Gå til innhold

The Legend of Zelda: Breath of the Wild, informasjon og generell diskusjon


d'espresso

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spiller på WiiU, har siden helgen opplevd veldig grov tearing i bildet. Det vil si at det ser ut som bildet sages i to horisontalt. Så når kameraet beveger på seg så ser det ut som to bilder som ikke matcher helt. Det varer i 5-6 sekunder og skjer med 1-3 timers intervall så det er ikke så veldig krise, men det har skjedd under et av divine beastene at denne tearingen sørget for at jeg døde en gang.

 

Er der flere som har opplevd dette?

 

De som lurer på hva tearing er, se dette bildet:

 

0*B17jPOMzGD7qwDHG.jpg

 

Når vsyncen ikke er på kan det skje. Er vel normalt at den er på vil jeg tro på en konsoll. Men er nok også pga maskinen ikke klarer å "holde følge". Og om det er etter en god stund så er det nok pga dårlig kjøling. Pga varm hw.

Lenke til kommentar

Så var siste bossen tatt og prinsessen reddet og fred og greier i Hyrule :)

 

Ble totalt 170 timer, kommer å savne min daglige dose med Link.

 

Var et par ting som aldri sluttet å irritere meg - at våpen går i stykker, ble aldri komfortabel med dette. Og det regnværet - alt for mye av det, verre enn et rekordår i Bergen jo!!! Ble etterhvert veldig mange ganger jeg fikk avbryte mål jeg hadde satt meg, på grunn av regnvær. Så var det litt laber fps til tider, spilte på Wii U.

 

Men det er egentlig bare småting.

 

For det var mange ting som var veldig bra, Shrines - elsket disse og at det var så mange av de. Ser man bort fra at våpen går i stykker var combat veldig bra, masse muligheter til å angripe på forskjellige måter. En fantastisk, stor, innholdsrik (aldri tomt eller kjedelig) og variert verden - kombinert med et meget bra looting system - ubegrenset plass til alt unntatt sverd, skjold og buer. Matlagingsopplegget likte jeg også veldig godt - dette kombinert med armourtypene, gjorde at man kunne bygge seg opp til å skaffe seg mange egenskaper.

 

For egen del var den første delen av spillet best - hvor jeg bare rører rundt på måfå og oppdager mye av det spillet kan by på - på egenhånd - brukte nok 100 timer på dette. Og her innfrir spillet stort, veldig frihetsfølelse og mye fantastisk å oppdage. For eksempel høre Shrine alarmen gå av - eller kanskje høre noen kjente toner fra et trekkspill rundt svingen.... da stiger forventningene.

 

Foruten fps problemer, fungerte spillet bra på vanlig Nintendo-vis. Rask loading, smidige menyer osv - tror ikke jeg hadde en eneste feil i løpet av min spilletid, noe som er ekstremt uvanlig.

 

Dette spillet rangeres likt med et noen andre favoritter jeg har, med åpen verden - Skyrim og Fallout 3/4 og hakket over Witcher 3. Gamer.no's vurdering av spillet er jeg uenig i og anbefaler de som vurderer kjøp av spillet - å sørge for å lese anmeldelser andre steder før de konkluderer.

 

Så er det bare å vente noen år på neste Zelda eventyr... )

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er det noen andre som synes det har blitt mer frame drops etter siste oppdatering av Switch? Vet ikke om det er tilfeldig, om det er pga. områdene jeg har vært på etter oppdateringen eller om det faktisk har blitt verre. 

Syns det har vært store mengder lagg generelt, så om det faktisk har blitt værre har ikke jeg merket det hvertfall.

Endret av Enlightened
Lenke til kommentar

Det største minuset jeg synes om BOTW, var at jeg synes historien var litt for kort etter min smak. Jeg(som resten) brukte enorme mengder tid på utforskning, men for de som ikke finner det like interessant, tar det ikke lange tiden å rushe main story. Synes forsåvidt også historien ikke var like bra som i Skyward Sword, men gameplay og åpen verden var bedre i BOTW.

Det engelske stemmeskuespillet var jo også for det meste helt grusomt. Zelda synes jeg var mer irriterende(virket litt som en drittunge i oppførsel) enn "den vakre prinsessen" personligheten tatt i betraktning.

Endret av Enlightened
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...