Gå til innhold

ANMELDELSE: The Legend of Zelda: Breath of the Wild


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-77do0b

Ikke helt enig i kritikken, men jeg respekterer den like fullt. Lykke til med all barnslige dritten som kommer til å komme fra folk som ikke er i stand til å akseptere andre folks meninger, og som er ute av stand til å fatte at noe annet enn 10/10 kan være på sin plass. ;)

Lenke til kommentar

Litt overrasket over karakteren men av det jeg har spilt så kan jeg kjenne meg igjen noe av kritikken. Men for tidlig for min del å si om det negative vil overskygge det positive. Så langt så hater jeg inventory og våpen som er laget av glass. Men trangen til å utforske videre er stor.

 

Er første Zelda spillet jeg spiller så nostalgi faktoren er ikke tilstede. Jeg er dog litt redd for at alt for mange anmeldere muligens har hatt på nostalgi brillene når dem har skrevet anmeldelsen av Breath of The Wild. Det skal jeg ta stilling til når jeg er 20-30 timer ut i spillet.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

6 av 10 syntes jeg var i overkant kritisk. Men må ærlig innrømme at 10 av 10 virker litt i overkant. Spillet er fantastisk og det ser fantastisk ut og jeg har vel spilt i 20+ timer nå og det føles som jeg har spilt bare noen få timer. For min del er det ganske unikt da jeg i nyere tid har en tendens til å gå lei spill i løpet av 2-6 timer.

 

Men spillet fortjener jo endel kritikk for dårlig frame rate og lav oppløsning. De burde klart å hvertfall holde det stabilt på 30 FPS, spesielt når oppløsningen og grafikkstilen er såpass stylized som den er. Selv om det ikke plager meg nevneverdig, så syntes jeg dette alene burde gjøre det tilnærmet umulig å gi spillet toppscore.

 

Og selv om gameplayet er bunnsolid og sjarmerende så er det jo ikke til å skyve under en stol at det blir litt vel repeterende i lengden, spesielt utenfor main story missions.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

 

Alle spillanmeldelser er subjektive, ingen vil ha objektive spillanmeldelser. 

Alle anmeldelser er subjektive til en viss grad, men det er da så absolutt mange objektive kvaliteter i et spill.

Som til dømes biletefrekvens, kvalitet på oppdrag/oppgåver, variasjon i fiendar og distanse mellom ting ein faktisk kan gjere i spelverda - noko omtrent alle omtalane på metacritic annerkjenner er av høgst varierande kvalitet, men som omtrent ingen gir noko særleg vekt (som igjen beviser at såkalla "objektive" faktorar er reint subjektive, fordi folk vektar dei ulikt)?

 

Karaktersetting er òg i høgaste grad subjektivt. Du seier det han skriv burde halde til 8/10, men det verkar ikkje slik for meg, til dømes. Alle vil vektlegge desse elementa ulikt. Eg meiner og at 6/10 er ein god karakter, og har gitt det til fleire av spela eg har likt godt, og har anmeldt. 

Endret av Mikkjell Lønning
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...