Gå til innhold

I dag har de over 800 ansatte som jobber med IT i Norge. I 2017 skal de ansatte enda en haug


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva er det dere driver med DnB? Må dere bestemme dere, outsourcing eller ikke? Må jo være helt håpløst å forholde seg til som ansatt. Lurer du på så søke deg til DnB er også mitt råd å styre unna. Dette er akkurat som Telenor og flere andre. De ombestemmer seg i hytt og pine, og hver gang de bytter ut en leder, så er det på'n igjen.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

 

– Vi har ingen planer om å flagge hjem. Vi har aldri hatt så bra drift som vi har nå med HCL. DNB kommer til å videreutvikle de gode partnerskapene vi har. HCL og DNB har gode relasjoner og samhandlingsmodeller.  Vi er veldig fornøyd med det de gjør, argumenterer konserndirektøren for IT og drift i DNB til digi.no.

 

*Knegg, knegg, knegg, knegg, knegg......*

 

At det var, sa du?

  • Liker 3
Lenke til kommentar

DNB (og andre) flagger ut driften som igjen medfører lavere inntekter i Norge som igjen medfører potensielt færre og dårligere kunder for DNB.

Når man ikke i et høykostland klarer å beholde jobber som krever høykompetanse, bærer det rett utfor stupet.

Men så lenge de som sitter på toppene tjener seg søkkrike, er dette ikke et problem...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

De store norske selskapene jobber med å finne seg selv ser jeg. Dette er bare toppet av Statoil som tror de får sikkerhet ved å insource drift av brannmur. Forsåvidt bra at outsourcing hysteriet har stoppet opp, men dette forsto amerikanerne for ti år siden så ingen grunn til applaus.

 

Btw en fw er bare så sikker som den svakeste tjenesten den eksponerer. Når du eksponerer tjenester til infrastruktur administrator så er de tjenestene svært sårbare.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

800 ansatte? 800 kaklende Indere det da. :)

Som skrevet over her så har vel alle de beste/gode utviklerne (som har *litt* integritet) hoppet av DnB for lengst.

Fiksdahl har ett topp image hos tall-flytterne fra sitt første raid ved å sparke alt av HR/Stabs-funksjoner til baltikum.

At det ikke gir samme effekt å sparke dyktige IT-folk som virkelig kunne de gamle hjemmesnekra systemene (fra IDA's tid) og erstatte de med "birdie-num-num" kaklende indere med brevkurs i COBOL/Nettverk er tydeligvis en overraskelse for Fiksdahl og blårussen i DnB.

:)

Lenke til kommentar

Ikke la dere lure av dette tøvet. All kompetansen til Vipps ligger jo hos Tata som både uvikler og drifter, lykke til med kompetanseoverføring!

DnB er jo klassiker eksempel på noen som ikke har noen IT-strategi, de svinger fram og tilbake i jakten på de tallene som ser best ut på papiret.

i tusenårsskiftet jublet de over "milliardbesparelser" når de kvittet seg med hele IT-avdelingen. Med spleiselaguttalelser og grove brudd på arbeidsmiljøloven for disse stakkars inderne. Så her er det best å snu ryggen til denne jobbannonsen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...