Jump to content
AfterGlow

Denne «flyvende bilen» kan du kanskje snart få kjøpt

Recommended Posts

Noisy AF.

 

Med tanke på hvor mye bråk (pun intended) det har vært rundt vannscootere har jeg problemer med å se disse luften rundt bosatte områder i Norge. Hele konseptet flygende biler synes jeg gir lite mening mtp på støy, energiforbruk og risiko. Selvkjørende biler og tunneler derimot...

Share this post


Link to post

Første velflygende (stabile) quadcopter jeg har sett, så det var bra med denne. Utseendet var heller ikke ille. Minnet meg litt om en snøscooter. Flott å ikke være avhengig av vei for å komme seg frem, og at vann ikke er et stort problem.

 

Men vi fikk i realiteten ikke se hvordan det var å gå av eller på denne mens den flyter på vannet. Vil tro pontongene må både forlenges og monteres bredere for å ha nok stabilitet, ellers havner man fort i vannet, og kanskje også med fartøyet opp-ned.

 

Ble vel heller ikke nevnt noe om løftekapasiteten. Hvor tung kan sjåføren/flyveren veie, og hvor mye ekstravekt kan den ta med seg? Som regel vil man gjerne ha med seg litt når man skal ut å fly annet enn frem og tilbake fra jobb.

 

Og, ja. Støy er nok et større problem om den skal ut til massene. Rekkevidde også, selv om denne ikke nødvendigvis trenger at man kjører omveier, men kan som oftest ta en rett linje mellom avreisested og ankomststed.

Share this post


Link to post
Annonse

Håpløs enhet, se for deg å starte den er på en litt grusete parkeringsplass...Når du kommer ut av sykehuset etter spontanoverfall, så får du regninga på lakkering av de nærmeste 8 bilene

  • Like 1

Share this post


Link to post

Den som lever får se, men det vil overraske meg om det er normalt å se flygende biler/droner i gatebildet om 20 år noen gang i fremtiden.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...