Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Få tilbake eksen - Hva gjør jeg?


Anbefalte innlegg

Hei etter 5 år sammen har samboeren valgt å forlate meg. Jeg var litt deprimert etter en hendelse noen år i forveien. Så jeg var nok litt opp og ned i humøret og hun valgte å gå til slutt. Tror kanskje hun ble lei at jeg søt og klagde litt til tider og hun syns det ikke gikk nok fremover.

Jeg ønsker henne tlbake og har sendt en rekke meldinger for å prøve å overbevise henne om å komme tilbake, uten hell Jeg har dessuten gjort noe med depresjonen min nå. Syns dere ikke det er veldig dårlig gjort at jeg ikke får en sjanse til da?  Jeg er knust og føler livet er meningsløst nå. Har gitt uttrykk for det i meldinger men da glefser hun ofte tilbake mot meg.  Hvordan får jeg henne tilbake. Bør jeg fortelle henne at jeg er knust og at livet mitt er ødelagt og uten fremtid eller bør jeg gjøre det motsatte ?

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ville gitt det en uke eller to, for deretter å forklart henne akkurat hvordan du føler det. Så tar du det derfra :)

Poenger et at jeg ikke klarer det. Jeg har angst for at hun skal finne seg en annen. Jeg føler meg helt knust. Ligger bare under dyna i fosterstilling. Skal jeg fortelle henne at jeg er helt knust, ikke fungerer, ødelagt psykisk og at jeg ikke takler dette, eller bør jeg bite tenna sammen og fremstå som at jeg klarer meg uansett, selv om jeg ikke gjør det veldig bra.

Lenke til kommentar

Du må prøve å se livet ditt i perspektiv. Du har kommet så langt som du har kommet nå, det har vært en lærerik reise, og du har truffet en vegg.

 

Du kan ikke kontrollére andre mennesker. Det eneste du kan gjøre er å jobbe med deg selv. Du ser vel at det er på grunn av depresjonen din at ting går galt? Så da må du fokusére på å jobbe med depresjonen. Gå til psykolog, begynne å skrive ned tanker, få oversikt, og -jobbe- med situasjonen.

 

Deretter må livet gå sin naturlige gang.

 

Det er jo naturlig å reagere sterkt når det dreier seg om så sterke følelser som kjærligheten bringer. Men det er også naturlig at det går over etter hvert. Mye biokjemi som styrer oss, og når følelsesmessige kontakter blir brutt på denne måten, så blir det nærmest traumatisérende. Men du må også prøve å være takknemlig for tiden du har hatt i et forhold. Ta det med det gode og sé fremover! Men så klart, bruk tid på å la sørge, la psyken få den tiden den trenger til å balansére seg. Så prøver du igjen.

 

Du vet i hvert fall at du er et bra menneske, siden du reagerer så sterkt! Det er mange nok som ikke bryr seg en shit om den de er sammen med, kun penger og status. Pris deg lykkelig for at du ikke har falt SÅ dypt!

 

Hvis du virkelig er glad i ho, så lar du ho gå sin vei, siden det er dét ho har bestemt. Det er den éneste måten du kan få fred med deg selv på. Ellers vil du fortsette å hate deg selv for at du "lot ho dra" - noe som ikke er sannheten. Du har prøvd så godt du har gjort i 5 år. Hvis ho ikke sér det som bra nok, så må det bli hennes valg. Det finnes uendelig mange andre damer der ute. Du prøver igjen når du er klar for det.

 

Det går bare utover deg selv, jo mer du prøver å overbevise ho til å komme tilbake. Men samtidig er det en naturlig prosess her. Så du må finne en balansegang selv.

 

Må også huske på at kjærlighet ikke er alt her i livet.

Endret av Taurean
Lenke til kommentar

Jeg ønsker henne tlbake og har sendt en rekke meldinger for å prøve å overbevise henne om å komme tilbake, uten hell.

 

Først av alt, det nytter ikke å overbevise noen om at de skal komme tilbake. Det er generelt like suksessfult som at vi skal snakke deg ut av å ville ha henne tilbake, noe du ifølge det du har postet "ikke klarer."

 

For det andre, her har du i bunn og grunn skutt deg selv i foten med særdeles grovt kaliber. Når du maser så signaliserer du med rimelig store bokstaver at du er desperat, klengete og avhengig av henne for å føle deg hel, noe som i bunn og grunn bare forteller henne at hun valgte riktig når hun forlot deg. Så det aller beste er, som andre har nevt, å la henne være. Du vil aldri kunne "overbevise" henne om å komme tilbake. Det kan bare skje hvis du forandrer deg selv og blir en mann hun finner tiltrekkende, noe du er særdeles langt unna å være nå. Synd, men sant.

 

Jeg har dessuten gjort noe med depresjonen min nå. Syns dere ikke det er veldig dårlig gjort at jeg ikke får en sjanse til da?  Jeg er knust og føler livet er meningsløst nå. Har gitt uttrykk for det i meldinger men da glefser hun ofte tilbake mot meg.  Hvordan får jeg henne tilbake. Bør jeg fortelle henne at jeg er knust og at livet mitt er ødelagt og uten fremtid eller bør jeg gjøre det motsatte ?

 

 

I fare for å høres virkelig brutal ut - Nei, jeg syns ikke det er dårlig gjort. At hun glefser betyr med all sannsylighet at hun opplever deg som masete, påtrengende og respektløs, siden du griner og syter og i bunn og grunn forsøker å få henne tilbake ved å gi henne skyldfølelse, istedenfor å respektere at hun har valgt deg bort. At du er knust er helt greit. At du forsøker å lempe det over på henne er derimot ugreit.

 

 

Ville gitt det en uke eller to, for deretter å forklart henne akkurat hvordan du føler det. Så tar du det derfra :)

Poenger et at jeg ikke klarer det. Jeg har angst for at hun skal finne seg en annen. Jeg føler meg helt knust. Ligger bare under dyna i fosterstilling. Skal jeg fortelle henne at jeg er helt knust, ikke fungerer, ødelagt psykisk og at jeg ikke takler dette, eller bør jeg bite tenna sammen og fremstå som at jeg klarer meg uansett, selv om jeg ikke gjør det veldig bra.

 

 

Gjør hva som trengs for å komme deg gjennom sorgen, men la henne være. Hvis du forteller henne at du er knust og ikke fungerer så vil hun sannsynligvis oppfatte det som at du forsøker å manipulere henne til å bli sammen med deg igjen, og da får du mer glefsing i retur. Er det det du vil?

 

Å "bite tenna sammen" er heller ingen utvei, for da risikerer du bare å undertrykke følelser som kommer til å bite deg i ræva senere. Gi de plass, men pass på så de ikke tar overhånd og gjør ditt beste for å foreta deg noe i hverdagen som gir deg positive følelser i tillegg.

 

 

Hvorfor gjør du dine problemer til hennes problemer? Prøver du å gi henne skyldfølelse?

Nei, men tror du det vil hjelpe å få noen tilbake da?

 

 

Nei.

 

 

 

Jepp

Hvordan da ?

 

Kannoen svare , hvordan da ?n\ Jeg er desperat

 

 

Det funker ikke sånn, og du har sannsynligvis blitt trollet. La det ligge.

Endret av Raven_Heart
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du er desperat, det er max turn-off. Begynn med å være et voksent menneske, ikke en suttrete pissunge, skal du ha snev av sjans på eksen må du FØRST bli noe hun har lyst på, deretter må du vise henne det, men på en sånn måte at hun tror hun fant det ut selv. Jeg tror ikke det finnes noen annen REELL måte.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+921324
+1 Leo_

 

Noen ganger kan man selvsagt kjempe sin sak... Men oftest tror jeg det beste en kan gjøre, er å forbedre seg selv. Du vil sitte igjen med gode resultater, uavhengig av om du får tilbake eksen eller ei.

 

Nå kjenner jeg ikke deg, TS, men det kan virke som du har en jobb å gjøre med deg selv. Om du har depressive symptomer som er uavhengige av at du ble dumpet, burde du kanskje jobbe med det. Psykoterapi, bedre opplevelser og vedlikehold av rutiner kan være gode alternativ. 

Lenke til kommentar

Du har alt fått mange gode svar her.

 

Innser ikke du selv at du prøver å få henne tilbake ved å oppføre deg på den måten du selv sier gjorde at hun forlot deg? Generelt vil den type oppførsel være frastøtende og ikke attraktiv enten det er venner eller en kjæreste.

 

Det virker som om du prøver eller er villig til å manipulere henne ved å gi henne skyldfølelse. Hverken hun eller noen andre er ansvarlig for din lykke. Den er ditt ansvar. 

 

Gi henne pusterom og slutt å mas (dine ord). Slutt å synes synd på deg selv og kom deg selv opp og stå. Bli en attraktiv mann med litt positivitet og livsgnist som hun eller noen andre kan ha lyst å være sammen med. Få deg noen hobbyer og et liv utenom henne. Vær litt opptatt. 

 

Enklere sagt enn gjort, kanskje, men det er fullt mulig om du går inn for det. Oppsøk profesjonell hjelp om nødvendig. Les en inspirerende bok. Begynn med trening. Gå opp et fjell. Lytt på god musikk. Forny garderoben din. Se en bra film. 

 

Lykke til! :)

Lenke til kommentar

Denne gjelder ikke alvorlige syke mennesker med alvorlige depresjoner, men for folk flest er positivitet og lykke et bevisst valg man kan ta hver eneste dag. 

 

Du har kontroll på tankene dine.

 

Du har kontroll på hvordan du velger å se på en situasjon.

 

Du kan velge å være tilfreds med lite eller du kan velge å være misfornøyd fordi ting alltid kan være bedre. 

 

Du kan velge å telle opp alt du har å være takknemlig for og faktisk være takknemlig for det.

 

Du kan velge å være et offer eller du kan ta de grep som er nødvendig for å endre det du ikke er fornøyd med.

 

Du kan velge å smile. Tving det frem om nødvendig. 

 

Du kan kontrollere hva du ser og leser. Unngå nyheter og negative, deprimerende filmer om du føler deg sårbar og negativ.

 

Valget er ditt. :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...