Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Tvinges til kjønnsoperasjon


mwy

Anbefalte innlegg

Det finnes homofile i de alle muslimske land naturligvis, men av en eller annen grunn assosieres de med det feminine, kanskje for å gjøre dem harmløse. Dermed kan familiene til de homofile tvinge dem til å ta kjønnsoperasjon når de finner ut at de er homo.

En mann i en dokumentar fortalte at to fra familien dukket opp på døra en dag og ga ham et valg, enten tar du kjønnsoperasjon og blir kvinne eller så tar vi deg ut  i skogen og slår deg ihjel. En annen gikk til psykolog, og psykologen anbefalte kjønnsoperasjon. Disse mennene flyktet selvsagt til Tyrkia hvor det går an å leve som homo.

Det er tydeligvis slik at muslimer ikke takler homofili i det hele tatt, men de godtar transseksuelle. Det er veldig pussig.

 https://interesting-online.com/2017/01/15/sbs-dateline-on-sex-muslim-transvestites-and-more/

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så man skal skylde på religion bare fordi det "har noe med kultur å gjøre"? Hva med å anse det som kulturelt?

 

 

Kultur og religion er så tett knyttet at det gir ikke mening å bare snakke om én av dem. Ingenting er kun kulturelt eller kun religiøst. Samtlige muslimske land er barbariske septiktanker, unntakene er de landene som har blitt signifikant påvirket av vestlig kultur og her er også det religiøse aspektet ved kulturen sterkt svekket - nesten som kristendommen i vestlig kultur.

 

Anonymous poster hash: 5d76b...332

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Æh, hva er det som har formet kulturen opp igjennom hundrevis av år i et muslimsk land? Kan det være religionen deres som de er tvunget til å følge om de vil leve?

 

En kultur der man steiner kvinner, kutter fingrene av tyver, kutter kjønsleppene av barn og syr igjen. Jo dere må gjerne unskylde religioner, er det lov å spørre hvor dum det er mulig å bli?

 

Anonymous poster hash: 269d8...a13

Lenke til kommentar

Dette handler om kultur og ikke religion.

 

Så det har ingenting å si at de bruker koranen som grunnlag for disse handlingene og meningene? Samma som prestene her til lands som ikke vil vie homser, de pleier stort sett å si noe ala; "Det står ingen steder i bibelen at homofili er legitimt".

 

Men neeeeeeeeiiiiida, vi må passe på så vi ikke svartmaler religion. Det er jo ingen som bruker religionen sin som unnskyldning for fæle ting. Det har bare med kultur å gjøre, hva kulturen er basert på vet ingen, men det er hvertfall ikke noe religion med i bildet.

 

Edit; Ikke det at religion i seg selv trenger å være dårlig. Jeg synes det er helt flott at folk har noe de tror på hvis det påvirker livene deres og livene til de rundt seg på en positiv måte.

Endret av 4 3
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...