Gå til innhold

LG G6


nor50

Anbefalte innlegg

Bestilte hos CDON tidligere i dag. Ventet på dette tilbudet på BW/BF, men det kom aldri. Blir fint å starte nyåret med ny telefon. Ekstremt lei P9 Lite, og kan ikke anbefale den telefonen til noen. Burde vært ulovlig å selge. Aldri vært så misfornøyd med en telefon før. 

 

Noen som kan anbefale et tynt, solid deksel med kortholder? Har siktet meg inn på https://www.venaproducts.com/lg-g6-case-vcommute , men synes dekselet ser veldig kjedelig ut. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Man får kjøpt billige og helt greie deksler på Ebay. Samtidig vil jeg anbefale skjermbeskyttelse (tempered glass). Jeg kjøpte begge deler på Ebay til min nye Motorola, og er godt fornøyd. Om man bestiller fra England så tar det ca 10 dager før man får det.

 

Her har jeg søkt etter: "LG G6 case tempered glass" med kun fra England, men du kan endre søket som du vil :)https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=lg+g6+case+tempered+glass&LH_PrefLoc=1&_sop=15

Endret av Hanne9867
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har fått samboerens G6 i hus nå og må si at jeg på flere områder ble skuffa over bildekvaliteten sammenligna med G4, tar i 16:9 da jeg må ta utgangspunkt i bilder som kan fremkalles. Innendørs uten blitz tar G4 generelt skarpere bilder, dog noe mer støy men greier å lese skrifta på f.eks plakater et stykke bort på veggene, noe som er umulig med G6 da det blir grøtete. Med blitz blir G6 bedre, bedre farger, skarpheten er dog ikke bedre, tidvis værre. G6 slipper inn mer lys på bilder, men ISO blir helt horribel. Fordelene jeg kan se så langt er bedre bilder med blitz og vidvinkellinsa som er veldig kjekk å ha, spesielt innendørs. Dog litt skuffa over at G4 matcher en 2 år nyere tlf på flere områder. Kanskje burde G6 holdt på brikke størrelsa og hatt litt høyere antall megapixler? G4 har vell 1:2.6, mens G6 har 1:3,06.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

snip

Takk for tips, Hanne. 

 

--

 

Fikk telefonen i går og må si meg fornøyd med førsteinntrykket. Vannvittig deilig å endelig kunne legge min Huawei P9 Lite langt inn i skapet. Egentlig burde den vært knust med slegge. Et forferdelig vrak av en telefon. 

 

Uansett; fornøyd med kameraet i godt lys. Tatt noen bilder av blant annet juletrær og vann og detaljene er veldig klare og fine. Synes dog. kameraet "pynter" overdrevent mye på fjes og f.eks. valpen min. Pelshårene på valpen blendes nesten sammen, og han blir veldig "skinnende". Ser helt latterlig ut og blir alt annet enn realistisk. Håper dette kan justeres i manuell. Ikke fått testet det enda.  

 

Ellers er jeg jo klar over at kameraet er best på bilder av landskap. 

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Helt uten grunn, eller jeg tror jo ikke på spøkelser, så nærmest uten grunn, knuste glasset over kameraet på min G6.

 

Jeg har bestilt nytt glass, og sett en video på Youtube om hvordan en skifter, men er det noen her som har utført dette? Det ser veldig enkelt ut, men det ser også veldig enkelt ut å ødelegge noe. Noen tips til redskap for å vippe av det knuste glasset? Ser for meg noe veldig tynt og skarp av rimelig hard plast hadde vært ideelt.

 

post-196087-0-63004900-1520186509_thumb.jpg

 

Og ja, det er synlig på bilder:

post-196087-0-14525400-1520187152_thumb.jpg

Endret av Dr. Brodsky
Lenke til kommentar

Samme som på min. Hele glasset over ene linsa var plutselig pulverisert. Jeg ville fortsatt ha garanti på den ettersom jeg også har hatt problemer med at den henger seg opp så jeg bytta det via butikkens verksted. Betalte 1100 kr :/ Syns det er dårlig at det knuser uten grunn.. Fikk byttet hovedkort også da så nå funker den heldigvis bedre :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-BnKsB4Fg0P

Merkelig at det skal kunne knuse av seg selv.

 

Jeg bestillte også nytt glass på ebay. Satser på at jeg får det til.

 

Egentlig så har vi jo sett noe lignende tidligere, med Sony Xperia telefoner. Det var jo en hel serie over et par-tre år der som hadde glassbakside som plutselig sprakk av seg selv mens den lå stille.

Det er vel litt for mye spenn i glasset rett og slett.

Lenke til kommentar

Og så tok hele telefonen kvelden. Finnes det et marked for LG G6 med åpnet bootloader, feil farge rundt kameraet og som kun kan lades (etter et par førsøk) via PC via i USB debugging-modus?

 

Den maser forresten av og til om vann i USB-kontakten, men dette er bare innbildning fra telefonens side.

Endret av Dr. Brodsky
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 2 uker senere...
Gjest Slettet-BnKsB4Fg0P

Oppdaterte for 3 dager siden, og opplever vel batteritiden som noenlunde like som før. Vet egentlig ikke hva Oreo har gitt G6 som ikke var der fra før.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...