Gå til innhold

Samsung Galaxy S8/S8+ diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Hva synes dere om Edge-skjermen i forhold til tidligere modeller, og modeller med flat skjerm?

Er det problemer med feiltrykk, finner dere krumningen funksjonell eller kun estetisk? Ser mange verger seg for å kjøpe den med dette i tankene. Jeg har tidligere bare hatt utgaver med flat skjerm. Får min på mandag!

Kjøpte S7 edge da den kom, men solgte den og kjøpte en S7 flat. Grunn: Pølsefingrene mine km borti edgen hele fuckings tiden! Var derfor meeeget skeptisk til S8 nettopp grunnet edgen.

 

På min S8+ opplever jeg dette som et ikke-eksisterende problem, jeg har og slått av selve edge-funksjonen. Men på denne er det annerledes enn på S7en, edgene er noe "mindre", og det at jeg konsekvent kjører et bakdeksel på den gjør at dette dekselet bygger litt ut, noe som og hjelper på om en pølsefingrer edegene ufrivillig. Også uten dekselet opplever jeg ingen problemer relatert edgen på denne. Var faktisk klar for å selge den om dette skulle bli et problem! 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Hva er fordelene? Har ikke tenkt over det aspektet.

1. Du kan blokkere annonser.

 

2. Du kan bekrefte din identitet på nettsider som krever brukernavn og passord ved å bruke Iris eller fingeravtrykk.

 

3. Veldig brukervennlig. Som f.eks hvis du skal markere tekst.

Dette er fordeler med Samsung sin nettleser.

 

Jeg spør etter fordeler med synkronisering mellom Chrome mobil og desktop, siden det ble nevnt og jeg aldri har tenkt på det eller lagt merke til fordelen med det.

Lenke til kommentar

 

Fått min S8+ jeg også. Vakker telefon.

Det som irriterer meg kraftig er plassering av fingeravtrykkleser. Den er da alt for langt opp! Når man holder telefonen naturlig med en hånd har man ikke sjans til å nå opp dit med fingern.. Og jeg har relativt ganske store hender.

 

 

Ja, den er ikke god, men jeg har funnet en annen teknikk enn den gamle høyre tommel på knapp. La inn høyre pekefinger og legger den over toppen av telefonen og selv med standing deksel treffer den da akkurat.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg bruker bare fingeravtrykk til verifisering av passord i play store og innlogging på div nettsider, pga plasseringen. Syntes face unlock funker bra. Iris greia funker og, men da må man holde rett og sveipe først, så det er mer kronglete...

 

Håper de får til leseren i skjermen til note 8.

Endret av Slai
Lenke til kommentar

 

Noen som har slitt med rødt skjær i skjermen som nevnt her?

https://www.tek.no/artikler/galaxy-s8-eiere-klager-over-at-skjermen-har-et-rodt-skjaer/381791

 

Virker som om Samsung mener en update skal fikse det men det er usikkert.

 

 

Har noe lignende på min S7 edge. Der er det et felt på øvre del av skjermen som er rosa. Siden den skal selges etter ny S8+ håper jeg det går bort med factory reset eller så må den til rep.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

ITavisen skriver i dag om en app som gjør at man kan remappe Bixby-knappen:

 

http://itavisen.no/2017/04/23/na-kan-du-omprogrammere-bixby-knappen-i-galaxy-s8-igjen/

 

Fungerer på en litt annen måte, ved å starte en valgfri app (eller eventuelt handling - får ikke testet selv enda), hver gang Bixby startes. Dette medfører at den også vil utføre valgt handling dersom man starter Bixby fra app-skuffen.

Lenke til kommentar

Etter å ha fått S8 har snapchat brukt veldig mye mobildata i forhold til mon gamme S6. Noen som har opplevd deg samme og eventuelt har en løsning?

 

Hadde du aktivert "Reisemodus" (mener det er hva valget heter på norsk i Snapchat) på S6'en kanskje, men ikke det samme aktivert på S8'en? Med det valget så laster den ikke inn en del av stories osv før du velger å se dem:

https://www.cnet.com/how-to/save-mobile-data-with-snapchats-new-travel-mode/

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Facebook og Twitter har buttons nederst men bruker hele skjermen oppe; blir ikke kuttet av. Snapchat ser helt fint ut. Chrome funker og bra, men med software keys nederst som Twitter/fb.

 

Det meste av slike "lese" apps funker kjempefint, da de bare viser mer i høyden. Det er mer telefonen som gjør dette enn at utviklerne har vært kjappe, tror jeg.

 

YouTube og spill blir cropped hvis du ønsker dem i det nye formatet.

Men det kommer nok støtte snart på det meste.

 

Takk for svar!

 

Det høres bra ut. Skjermformatet er i utgangspunktet det eneste jeg er skeptisk til med telefonen, så da er det godt å høre at det allerede fungerer nogenlunde greit.. Og det én uke før lansering :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg bruker bare fingeravtrykk til verifisering av passord i play store og innlogging på div nettsider, pga plasseringen. Syntes face unlock funker bra. Iris greia funker og, men da må man holde rett og sveipe først, så det er mer kronglete...

 

Håper de får til leseren i skjermen til note 8.

Anbefaler å bruke lås opp med trykke hardt på hjem knapp ved bruk av iris scanner. Bare å holde den foran fjeset å trykke hjem knappen da.

Innstillinger- Skjerm- navigeringslinje- lås opp med hjem knapp

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har gjort det, men den ønsker fortsatt sveip. Ikke med face unlock dog. Kun iris scanner.

 

Edit; beklager, det var skrudd av for some reason. Var sikker på det var aktivt. Takk, da fikk jeg sjekket det =)

 

Skal teste det i et par dager og se om jeg blir vant til det. Umiddelbart virker face unlock kjappere pga den ikke trenger så nøyaktig vinkel. Men kan være jeg lærer meg det så jeg ikke tenker på det ila dagene.

 

RealMadrid; med bixby remapper kan du det, og bruke knappen til feks kamera eller Google assistant sikkert eller noe. I alle fall med dagens versjon.

Endret av Slai
Lenke til kommentar

Håper så inderlig min kommer i morgen... På torsdag klokka 00:30 var den i Oslo, og det er siste registrering.. Denne skal derimot helt til vestlandet. =( Krysser fingrene!! Står estimert leveringstid den 24.. Men vet nå aldri. =) Noen her som har opplevd sånt rødt skjær i skjermen? 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...