Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva slags menneske er min kjæreste?


Anbefalte innlegg

Kjæresten min gråter når hun ser på triste filmer, eller når personer forteller henne rørende historier. Hun er veldig opptatt av rettferdighet og blir veldig fort misunnelig. I tillegg er hun veldig opptatt av hva andre mener om henne og forventer at jeg stiller alltid opp. Hun viser liten interesse for meg eller min familie. Og når vi krangler er hun bare opptatt hvor dårlig jeg er til å være der for henne. Jeg forsøker å få henne til å se at vi må snakke sammen og være lydhøre overfor hverandres ønsker og behov slik at vi kan bygge et forhold bygd på gjensidig respekt og samhørighet. Har prøvd å få henne til å se problemer fra min side, men hun snakker meg i senk og dreier alltid samtalen over på hvor sliten og tøft hun har det. Hva er det som skjer?

 

Anonymous poster hash: a75b2...476

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Jeg forsøker å få henne til å se at vi må snakke sammen og være lydhøre overfor hverandres ønsker og behov slik at vi kan bygge et forhold bygd på gjensidig respekt og samhørighet.

Kan du ikke bare være en "mann" å ignorere henne? Etter erfaring må du ikke overanalysere problemer å være for handlekraftig.. Chill og la jentene bare overtenke seg til dårlig samvittighet.. Ikke en manns jobb ;)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Shit..Jeg har møtt på problemer med menn jeg også, men svarer ikke "menn" i lignende tråder. Litt forbausende hvordan enkelte tenker at alle av motsatt kjønn oppfører seg sånn og sånn. Med det sagt.....

 

Så synes jeg at du bør ta dette opp med henne. Vise denne tråden? Vær konkret når du kommuniserer til henne og ikke si "du gjør sånn og sånn" men si "dette får meg til å føle/tenke/oppleve at du ikke hører på meg...". Du har hjertet og intensjonen på riktig sted, så gjelder det å verbalt få det signalisert.. Om den andre ikke mottar så kan du dessverre ikke gjøre stort annet enn å forsøke til mottager tar det til seg. Kommunikasjon er viktig i et forhold og ingen skal gjemme seg bak hvilket kjønn man tilhører.. 



Anonymous poster hash: e44da...40a
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Det første som slo meg er at hennes politiske vinkling ikke har en dritt å gjøre med denne oppføreselen.

 

Ellers vet jo alle at muslimer er terrorister, afrikanere er voldtektsmenn, amerikanere er dumme, engelskmenn er pripne, franskmenn er romantiske, asiater er matte genier med unntak av thailandske kvinner de er horer. Ja også er Finner konemisshandlere og russere er korrupte kommunistiske alkoholikere osv.. 

 

TS: 

1. Få henne til å forstå at verden ikke dreier seg rundt henne. Få a "tilbake på jorden".

2. Ignorer eller jatt med når hun har slike episoder.

3a. Når hun får et sånt emosjonelt ustabilt utbrudd så ta et opptak i skjul via mobilen e.l og vis a klippet noen dager senere når hun har roet seg ned, kanskje hun husker det neste gang hun har et utbrudd og prøver å beherske seg.

3b. Finn deg et mer stabilt menneske å dele livet ditt med.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

 

Shit..Jeg har møtt på problemer med menn jeg også, men svarer ikke "menn" i lignende tråder. Litt forbausende hvordan enkelte tenker at alle av motsatt kjønn oppfører seg sånn og sånn. Med det sagt.....

Anonymous poster hash: e44da...40a

 

Ikke alle, men de fleste. Med de trekkene trådstarter nevner er det ingen grunn til at det er noe mer bak dem enn at hun er kvinne og handler som kvinner flest.

 

De fleste tingene som sies der stemmer med de fleste kvinner jeg kjenner, min egen dame har også mange av disse trekkene og hvis jeg rasjonelt og logisk konfronterer henne med noe av det er hennes svar vanligvis "jeg er kvinne".

 

Stereotyper finnes fordi de fungerer, grunnen til at du ikke svarer "menn" er fordi du vet at disse trekkene ikke er vandige ved menn. Det er nok av ting hvor "menn" er like godt svar som "kvinne" er i denne tråden.

 

Jeg tror trådstarter trenger å være litt mer "mann" og slutte å foreslå ting og heller fortelle hvordan det skal være, i min erfaring svarer de fleste positivt på at mannen er litt "mann". Du vet, som en stereotypiske mannen, som jeg mener er nyttig :)

Endret av Civilix
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Kvinne = Kjerring = Dramaqueen = Psykopat 

 

De leker med hjernen vår som bare det, uten at vi er bevisst på det engang. 

 

Måtte bare få dette ut!! 

 

Mvh.

En med samme problem som deg.. (kanskje mer til og med)

 

Rettelse: De kvinnene du ønsker å oppsøke, evt har sjangs på, er kjerringer og dramaqueens og psykopater.

 

De har én ting til felles: Deg. :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Du lurer deg selv om du tror svaret er "fordi hun er kvinne".

 

Dette vil få deg til å aldri tro du kan få noen bedre kvinner som passer deg bedre.

 

Skjønner ikke at den kommentaren har 16+ upvotes, er det 16 her inne som lurer seg selv...?

Trur du virkelig at de 16 mener den beskrivelsen passer alle kvinner?

Lenke til kommentar

takk for alle svar på mitt spørsmål. igår hadde vi en fæl krangel som har fortsatt idag. jeg prøver å komme henne i møte med å si at jeg ønsker å finne en løsning, men at vi sammen må gjøre endringer som gjør at vi begge blir fornøyd. istedenfor å takke ja til mitt tilbud om dialog og forsoning, fortsetter hun å spy ut en endeløs rekke av beskyldninger og hva jeg gjør galt. dvs alt i hennes øyne. Å få en dialog med henne virker umulig, hun bare pøser på med temaer fra gamle konflikter og forsvar for hennes egne handlinger. har følelsen av hva enn jeg sier, så hører hun ikke etter. skremmende rett og slett. jeg tror ikke dette kan fortsette.



Anonymous poster hash: a75b2...476
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...