Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skogcraft er en Norsk minecraft server som tilbyr den ultimate survival opplevelsen. Vi er opptatt av et godt spillermiljø og samtidig tilby våre spillere frihet. Vår server er spesielt godt egent til de som liker en skikkelig utfordring, vi ønsker at selv de med god erfaring med minecraft skal føle seg utfordret på vår server. Det er vanskeligere å skaffe seg mat, monstrene gir motstand og det er minimalt med teleporterings muligheter.

 

Vi er også stolte av at vi ikke er en pay-to-win server, selv om man aldri donerer så vil man kunne ta del i det meste av det vi tilbyr. Men vi setter selvsagt pris på å få hjelp til å betale for utgiftene våre. 

 

Vi har også et veldig godt system på serveren som sørger for at greif og cheats ikke er ett problem. Du kan selv beskytte områdene du bygger på slik at kun du og de du tillater kan bygge der. Samtidig er det svært lite pvp på serveren, det er mulig med pvp, men det er lagt opp sånn at det er lett å unngå det og det skal være gøy. Med andre ord, hvis du ikke liker så mye pvp så vil du passe godt inn.

 

B7uwjy0.jpg

 

Det er også veldig mye å gjøre på serveren, vi har mange skreddersydde plugins og unike aspekter. Eksempelvis har vi ett unikt rankup system, guild system, clan system, bank system, butikk system, quest system (over 200 quests), folkefinasiering system (ingame penger) og mye mer.

 

Skal også nevens at vi som spiller her er godt voksende folk. I staben er gjennomsnittsalderen godt over 20 og noen av oss har over 7 års erfaring med å drifte minecraft servere. 

 

9LPB36H.jpg

 

Det nåværende kartet ble generert 20.01.2017 og kommer til å vare i minst 4 år. Forrige kartet varte 2 år og vi har gjort endringer på dagens kart for å sørge for enda lengre levetid. Vi lager stadig nytt innhold i form av nye quest-byer og mindre justeringer på gameplay, men i korte trekk er det en stabil server som er veldig gjennomført.  

 

Dere kan lese mer om serveren på NorskMinecraft.no.
Endret av Erik1988
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...