Gå til innhold

Alternativ hjelp til å finne verdifull ring.


Jannik

Anbefalte innlegg

Jeg har aldri før postet inne her eller noen forum, så tilgi meg om dette blir feil arena - men jeg begynner å bli ganske desperat. Er det noen her inne som har benyttet alternativ hjelp av klarsynt eller lignende til å finne verdisaker, og funnet dem? Eller kan noen her inne hjelpe meg?

 

Jeg finner ikke ringen min. Den er i hvitt gull med 5 diamanter på rekke, og inni den er det inngravert "GID - Mamma og Pappa". Den var min mors forlovelsesring som ble kjøpt like etter jeg kom til verden i 1993. Min far har gått bort og på min 18-årsdag fikk min mor denne slipt og tilpasset meg, samt inngravert. Den begynte i vinter å bli noe stram, så jeg tok den ofte av og på, samt la den i veske da jeg ikke kan bruke smykker på jobb. Jeg kan ikke huske å ha mistet den noe sted, men finner den ikke igjen, og har lett over alt opptil flere ganger.

 

Ringen er uvurderlig og jeg er veldig oppgitt, vet ikke hva jeg skal gjøre, og kan ikke forestille meg å måtte fortelle mor at denne er borte. Jeg bor i Trondheim

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trist situasjon å havne i, men en såkalt klarsynt vil nok ikke være til hjelp, det er bare humbug. Et tips kan være å prøve å huske når du hadde den sist og tenke ut plasser den kunne blitt lagt på. Kan det være et lite hull i foret i vesken?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er bevist mange ganger at såkalte klarsynte ikke har evnene de påstår å ha. De bruker cold reading og andre teknikker.

 

Cold reading (engelsk for «kald avlesing» eller «kald tyding») er teknikker som blir brukt blant annet av påstått synske, svindlere og illusjonister for å gi inntrykk av at de har, eller på mystisk vis får, detaljerte og private kunnskaper om en ukjent person de møter, om hendelser som har berørt personen eller om historier fra vedkommendes fortid.

Endret av BadCat
  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Ringen er uvurderlig og jeg er veldig oppgitt, vet ikke hva jeg skal gjøre, og kan ikke forestille meg å måtte fortelle mor at denne er borte. Jeg bor i Trondheim

 

Klarsynte er humbugmakere.  Kanskje hypnose hadde vært tingen her?

 

 

Mhm, ellers vet jeg om en dame som lager top notch hukommelseserum. 9 av 10 husker det de trenger etter 5 brygg.

Lenke til kommentar

Tror neppe Norsk tipping hadde vært 'in business' hvis klarsynte hadde eksistert... :-)
Hvis de derimot eksisterer kunne jeg tenkt meg å betale 10.000 for en Viking-lotto rekke som går inn, vel å merke med klausul om at betalingen kun skjer etterskuddsvis når premien er utbetalt....
Nei, det er vel ingen som tror på sånne håper jeg? 

Lenke til kommentar

Jeg også fikk hjelp av en klarsynt for å finne mistet ting.

En tidlig vårdag i 2016 mistet jeg biffen min, etter mye leting så endte jeg opp med å gå til en ekspert i Oslo. Der fortalte jeg om problemet og fikk oppgitt en pris for oppdraget.

Det gikk ikke mer en 20 minutter så tror du ikke biffen dukket opp? Den var til og med perfekt stekt! Prisen var satt til 430 kr men runda opp og betalte 500 kr for god service.

 

Løgn eller sant?

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...
Soseks skrev (På 16.6.2017 den 15.20):

Jeg har fått hjelp fra en klarsynt til å finne bortgjemte og mistede ting. Kosta noen tusen siden hun måtte gå gjennom en del andre ting først, men det var verdt hver eneste krone.

 

Løgn eller sant?

Hei...

ser dette er en gammel tråd, men jeg spør likevel. 
Har selv mistet gifteringen min, hadde den i huset sist jeg så den, men nå er den helt borte. Hadde den sammen med min forlovelsesring, og den ligg her... men ikke gifteringen ?

treng hjelp å finne den

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...