Gå til innhold

TILBAKEBLIKK: Derfor er Double Dash det beste Mario Kart-spillet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Double dash er det Mariokart spillet jeg har spillt mest og det eneste Mariokart spillet jeg har vunnet alle turneringene.

 

Syns dog at karakterene er ganske så ujevne. Man har en særdeles fordel med to koopaer i bilen siden demes spesial våpen tre skilpaddeskal rød og grønn er noe man får uansett hvilken plassering man ligger på. De andre våpnene får man ikke om man ligger i tet. 6 Skillpadeskall å sende ut eller forsvare ræva si er ganske så overlegent det meste.

 

Pluss at å ha karakterer med god akseralsjon er enda viktigere i denne utgaven siden det er så mange våpen med i spillet og man blir truffet så ofte at man sjelden fikk anledning til å kjøre med toppfart så lenge.

Lenke til kommentar

Fullstendig historieløst.

 

For oss som er gamle nok, ble Double Dash en solid nedtur etter Mario Kart 64. De punktene du nevner er jo bare en dråpe i forhold til hvor unikt det var å få spilt 4 player hotseat, i forhold til 2 på super nintendo. Og spesielt i multiplayer var Mario Kart 64 fremdeles unikt i måten man kunne oppleve tilfeldigheter på banene, som i at man kunne bli truffet av skall evt. skli på bananskall ut av løypa, og falle langt tilbake på banen, finne snarveier osv. Dette følte jeg aldri var tilfellet med Double Dash, der fikk man samme animasjon uansett hva du ble truffet av, og du var mer fanget i selve løypa.

Ja, endel av banene i 64 hadde sykt irriterende ting ved seg, men det var bare ekstra gøy når du kunne gjøre pill råtne triks mot de du spilte mot, triks som ikke var eksisterende i Double Dash pga. manglende tilfeldigheter.

 

Jeg og kompisene spilte Mario Kart 64 i mange år, og fikk dessuten et fint gjensyn på wii. Double dash var sånn ca. gøy i ei uke.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

4 player battle på Block Fort i 64 versjonen er og blir det aller gøyeste som har skjedd i sofa med lokal flerspiller. Denne magien er faktisk ikke borte enda. Det er ikke mer enn et år siden sist vi testa det og jeg lo akkurat like mye som på den originale konsollen. Det er rett og slett helt unikt.

 

Ellers syns jeg selve kjøringa og banedesignet i 8'ren til Wii U er det gøyeste i serien. Double Dash er også knallbra her, men battle delen er ikke i nærheten av Mario Kart 64.

 

Gleder meg utrolig til å se om de klarer å kombinere disse to elementene i Deluxe versjonen på Switch. I så fall blir det et kjapt kjøp for min del!

Lenke til kommentar

 

Hæ? Double Dash, best? Hehe... Hvor gammel er forfatteren? ;)

Få av deg nostalgia brillene, og spill igjennom SNES og N64 versjonen om igjen. Frameraten er til å få kreft av.

 

Ikke begynn med stråmenn. Poenget mitt er snarere at forfatteren har en viss alder som gjør at Double Dash, som er et av de dårligere spillene i serien, blir sett på som best. Gjetter på at forfatteren var kid på den tiden.:) Jeg likte veldig godt de gamle spillene til SNES og N64, men synes selv at MK8 er langt bedre.;) Ellers bryr jeg meg katten om framerate. Det er mindre viktig, akkureat som annen grafikkhoreri.:)

Lenke til kommentar

Framerate uviktig? Spilte MK64 her om dagen (noe jeg gjør ganske ofte), og tidvis, på noen baner, var fps-droppene ganske signifikante. Faktisk sånn at det gikk utover opplevelsen som en helhet.

 

Jeg mener også DD er det beste i serien (kanskje sammen med 8 og 64), og det har ikke noe med alder å gjøre, jeg var også "kid" da 64 kom ut. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...