Gå til innhold

VG kjøper Tek.no


Anbefalte innlegg

*snip*

 

Er stort sett helt enig med flinx her! Selv om det ser ut som litt mørkt i tunnelen her ang at vg har kjøpt opp tek.no og at diskusjon.no ikke blir endel av tek.no sin fremitd så håper jeg dette ikke er døden, men heller at VG og Tek.no går inn i ett fornuftig samarbeid på tvers av plattformer.

 

Det jeg håper er som følger:

  • VG sitter som eier, men lar Tek.no drifte skuta og systemene sine selv. Stol på at Tek.no vet hva de driver med!
  • VG dytter inn mer økonomiske ressurser til Tek.no slik at de får bedre økonomi til å faktisk lage gode artikler om mer hardware og teknologi. Alt for lite datakomponent tester, f.eks siste test av ett hovedkort er jo evigheter siden!
  • VG kan da bruke de gode artiklene som Tek.no skriver inn på sin VG platform.
  • Behold diskusjon.no på Tek.no. Ergo inngå avtale med eiere av Diskusjon.no og kom til en enighet slik at miljøet består. Dette er en gedigen gevinst over tid da f.eks en som leser en forenklet test på vg.no klikker seg inn på tek.no artikkelen og forumtråden og kan lese andres kommentarer.
  • Tek.no bør fokusere artikler på hardware og teknilogi relaterte artikler. Det vil si hovedkort, skjermkort, nye harddisker/prosessorer/minne, kamera, mobiler og annet teknologi, men også messer og nyheter som er teknologi relevant.

Så til VG.no her, min anmodning er å stole på gutta i Tek.no, la de styre skuta selv, la de velge hva de vil skrive om. Som flinx skriver så brenner disse gutta for dette og om det blir tvunget til å skrive om annet så ender det med at de slutter og man mister verdifull kompetanse. Dette vil rett og slett bety drepen for tek.no og masseflukt er min spådom. Det er allerede nok masseflukt pga bare det at VG er nye eiere!

 

Jeg krysser fingre og håper det beste! Om det blir ett totalt vg-infisert fremtidig Tek.no med VG's reklame spamming, idiotiske systemer og slikt så ender det nok med at jeg slutter å surfe inn her. Jeg er også en av de gamle travere og savner det gode gamle hardware.no veldig! I de siste så har det vært endel tull med støvsuger, drill og silkt..... :(

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis Prisguide vil være bedre enn Prisjakt, må de ha de filtrene som brukerne vil filtrere på. Det har ikke Prisguide i den "nye" versjonen. De har typisk bare en håndfull filtre som kanskje er egnet for de som ikke vet hvilke egenskaper som skiller et godt og et dårlig produkt. Og masse, masse hvit skjermflate. Derfor sluttet jeg å bruke Prisguide.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 4 uker senere...
  • 1 måned senere...

Eh. ITavisen er søppel.

Men avstanden til tek.no er ikke lenger stor. Desverre. Dessuten så kommer ITavisen seg.

Ved å sammenligne de to nettstedene, vil man se at det er en del likheter nå. Særlig det på overskrifter som skal gi mange klikk, uten at artikkelen har så mye å si.

 

Forøvrig går det lang tid nå, vedrørende at tek.no skulle kutte samarbeidet med diskusjon.no.

 

Diskusjon.no fortjener mye skryt for sitt rene design og ryddig/minimal reklame.

Endret av plankeby
  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Forøvrig går det lang tid nå, vedrørende at tek.no skulle kutte samarbeidet med diskusjon.no.

 

Diskusjon.no fortjener mye skryt for sitt rene design og ryddig/minimal reklame.

Vi lar Tek.no ha artikkelkommentarene hos oss så lenge det fortsatt er vi som leverer publiseringsløsningen for dem (med integrasjonen til forumet) og dersom de ikke ber oss om å endre til noe annet før de er over på VG sine systemer.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Hva skjer egentlig med tek.no og avviklingen av samarbeidet med diskusjon.no.

 

 

TU Media har en avtale med VG om at Tek.no fortsatt kommer til å benytte vårt publiseringssystem og leveres fra TU Media sine servere på ubestemt tid. På sikt er nok planen for VG/Schibsted å få Tek over på sine egne systemer.

 

I mai så nok både vi og VG for oss at bytte av publiseringssystem ville skje tidligere.

 

Jeg vil tippe Tek.no vil fortsette å benytte Diskusjon.no som kommentarfeltplattform frem til de flytter over på nytt publiseringssystem. Men det blir bare spekulasjoner fra min side. Så lenge vi har en avtale om videre drift blir det aller mest opp til VG/Schibsted hva som vil skje videre med kommentarfeltet. Vi tilbyr alle eksterne kunder vi har å benytte Diskusjon.no som kommentarfeltplattform, som en av flere muligheter.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...