Gå til innhold

Jobbmuligheter som truckfører


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg tar snart truckførerlappen. Fra før har jeg erfaring fra arbeid fra lager en tid tilbake, samt mye arbeidserfaring som ikke er relevant. Men arbeidserfaring er arbeidserfaring.

 

Jeg flyttet nylig tilbake til Norge fra utlandet. Nå er jeg avhengig av å få meg arbeid raskt slik at jeg får sikret meg inntekt, bosted osv. Tanken er å jobbe fulltid og helst skiftordninger som gir tillegg. 

 

Hvordan er jobbmulighetene som truckfører med et ferskt truckførerbevis i hånda? Er det noen som kjenner arbeidsmarkedet rundt Oslo? Kan jeg forvente å gå rett ut i jobb etter kurset?

 

Jeg er takknemlig for alle svar!

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har akkurat hatt en runde med ulike bemanningsbyrå og snakket litt om hvilke stillinger de formidler. Jeg sitter igjen med et inntrykk av at laste/lossearbeid og truckjøring ofte formidles gjennom disse fordi det gir fleksibilitet for oppdragsgiver. Det er ikke sikkert oppdragene er langvarig men at du blir tatt inn for å ta unna en topp i arbeidsmengde eller dekke opp for fravær, men til gjengjeld kan du ha tilgang til flere oppdragsgivere og på den måte få fulle dager.

 

Adecco og Randstad (tidlig. proffice) var de som ga meg mest positiv respons på slike stillinger. Det var i Nord-Norge, men jeg vil tro det også er relevant for ditt område.

Lenke til kommentar

min erfaring fra Stavanger tilsier at du må ha mere en et truckfører bevis får og få en lager jobb i dag , jeg får vertfall ikke napp når jeg søker på sånne jobber , men på den andre siden har jeg nesten utelukkende erfaring fra olje bransjen på CV'en , og vi er litt stigmatisert i arbeidsmarkedet i dag , alle arbeidsgivere uten for oljen forventer vi hopper av og tilbake til olja ved førte og beste mulighet  

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...