Gå til innhold

Komplett har avviklet flere «pick-up-points»


Anbefalte innlegg

 

komplett fungerte utrolig bra, men nå som den neste dataskjermen kan handles på Elkjøp.....kan det ikke bli enklere?!

Helt til noe er feil med enheten. Handlet en laptop til dattern og det var et styr uten like når strømkontakten i maskinen røk.

 

 

De store kjedene, elkjøp.....lefdal....expert....osv., har et utrolig bra og effektivt system for RMA...... 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Amazon.co.uk da?

 

Du mener det er bedre for oss å handle på disse butikkene? F.eks hos Amazon koster EVGA 1070 FTW 4355 NOK, hvorav den billigste prisen i Norge er 4890 (Proshop). Med moms koster det samme kortet 5437, og det uten frakt (og de tilbakestående avgiftene som fortollingsgebyr etc). Man ender fort opp med å betale mer for varen, og i samme slengen mister du verdens beste reklamasjonsordning. Nei, elektronikk handler jeg i Norge. 

 

Billig dritt handler jeg fint fra eBay. 

 

Enig i at elektronikk er det ofte like greit å handle i Norge, men det er veldig enkelt å kjøpe ting på Amazon nå: Er det over moms-grensa blir moms belastet med en gang, det kommer ingen overraskende tollgebyr

 

Kan være mye å spare på noen varer, kjøpte for eksempel et grytesett til under halv pris fra norske nettbutikker, og har sett bestikksett på halv pris i norske butikker bli solgt for halv pris igjen av dette på Amazon :)

 

Måtte returnere en vare her om dagen også, det ble gjort ved at jeg sendte pakken fra Posten og fikk portoen refundert på kredittkortet

 

Merk at dette gjelde gjenstander solgt av Amazon, ikke tredjepartsselgere

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...