpte ny bil. Når jeg hentet bilen 4 dager senere skulle jeg ha innbytte av bilen, så de tok den inn for takst. Der fant de ut at de dekkene var fra 2005, og at de var veldig harde. Da tok jeg ikke innbytte av bilen for det skulle KNA Auto AS få ordne først.

Da ringte jeg selgeren og selgeren sa at han hadde glemt å betale meg inn de pengene på kontoen. Det var fra avtalen vi hadde godt over en måned siden. Da ble jeg sint, for selgeren har solgt meg en bil med livsfarlige dekk, og har brutt avtalen om å sette inn penger til meg. Da krevde jeg at han tok inn igjen bilen og at dekkene ble byttet ut, og at dørene skal bli lakkert. Da hadde jeg fått nok av den inkompetente mannen. Han beklaget over dekkene og etter en lang samtale sa han seg enig i å lakkere de dørene, for det sto det opprinnelig i kontrakten.

Dagen etter fikk jeg hjelp av min bror til å kjøre bilen tilbake til Gjøvik. Selger var så klart ikke der når jeg leverte bilen, så jeg la nøkkelen en plass og reiste. Da var ikke selger lengre noe blid og var direkte ukoselig på telefon. Jeg sendte han da en melding om at dette skulle bli gjort snarest og at han ikke nå skulle holde bilen min som gissel. Hvis han gjorde det skulle han få dårlig omtale på nett. Da tok det ikke lange tiden før selger ringte meg på telefon, og var direkte ukoselig. Jeg sa at han kunne kjøpe bilen tilbake slik at det ikke skulle koste meg alt for mye penger og tid, og fikk et skam bud på 80.000, for en bil jeg kjøpte 5 måneder tidligere for 110.000. Da la jeg på. Dette var 21 desember. Han sendte melding om at at lakk mannen ikke viste helt når i midten av Januar han kunne, men jeg sa jeg kan vente ut Januar.

 

31 Januar sendte jeg melding som ikke ble besvart. 2 februar sendte jeg igjen en melding som ikke ble besvart. Fredag svarte han og sa tirsdag eller onsdag. På E golf appen ser jeg at bilen ikke hadde blitt kjørt noe i Januar, og lørdagen var første gangen den hadde blitt kjørt. Så han tok seg god tid ser det ut som, noe som har kostet meg litt penger, igjen. Jeg kom på fredag ettermiddag for å hente bilen min. Sa hei, og E golf. Selger svarte da at den hadde han solgt. En god spøk tenkte jeg, og svarte "Bra, da slipper jeg å stresse noe mer med den". Selger skulle kjøre meg til bilen min, og jeg sa bra. Videre sa han at jeg skulle gi en Google anmeldelse imens, jeg svarte at nei jeg tar det senere. Da ble selger sur og sa at han ikke stolte på meg, så jeg skulle først gi en anmeldelse før vi dro. Da svarte jeg kvast tilbake, prøver du å holde bilen min som gissel nå? Da begynte selger å rett og slett krangle om alt han har gjort og alle avtaler jeg hadde brutt og det ble veldig ukoselig. Jeg svarte at hvis du holder bilen min som gissel, så får du 1 stjerne av meg. Da nektet selger å gi tilbake bilen, og alt ble opphetet. Han ville krangle, og jeg ville bare ha bilen min og dra der ifra. Jeg sa at da ringer jeg Politiet for det er min bil, prøvde å gå ut for å ringe de, og selgeren fulgte etter meg, og prøvde verbalt å tvinge meg inn igjen i lokalet: Måtte flere ganger fortelle han at han ikke bestemte over meg, når han prøvde å tvinge meg inn igjen. Når det ikke fungerte gikk han ut av lokalet med døren oppe, rett opp i ansiktet på meg med fingeren. Da måtte jeg fortelle han at det skulle han slutte med. Da viste jeg at eneste løsningen var å ringe politiet. Ringte, og ignorerte selger. Politiet sa at han ikke kunne kreve omtale før bilen ble levert ut, og ville prate med han over telefonen. Da jeg gikk inn og satte på høyttaler, Han sa til politiet at han skulle gi tilbake bilen, og begynte med en avhandling om hvor respektert han var og alt jeg hadde gjort feil. Han anklaget meg også for å ha en diagnose ovenfor politiet, noe jeg synes at var passende, for jeg lider av en diagnose som heter: Jeg vil bare ha igjen bilen min. Kan si at jeg våknet opp den dagen med diagnosen :) Politiet sa at dere finner sikkert en løsning, og hvis det ble noe mer så skulle jeg ringe opp igjen. Da var vi klare for å hente bilen min, men nei da. Selgeren ville fortsatt krangle om alt urett som hadde skjedd, så da bare begynte å jeg å si: Jeg skal ha bilen min, gi meg nøkkelen. Da kom han ikke lengre med den. Han hentet bilen sin og jeg satte meg inn. Hele veien til Vianor skulle han ha meg til å ta på meg skyld. Jeg valgte å ikke prate med selger noe mer, for jeg ville bare ha bilen min. Hos Vianor var bilen min utenfor, og selger sa at nøkkelen var inne hos dem, når jeg spurte han.

Så ikke helt sikker på hvorfor selger skulle ha meg til å komme til KNA Auto AS når verken bil eller nøkkel var der. Var det bare for å true meg? Hadde jeg ikke trent 15 år med kampsport, så hadde jeg sikkert vært veldig nærvøs over en selger som lener seg fremover med bryskassa for å virke tøff, og er vel sikkert 13 cm høyere enn det jeg er. Fikk veldig følelsen av at han liker å bruke Hersketeknikker og Ad Hominum når han prater med andre. Så han har ikke de kvalifikasjonene som trengs for å være en seriøs forhandler.

Er det noe å gjøre med slike forhandlere? Hadde jeg vært en eldre dame så hadde jeg kanskje tatt alt som tap, og skydd unna situasjonen.

 

Kjenner meg veldig igjen i væremåten, måten han truer på og at han lover å fikse opp feil og mangler ved bilen som «skal gå på garanti». Har handlet bil der selv og skal aldri gjøre det igjen og anbefaler ingen andre å gjøre det, vi har nok av slike gammelmotens slibrige bilselgere, så la oss få det bort.

Endret av Knut Fredrik
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Tony kårtveit skrev (På 28.7.2022 den 12.06):

Jeg kjøpte en land cruiser hos kna for to år siden , ikke problem med billen på disse to årene og ingen problem med Knut, meget hyggelig bilselger i motsetning til mange andre bilselgere!!!! Har han rette bilen handler jeg der igjen!!!!!

Morsomt med sånne som oppretter en profil for å rosemale en tvilsom geskjeft. Tipper vi tar denne med et tonn salt...

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...