Jump to content
TheDarkSapling - SCM

Vår ABSURDE felles historie

Recommended Posts

Under denne leken kan dere komme på alt som går ann å komme på, lag ord av eksitrerende ord. Ordentlige ord kan dere også bruke. Med mindre unntak, det skal være leselig, ikke nødvedig forståerlig. Det er det som gjør denne leken ABSURD. Dere kan også ta i bruk kun et ord fra en av mine andre leker, denne leken Nytt KOMISK ord fra siste ord-leken, dere trenger ikke å gjøre det, hvis dere ikke vil da. :yes: Denne leken fungerer akkurat samme som denne leken Vår felles historie.

Det viktikste med denne leken er at man har noen ABSURDE ord, man selv har laget av eksisterende ord. Det ordet trenger ikke på død og liv ha betydning, det er helt opp til dere om dere vil lage betydning eller ikke. Vær post skal bare inneholde ett ord, og fortsett historien med et ord som ledes av det forrige.


Når man kommer til et punktum, da skal ordene ramses opp til en settning. Det gjør det letter for meg å lage en sammendrag av det vi har skrevet. Sammendragen legger jeg under første post, sånn at det blir lettere å finne dem.

 

OBS: Glemte å si, hvis dere velger å lage en betydning til deres Absurde ord, da skal betydningen spoiles.

Slik spoiler man: [*spoiler] ---din sistat---

for dem som ikke vet hvordan det gjøres.  :wee:  For all del Ikke bruk stjernen som jeg gjorde. :hmm:

 

Jeg gir dere æren i å starte. :wee:

PS: Hvis dere luer på noe send meg pm.

 

 

 

Kappittel 1

 

 

Del: 1-13

Skaftesoppen fantes bare ved det hyperoptimaliserte tissreservatet mot nord. Nøffkjøtt ble balsamert med blågule parrekarri. Det utviklet seg alltid med fotsopp og fruktdiagnose til traktorskinka utgikk fullstendig. Så oppstod diafragmatiske stenoser oppå utgamle og hatung. Stenosene ble overkjørt av hyperfragmatiske brennvåtkadaver uten råhårsår soyasausånde bestående av soyasaus. Ingen gummidåser å se. Fordi ingen gummidåseskapere var befruktningshormonert tilstrekkelig nok til å strålingsdatere eplene fra Norsverdangeigemark. Marken ble gjødslet hyperoverdrevet med superorganisksprenktmøkkpartikler fra et digert rartarium. Prosessen varte i 3000 kubikkminutter sammenhengende.

 

Dessuten var katastrofealarmen full av muggsopp. Ingen prompbrann greide å ta seg til Gravrotrompa uten kuk i merkurgruva borti Slettåsteigen gruveborelag. Men da gruveinspektørfullmektig la fram dos i årsmøtet ved Skrotingberget på storrævahauen. Møtet ble dessverre for übergørr kjedelig, siden den TV-avhengige idiotrakkaren Odd-Gjermund Karskbakken tok kvelden. Men for noen andre møtehomser ble tilogmed ensteinfjær morsomt. Ensteinfjæren var altfor steinete og fjærete, varbåde enorm og antennelignende samt groverævbørster. Obama hadde fyllenerver av universalastronomiske vaffelpeniser, medregnet pannekakepenisene fra Absurdekromtakarkordgolvland. Absurdekromtakarkordgolvlandinnbyggerne var steikrike, de andre gompeluffene ble altfor fulle av hjemmesvidd alkoholisertpinnsvinmiddpenis, cannabisrøyket penishårvorte ble innsideregulert tarmgass.

 

Nytt:

Del: 2-13

Krumkakestøvler ble foretrukket istedenfor marmeladesjampinjong med mangograteng og sprengte flintpeniser. Overmajorbananen var hårløs og stupfull, bananmajoren var altids hyperdritings, ogskeitden med penisen inni bjørnefitte, fitta feis ekstremt langdrygt. Så kom mursteingnageren på noe superglupt, hans penis hypermuterte til himmels og ned igjen kunne blottermajoren få hypersjeldne hypercrokanbomber fra Follo via Russland og innom Inonesia. Putin var russedritings på presidentkontoret til overmajordomusen Noldusklodrik Fjonberg ble ekstremutvist fra Gompeakademiet som underkontrollert av fanatiske sure gammelostinnpakkere og saltsuremoderbrikkeprodusenter var avfallsorienterte vafellpannekaketurbin.

 

Men da Jens kom til multiskitparadoksuniverset på torget i Shanghai, der møtte han overalkoholikergravmesterentomatordfører Gravenberg var utenomjupitersk og rå av ekte kalkunposefyll og syrevaffeldrikke tilsatt natronkonsentrat og truckdiesel.

 

 

 

Edited by TheDarkSeeds - SCM

Share this post


Link to post
Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...