Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
Lami skrev (3 timer siden):

Hvis jeg kjøper medlemskap i en annen golfklubb i en annen kommune enn der jeg bor, kan jeg da spille på klubben der jeg bor?

og: får jeg grønt kort etter å ha gjennomført «veien til golf»-kurs?

Ja og ja. Medlemmer i ein klubb har ofte betre vilkår for å bestille teetime på klubben sin bane enn medlemmer i andre klubbar, men er du medlem i ein klubb i Norge så kan du stort spele på alle andre banar (mogleg det er enkelte unntak på dei mest eksklusive banane).

Grønt kort eksisterer ikkje lengre, men etter å ha tatt VGT har du same status som grønt kort hadde før, altså du kan bli medlem og spele på banane.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tusen takk for svar folkens!

Tenkte å melde meg inn i en klubb i annen kommune da jeg sparer tusenvis versus den jeg har i nærheten her ... satan så dyr haha.

 

Det som står om greenfee på den i nærheten er bare «gjester betale for greenfee», finner ikke noe om medlemmer betaler noe. Men har en annen klubb og her i nærheten der VTG kurs og medlemskap koster 3330.


men hva betyr dette «medlemskap med eller uten spillerett»? 

Endret av Lami
Lenke til kommentar

Eg likar golfbuksene til Nike, men det er ikkje noko must med golfkle. For min del er det viktigaste at buksa er litt fleksibel og ikkje strammer for mykje i svingen (som mange dongeribukser gjer) og gjerne at den er heilt eller delvis syntetisk for å puste betre og ikkje ta til seg for mykje vatn. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Kjøpte adidas bukse :)

 

 

etter jeg begynte med driveren på rangen, og så gå tilbake til 7er jern så går det utrolig dårlig. Hva må jeg huske på eller gjøre? Klarer ikke slå engang ... 

går nærmere, har ballen ca midt mellom beina og slår vanlig.

Lenke til kommentar

 

On 5/25/2020 at 4:52 PM, Lami said:

Kjøpte adidas bukse :)

 

 

etter jeg begynte med driveren på rangen, og så gå tilbake til 7er jern så går det utrolig dårlig. Hva må jeg huske på eller gjøre? Klarer ikke slå engang ... 

går nærmere, har ballen ca midt mellom beina og slår vanlig.

Som Zeph sier så er ikke golfklær noe must, men det er praktisk. Du kan jogge i Converse, men det er mer behagelig med joggesko. 

18 hull i jeans går nok helt greit, men når du nærmer deg å ha tilbakelagt en mil og har satt deg på huk 30-40 ganger, vært litt i bushen og kost deg i terrenget så er det deilig med en pustende bukse med litt stretch. Når det kommer til shorts bruker jeg gjerne hva som helst (som ser litt ålreit ut), ikke like viktig som bukse i mine øyne. 

Spilte i mange år uten golfsko også, men da jeg til slutt gikk til innkjøp har jeg ikke sett meg tilbake. Det er jo en viss kleskode på golfbanen og det er mye vær i Norge. Så de fine joggeskoene du bruker til vanlig ser nok rimelig herja ut etter en runde. Da er det digg å ha et par sko dedikert til oppgaven som også ofte tåler litt ekstra og har litt bedre grep enn et par joggesko.

 

9 hours ago, Alkan said:

Jeg er ikke medlem av en klubb nå, men tenkte å spille i morgen.

Men jeg får ikke booka via golfbox? Må vel kanskje være medlem da? Hvordan fungerer gjestespill?

Eneste mulighet for å booke via Golfbox er å være gyldig medlem i en klubb. Alternativt kan du ringe inn og spørre om de vil slippe deg til, men etter hva jeg hørte var det kaos i østlandsområdet denne helgen så om du skal booke til i morgen spørs det om det er plass i det hele tatt. 

Lenke til kommentar

Jeg ønsker en måte å lett kunne følge avstanden igjen til Green på. Jeg ser noen har en smsrtklokke som kan vise dette. 

 

Noen som har noe erfaring med det? 

 

Ønsker meg ikke noe ren golfklokke, men heller en vanlig smartklokke som har mulighet for loade en widget eller lignende. Kan godt være avhengig av at telefonen er tilkoblet via Bluetooth. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...