Gå til innhold

Den store sjakktråden


Anbefalte innlegg

20 hours ago, KoKo_ said:

Er ikke dette egentlig nok bevis?  Er ikke så lett å bevise hvordan noen jukser, men ser ut til at resultatet av juks er ganske entydig.   Hva slags bevis er det mulig å hente frem utenom disse analysene?  Analsøk fra fortiden?

Dette er et interessant spørsmål. Jeg lurer egentlig litt selv på hvor mye bevis Fide må ha før de sanksjonerer en spiller.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mer youtube.
3,5 timer fra GMHikaru! Veldig amerikansk?
Slik jeg har oppfattet det har ikke Magnus antydet at Hans jukset i partiet i Sinquefield Cup. Eller, det er på ingen måte det viktigste for Magnus. Slik jeg oppfatter det hadde Magnus mistanke før Sinquefield Cup, og klarte ikke å spille bra i partiet mot Hans. Det ser ut som at mange utenfor sjakk-verden har den (feile) oppfattelsen at det er det ene partiet som er viktig for Magnus. Jeg tror ikke det.

Jeg har bare sett (pr nå) siste 30 minutter. Ca 3:14:14 viser Hikaru at chess.com har kastet Hans ut, uten i fortelle hvorfor. Noe merkelig hvordan Hans Niemann og hans trener Maxim Dlugy har blitt tatt i å jukse på chess.com flere ganger, for så å bli tatt inn igjen. Når man velger hvem man skal invitere spillere til turneringer, vil gode resultater telle positivt, utestengelse ikke telle positivt vil jeg tro.

Edit: Har nå skummet gjennom det mest:
Fra 2:42:50. Eric CEO chess.com får spørsmål om Hans, men kan/vil ikke svare, men leser man mellom linjene har Hans jukset i 2020, kanskje når det har vært premier også.

"I Usa kan man saksøkes for alt!"
Jeg tror at det er flere en Magnus som har hatt mistanke til Hans. Hikaru har støttet Magnus fra første sekund, selvfølgelig ikke helt direkte. Fra Sinquefield Cup husker jeg at Peter Svidler passet på å ikke si for mye / roe ned sidekommentator Yasser Seirawan. Litt som at dette ikke var helt nytt? Og Yasser Seirawan roet seg fort ned. Alejandra Ramirez som var den som interjuet spillerene etter partiene hadde veldig gode spørsmål til Hans, uten å gå over streken. Virket godt forberedt. Cristian Chirila ser også ut som han har hatt tid til tenke ut hvordan han skulle ordlegge seg. Fabiano Caruana ser bort og er ukomfortabel i senere intervju. Daniel Narodiysky ser også ut som at han hatt god tid på å tenke på sine uttalelser. Eric Hansen har jeg vel allerede vist, han var tidlig ute i en video til å vise noe (dette var veldig kort i en video). Så det ser ut (for meg) som at mange har hatt mistanke. Men det mangler helt faste bevis.

 

Endret av toreae
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...