Gå til innhold

samordna opptak 2017


lololo9

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fy søren, så nervepirrende ventingen var! Kom inn på bioingeniørutdanninga.

​Ventinga føles verdt det nå.

 

 

 

 

Jeg har fått svaaaaar!

​MEN jeg får opp 2 valg! 2 valg om å takke ja eller nei til både førstevalget og andrevalget. Hvordan fungerer dette? Trodde man automatiskk ble tilbudt førstevalget. Så hvorfor får jeg velge begge liksom? Skeptisk!

 

Noen som kunne svare meg på det?

 

Høres merkelig ut? Skjermbilde?

 

 

Som noen andre her sa, det ene var tilbud om skoleplass, mens det andre var tilbud om å stå i venteliste. Måtte bare lese det litt nøyere. Skal takke ja til andrevalget, og nei til å stå i venteliste. Ønsket oppfylt! :)

 

 

Gratulerer  :)

Lenke til kommentar

 

 

Gratulerer  :)

 

 

Takker! :) Hva kom du inn på?

 

 

Sykepleien som er plan C :p Avventer svar fra England for bachelor i medical sciences (Plan B) og svar fra Kroatia for medisinstudiet. Om jeg ikke tar feil får jeg svar mtp medisin i dag så det er nå nervøsiteten min setter inn for alvor  :new_woot:  Bioingeniør-studiet virker veldig gøy, jeg har jobbet med ei som gikk et år på det i Oslo og hun trivdes veldig.

Endret av t0nje
Lenke til kommentar

Når begynner man å rykke fram i køen på ventelistene?

 

 

"Ventelistene oppdateres jevnlig, men det er først etter suppleringsopptaket den 29. juli du får vite om du har fått et nytt tilbud. Det er bare søkere som har fått et nytt tilbud eller som har blitt studiekvalifiserte etter hovedopptaket som får svar i suppleringsopptaket. Du vil få e-post hvis du får et nytt tilbud."

 

Kilde: https://www.samordnaopptak.no/info/om/sporsmal-og-svar/

Lenke til kommentar

 

 

 

Gratulerer  :)

 

 

Takker! :) Hva kom du inn på?

 

 

Sykepleien som er plan C :p Avventer svar fra England for bachelor i medical biosciences (Plan B) og svar fra Kroatia for medisinstudiet. Om jeg ikke tar feil får jeg svar mtp medisin i dag så det er nå nervøsiteten min setter inn for alvor  :new_woot:  Bioingeniør-studiet virker veldig gøy, jeg har jobbet med ei som gikk et år på det i Oslo og hun trivdes veldig.

 

 

Biosciences høres spennende ut da. Det samme med medisinstudie. Vi er innenfor samme felt iallfall, innenfor helsefag.

Får håpe du også kommer dit du ønsker mest å komme inn på.

Lenke til kommentar

Noen som vet om jeg har sjans om jeg havnet som nummer 6 på ventelista når studiet har 30 studieplasser og er helt nytt? Og er det noen som vet om de har gjort feil med den nord-norske kvoten? Ingen av mine venner kom inn, selv om de skulle hatt mer en høyt nok snitt for å komme inn, og den nord-norske kvoten vises ikke i svaret. 

Lenke til kommentar

VIKTIG:

 

Jeg vil bare takke alle som har vært aktiv her inne. Dere har alle vært til emosjonell støtte. Gleder meg til å studere til høsten. Hele prosessen ble mye enkelere da jeg hadde et sted jeg kunne uttrykke all spenningen og følelsene. Takk skal dere ha og lykke til videre ?

  • Liker 6
Lenke til kommentar

VIKTIG:

 

Jeg vil bare takke alle som har vært aktiv her inne. Dere har alle vært til emosjonell støtte. Gleder meg til å studere til høsten. Hele prosessen ble mye enkelere da jeg hadde et sted jeg kunne uttrykke all spenningen og følelsene. Takk skal dere ha og lykke til videre

 

Vil si akkurat det samme. Alle her var i samme situasjon. Og selvom ingen kjenner hverandre her, så hadde alle noe til felles; spenning, engasjementet, og ønske om å komme inn dit man ville. Gratulerer til de som kom inn. Og bedre lykke til neste gangen til de som må justere litt og komme sterkere tilbake igjen neste år.

 

Har lagt meg og skal sove nå. Tror jaggu jeg skal sove godt i natt.

Endret av Sommer2017
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...