Gå til innhold

SAMLETEST: Bose er ikke lenger kongen på haugen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mulig det er noe jeg ikke forstår her, men "Vi har funnet de beste headsettene med aktiv støydemping for deg" og så skriver man følgende om "vinneren" (B&O):

"Om støydempingen er det absolutt viktigste kriteriet for deg bør du nok gå et hakk lenger ned på lista. H9i er nemlig ikke helt på nivå med de aller beste her. Den tar vekk en god del støy på kontoret eller på bussen og klarer seg greit på fly, men du får bedre støydemping både fra Sony, Bose og Jabra."

 

Dersom man tester støydempende headset og kårer et headset som har 3 andre foran seg på lista (og som også leverer knallbra lyd) så forstår jeg ikke testen ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tja, en mix av fint design, kvalitetsfølelse, (skinn og metall) ganske bra støydemping i tillegg til å ha mye bedre lyd enn de tre med bedre støydemping, gjør at H9i vinner.

 

Som nevnt av en annen i tråden, så er dette de beste hodetelefonene med støydemping, og ikke hodetelefonene med best støydemping.

 

Har hatt H9i og QC35 selv, og har brukt Sony sitt, og er egentlig enig i testen.

 

H9i har best lyd, og er best all round. Også pluss for design, men er igjen en del dyrere

 

Sony er best på støydemping, men føles ikke særlig solide. Er nok de styggeste av de tre

 

Bose er best på komfort i tillegg til å ha upåklagelig byggekvalitet. Ligger like bak Sony på støydemping

 

Slik jeg ser det, så er forskjellen på lydkvalitet ca den samme som forskjellen på støydemping. Da H9i mot Sony & Bose.

 

Ebber vel ut i hva som betyr mest for den enkelte

Lenke til kommentar

At Sony XM3 ikke kan koples til flere medier samtidig bør utdypes litt. De kan det, på et vis. Ofte bruker jeg dem koplet mot tv. Samtidig er de også koplet mot telefon hvor det står 'Tilkoplet(Ingen medier). Hvis det ringer, noe jeg hører i XM3, kan jeg ta telefonen ved å trykke på XM3, prate og legge på. Deretter fortsetter jeg å høre tv-lyd.

 

Jeg har modellen før (XM2) som har samme problemet. Før jeg kjøpte dette hadde jeg tidligere hatt Bose QC35, og dette var noe som faktisk var ganske irriterende i starten. Hvis jeg sitter på jobb og skal bruke headsettet fra macen, må jeg først opp med telefonen og koble det fra der, fordi den automatisk kobler seg til mobilen.

 

Når jeg skal reise hjem fra jobb og høre på musikk fra mobilen, må jeg koble meg fra på macen. Hvis jeg glemmer dette og putter macen i veska og går, så kobler kobler den seg ikke av, så da må jeg ta opp macen på vei hjem og koble fra før jeg får spilt musikk fra mobilen.

 

På bose QC35 kan du ha 2 enheter koblet til samtidig og den spiller lyd fra den som avgir lyd, mye smoothere opplegg.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...