Gå til innhold

Med denne bærbare generatoren går du aldri tom for strøm på mobilen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg hadde en dings med sveiv en gang. Å sveive føltes omtrent som å dra inn et fiskesnøre med en fiskesnelle. En gang prøvde jeg å lade opp en mobiltelefon med dingsen. Etter 10 minutter med sveiving hadde jeg ladet noen få prosent. Dingsen gikk rett i søplekurven. Denne ballen vil trolig være enda mindre effektiv enn "fiskesnella".

 

Siden denne ballen ikke gir nok strøm til å holde en iPad i gang, betyr det at for å bruke en iPad for eksempel fire timer må du først bruke ballen MER enn fire timer. God fornøyelse!

 

Prisen for denne ubrukelige dingsen er mye høyere enn for den mye bedre (men fortsatt ubrukelige) "fiskesnella".

 

Kjøp heller en powerbank eller solcellelader. www.clasohlson.com/no/b/Multimedia/Mobiltelefoni/N%C3%B8dladere-og-powerbanks

Lenke til kommentar
Gjest medlem-329093

Ja, jeg har funnet ut at termoelektrisk generator funker ikke noe særlig, små hydrogenbrenselceller funker ikke noe særlig, solcellepanel funker ikke noe særlig, har hørt av andre at vindmølle ikke funker noe særlig og man kan ikke bruke ubegrenset med springvann uten å betale for det så generatorer som kobles på springen funker ikke noe særlig og takk Bob2 for å bekrefte det jeg trodde, nemlig at hånddrevne generatorer ikke funker noe særlig.

 

Det som funker er batterier.

 

Jeg har prøvd det meste og det meste er underdimensjonert selv for mobil/nettbrettbruk.

 

Engangsbatterier er konge, batteribanker er sekundært, nyttige når man skal ha USB-strøm, men må jo lades opp igjen da og da har man få måter å lade på. :)

Lenke til kommentar

Skuffet over at TEK nettverket sprer slikt tullball.

 

3 stk som liksom står bak hele greia og 2 av dem jobber bare med markedsføring og design. Noe som tilsier at den siste personen har ansvaret for alt det tekniske som omfatter hardware og software. Liknende ting har vært forsøkt og de har vært crap. Det eneste som fungerer noenlunde håndsveiver og selv de lader mye saktere enn en batterilader eller fra veggen.  

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...