Gå til innhold

AOC frir til spillerne med to nye «rammeløse» skjermer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvordan funker disse på nvidia g-sync?

"Currently Nvidia does not support Adpative-Sync but Tom Peterson said that if enough people wanted it, Nvidia is willing to reconsider. It is rumored that Nvidia's mobile G-Sync solution is a derivative of Adpaptive-Sync since they do not use an FPGA in their laptops that are G-Sync certified."

 

Kilde:

https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/4p0q7a/lets_talk_about_vsync_freesync_gsync_adaptivesync/

Endret av stavros
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvordan funker disse på nvidia g-sync?

Her er det ingen G-sync modul installert på skjermen. Så G-Sync og Free-Sync (som denne skjermen går under), er to forskjellige ting.

 

However, har selv nVidia kort og en Free-Sync skjerm. Her er det fint mulig å sette 144Hz og bruke dette, uten å tenke på G-Sync. Vet ikke hvor mye du vet om G-Sync, men det er altså da ingen vits foreløpig å kjøpe en 144Hz G-Sync skjerm, da G-Sync enn så lenge bare kan bruke opptil 120Hz. Altså, imho er free-sync et bedre (og billigere) alternativ..

 

Videre kan det nevnes at nVidia i tillegg lanserte noe de kalte for "Fast Sync", som ligner veldig på dette med Adaptive Sync, bare at man ikke låser framerate lenger afaik.

Endret av daniel_984
Lenke til kommentar

Lurer på om dette kan være akkurat den skjermen jeg har ventet på. Har lenge ønsket noe litt større enn 27", så 32" bør være midt i blinken, og at den skal være kurvet, noe jeg tror skal være behagelig på PC-monitor, i motsetning til på TV-er. Dette er vel den første skjermen jeg har sett som oppfyller dette, i tillegg til andre krav som VA/IPS, 144Hz og FreeSync.

Eneste som evt sier meg at jeg bør vente på å oppgradere er vel HDR og/eller OLED. Noen som har noe info/generell idè om når HDR eller OLED-monitorer vil komme på markedet? Noen som i tillegg vil råtippe en pris på noe slikt, òg? (som fortsatt oppfyller resten av kravene; FreeSync, 144HZ, 32"+, kurva)

Lenke til kommentar

Dell oled 120hz 32"? Ble først annonsert. Nå er den kanselert pga noe trøbbel.

 

Ah, au. Husker du antydet pris på den?

 

Edit: Fant ut at den var en 4K, 30", 120Hz, OLED, med en MSRP på 4999 USD. Da ser det altså ut til at eventuelle OLED-monitorer vil være langt, langt utenfor mitt budsjett en god tid framover. Ble dermed enda mer interessert i denne fra AOC! :)

Endret av AmunD NoR
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...