Gå til innhold

Batteri feilmeding på MacBook Pro (batterilader eller batteri i Macen ?)


Anbefalte innlegg

Hei, jeg hadde ett lite uhell og MacBooken min falt ned fra sofaen. Det var ikke høyt, men selve kontakten (den firkantede magnet tuppen til batteriladeren som går inn til Macbooken) ble stående i MacBooken, men den var bare å ta på igjen (og den er litt løs nå). Jeg har merket meg at det er en feilmelding på batteri-ikonet da det ikke er vanlig, og at prosenten på går raskt nedover (når jeg ikke har laderen tilkoblet). Betyr det at det er selve batteriet inne i Macen som kanskje har fått seg et lite trøkk, og må byttes ? Kan det kanskje hende at det bare er en liten bevegelse som jeg kan fikse selv ?

Her er bilde med feilmeldingen:

bLu43rA.jpg

Endret av GungFu
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hvor gammel er maskinen?

Jeg har en MacBook Pro 15" Mid 2012 (ikke Regina). MacBooken funger helt som den skal (oppgraderte harddisken og renset maskinen i november på Eplehjelp og den har vært som ny etter det).

 

Her er forresten bilde av den L-style tippen som er gått av. Pilen peker på stedet der den ene pin-en mangler (tror jeg ihvertfall da det kun er en pin på andre siden). Når jeg har tatt på tippen og har den i MacBooken fungerer den som før (kun når jeg tar av strømmen fra batteriladeren går det nedover mye raskere enn før...).

 

MaybeBroken.jpg

 

Jeg har forresten den forrige batteriladeren som kun har en stor splitt i plastikken på selve ledningen (som gjør den ubrukelig), og jeg lurer på om jeg kan ta ut tippen på den for å bytte ut med denne ødelagte ?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Enden på visa var at jeg kjøpte nytt batteri og batterilader i Hong Kong. Fra forskjell til her i landet så tar de ikke betalt for å installere nytt batteri, du betaler kun for prisen på selve batteriet. I tillegg gjorde de en hardware test rett før jeg leverte den inn, som viste at det ikke var noe annet feil med Macen min, samt en lengre 4 timers test etter de hadde byttet batteriet, og jeg fikk den super-raskt tilbake dagen etter uten noen ekstra ekspresskostnader :)

Jeg ville nok ha tatt dette med Eplehjelpen om jeg ikke hadde dratt til Hong Kong da de skulle ha kun kr. 1.990 for batteri og installasjonen, og de er både mer kundeorienterte og hyggelige - og minst like flinke som Eplehuset sin autoriserte Apple verksted.

Endret av GungFu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...