Gå til innhold

Investere i Lyoness?


Momspaghetti

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

https://www.bt.no/article/bt-Xgndm7.html?mon_ref=retriever-info.com

 

Bare å hoppe på felles søksmålet! Tiden er inne nå! 

 

Fra artikkelen: 

 

Lotterimyndighetene har slått fast at nettverkssystemet Lyoness er et ulovlig, pyramideliknende system. De har vedtatt at det er ulovlig å delta i, rekruttere og promotere for selskapet og de tilknyttede selskapene Lyconet, Cashback World og MyWorld.

Samtidig er det en rekke personer som mener seg svindlet av systemet og krever pengene de har investert tilbakebetalt.

Nå forberedes det et massesøksmål mot Lyoness-systemet. 

 

Brækhus Advokatfirma sender nå brev til alle som har meldt sin interesse i å delta.

– Nå ber advokatene om bekreftelse fra de andre, samt at de gir opplysninger om sine forhold knyttet til dette. Så vil de sette igang med å lage et prosesskriv, forteller Fürst. Han tror minst 20 personer kommer til å stille seg bak dette, men antar at enda flere kan bli med. – Folk er kanskje litt redde nå i starten, før de ser at flere samler seg.

Endret av PgUp
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Ser på postjournalen til lottstift, på litt gamle "innspill" fra "deltagere" i svindelen. Gikk ikke så veldig bra med verktøy-senteret gitt. 

 

Ble sendt litt korrespondanse fra vedkommende i April, og i Juni ble det kroken på døra, etter flere år med røde tall. Synd de tror lyoness er nøkkelen for å berge egne arbeidsplasser..

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Når en av de om har en tittel i dette systemet og går inn og ut av media så ser det sånn ut.

Legger ikke ut alt, til det er det for mye svada.

Her nevnes ett par ting vi må snakke om.

post-484729-0-47336500-1572599134_thumb.jpg

Jeg har lest denne avtalen, og det er en generelt dårlig ide å signere noe som virker som ett makkverk. At vedkommende erkjenner svakheter i avtalen og oppfordrer til å be om andres tolkning gjør ikke avtalen bedre.

I tillegg så glemmer eller overser vedkommende at en MÅ godta avtalen for i det hele tatt å få tilgang til sin egen konto.

Ta det med ro alle som har følt seg presset til å godta? Avtalen og vilkårene er ugyldig. Du har ikke gjort noe galt.

 

Så kommer noe som fortjener å deles. Her hevdes det at du kan be om refusjon. Dette bør vedkommende melde Lysaker asap så vi får slutt på dette tullet..post-484729-0-83198700-1572599632_thumb.jpg

 

Og til slutt... nei.. du er ikke muldvarp om du jobber for din egen sak og prøver å bli kvitt dette. At vedkommende nestenpresident ikke liker det faktum at dette er kjent ulovlig? Det er nestenpresidentens problem. Risikoen ligger klart i at nestenpresidenten og vedkommende selskap sitter på penger og brutte løfter, og samtidig oppfordrer aktivt til brudd på flere lover. Noe vi vet de gjør.post-484729-0-18909900-1572599936_thumb.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Hvor lenge skal disse svindeltrådene få lov til å fortsette den meningsløse diskusjonen ut i det uendelige???? Har jo gått i flere år nå??

 

Hva mener du? Lyoness-saken er det jo fortsatt liv i, og jeg ser ikke noe poeng i å stenge for debatten bare på grunn av at tråden har vart i flere år? Tråden i seg selv er jo mer for å advare mot svindelen, og ikke å fremheve/reklamere for den.

Endret av NoTrace
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Hvor lenge skal disse svindeltrådene få lov til å fortsette den meningsløse diskusjonen ut i det uendelige???? Har jo gått i flere år nå??

Tja... kan du ikke ta det med neste Lyoness medlem? De liker IKKE at svindelen adresseres.

 

Plages du virkelig av at de fortsatt opererer? De ønsker nok som deg at ingen skal snakke om de, sånn at de kan gjøre som de selv ønsker.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

blir spennende om og hvilke svar jeg event får, tragisk sak dette!.gif hun ble lurt som mange andre, til og begynne med var det masse møter med trivelige folk, som skulle være såkalt "lojale" ble slutt på både møter og annen kontakt til slutt. det jeg får vite, må jeg nesten presse ut av henne, hun sliter, og kjønner egentlig ikke hva hun har vert med på, men det hele begynte med et handlekort / fordelskort som via noen møter utviklet seg til og bli en ruin med kjøp av skyer sparing o.s.v

ja, det var nok naivt av henne, men med den hallelujastemningen og gratis pizza på møtene ble hun altså lurt. føler jeg må tvinge meg på får og hjelpe, da skammen er stor, men håper hun til slutt vil få igjen noe av pengene sine.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...