Gå til innhold

Investere i Lyoness?


Momspaghetti

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tenker du på reklamebannerne?? Vel...

Om du navigerer litt rundt så er det ikke helt som det blir fremstilt der heller, men hva kan en vente av folk som skryter på seg titler (de har betalt for) og partnere som ofte ikke aner noe som helst? ?

Og nordmenn jubler??

Å ha en kilde til informasjon, og kun en kilde kan bli dyrt i lengden. Og når Lyoness med ALLE sine markedsførere skyr ALLE andre kilder til informasjon? Og undergraver de med meningsløse søksmål og anklager?

 

Neste mann som mener alle nordmenn er «fornuftige» forventes å spytte kraftig inn i en pott i solidaritet med øvrige medlemmer, for nå går det mot konkurs for nok en STOLT (og skråsikker) partner... Forventer at den «magiske» gjengen (i mine øyne tragiske) stiller opp og plukker opp restene. Minste dere kan gjøre men har ikke store troa. Ingen er så raske til å skylde på andre enn Lyoness medlemmer.

 

Finfin gjeng å henge med altså?✌️Bortforklaringer og illusjoner er varemerket de seiler under.

Endret av Moskasi
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hmm...Noen som har lest de siste vedtak og domsavsigelser vedrørende Lyoness / Lyconet / Cashback World / MyWorld i det siste?

 

Den siste kom jo fra Oslo Byfogdembete 24.05.-19, publisert på Lotteritilsynets hjemmesider mens arrangementet i Tyskland fant sted...

 

Men kjennelsen er jo full av vanskelige fremmedord, og består av mer enn 1 side med tekst...Så...Ja, da blir det jo naturligvis vanskelig å følge både tråden, konklusjonene og budskapet...Lettere å skjønne at du har dårlig tid og må gi Selskapet pengene dine fort!

 

De skåler nok i Champagne i Lyoness idag...

 

Hikk

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Offentlig Lyoness propaganda.

Er det dette de blir foret med?

JA!

Worre og andre agitatorer på øret 24/7? Online kontakt med "proff" veileder som kan fortelle dem hvem som skal ta vare på dem og som liker dem? Som sier ja til alt av oppkok bare det involverer Lyoness.post-484729-0-37288000-1562850041_thumb.jpg

 

Vi er også en del av denne fremstillingen. Den må virkelig være verdt penga de venter på MEN det må da svi at mamma betaler, du må flytte fordi lønna ikke holder utgiftene, og partneren begynner å lure på om du er riktig vel bevart? Flott å se til? Men hva med det bak?

Stappa på illusjoner, blotta for vurderingsevne, og lydhør for kun en sak som nyter livet og ler høyt over at nok en idiot bet på?

 

Så jeg fiksa en ny.

Dette er oss. post-484729-0-24592500-1562851040_thumb.jpg

 

Og vet dere hva? De har glemt banken. Og de har kommet dit at de gjemmer seg.

 

_____

Dette stinker og hver av en av dere norske bortskjemte lyopimper bør skjemmes kraftig over den propagandaen som brukes.

 

Så slutt og tull trollpakk!

Endret av Moskasi
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Ja...Og så glemte de at de også møter motstand (fremstilt med slagvåpen faktisk!) innenfor fagområdene "Government Laws & Regulations"..."Human & Business Ethics" er vel også et oversett emne...Eller hva med "Conscience", burde ikke det slått dere i både mage og bakhodet når dere driver med dette svineriet, eller er dere blitt så hjernevasket at dere er blottet for alt som heter anstendighet og skam...? Så da burde jo ord som "decency" også vært representert i gjengen som venter med slagvåpen på dere...Og hva med ord som "Sense & Sensebility"?

 

Listen er lengre enn lang...Bare så synd at den er på engelsk, og at dette skal være så vanskelig å forstå for enkle sjeler med sterkt redusert vurderingsevne…

 

Jeg vil herved anbefale alle som har hjernevaskede i nære relasjoner om å starte en umyndiggjøringsprosess, slik at de kan få seg en økonomisk verge til å ta økonomiske vurderinger og investeringer for seg, da det er tydelig at de er en fare for både seg selv og sin egen økonomiske fremtid...

 

Vurderingsevne som en "Crash Test Dummy" og et gangsyn som kvalifiserer til æresmedlemsskap I Norges Blindeforbund...Veien blir til mens man går...Hikk...Hikk...Hikk

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Personlig har jeg mer eller mindre gitt opp å prøve å overtale noen som fortsatt holder på med dette selskapet, er rett og slett ikke noe vits i å prøve engang da de ikke hører på deg uansett hvor gode og rasjonelle "meninger" du har.

 

Fikk i alle fall tipset et par kjente som holdt på å investere i det om at det ikke var så lurt, lurt å bruke facebook og andre slike sosiale kilder og snakke med venner på chat, da får de i det minste litt oppdatert informasjon og kilder til hvor de kan lese mer.

Har nå sett 2 av selgerne til selskapet jobbe hardt for å brødfø seg selv på ved å ha "vanlige" jobber og det er tydelig at håpet fortsatt er der da de forventer "snart" å tjene på det, har ikke pratet med dem så kan ikke si 100% at de fortsatt er del av det, men trolig utifra det jeg har hørt er det nå Sverige som gjelder og pengene kommer "snart" tilbake. Håper virkelig jeg tar feil her og at de har kuttet ut idiotien...

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Business for home ga de også en AAA vurdering.
Tilfeldig? Neida..
Betalt. Slik som dette.
Men tar de ansvar?

Nå måtte jeg sjekke ratingen for Lyoness Norway, tror du ikke de har AAA her også? Derfor, brev til foretaket:
Hvordan rates bedrifter hos dere? Jeg blir litt overrasket når jeg se at et foretak som ikke en gang har lov til å drive i Norge (rettskraftig dom), får score AAA. Dette er en virksomhet som opererer som et "pyramideselskap"

Hvordan er ansvarsforholdet om jeg går inn med kapital i et slik selskap, basert på deres rating?

Dette gjelder LYONESS NORWAY AS 898800342 11.jul.2019


Svar fra Bisnode:
Hei

Vi forstår at du setter spørsmålstegn i denne saken. Formålet med vår rating er til bruk ved kortsiktige kreditter ved salg av varer og tjenester, og er ikke ment som grunnlag for eventuelle investeringer.
I vår konsesjon for å drive med kredittopplysning, er det angitt hvilke kilder og typer informasjon vi kan bruke som grunnlag for kredittvurderingen, og informasjon om denne type hendelser inngår ikke i dette grunnlaget.

Vedr. ansvar i denne forbindelse, tar vi generelt ikke ansvar for eventuelle tap som følge av bruk av våre modeller i diverse beslutningsprosesser.

<navn fjernet av moderator>
Fagansvarlig Kreditt

De mener en ting, Lyoness noe annet. Og dette? Er svindel.


## navn på ansatt i Bisnote er fjernet av ilpostino ##

post-484729-0-33000500-1563001938_thumb.jpg

Endret av ilpostino
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ok ok.

Dere får gå inn på https://www.businessforhome.org/2018/02/young-rising-stars-in-network-marketing/

 

Og se det adm her ikke vil vise. 2 stykk aktive (offentlig etter publikasjon i BA).

Og at dette er viktig for de?

Jada.

 

Hørte jeg noen si forbud mot all aktivitet?

 

Flott side du linket til der, du dame fra Trondheimsområdet.

Hils Anne Grethe fra meg. Ser du er venn med henne.  :)  :)

Lenke til kommentar

Til alle dere dyktige, seriøse, analytiske og objektive skribenter her.

 

Anbefaler dere å få godt med hvile, myk opp fingrene, kjøp noe som hjelper dere å slappe av, tror det kan være en fordel med blodtrykksmåler og  medisiner mot høyt blodtrykk klar.

For en stund siden skrev jeg at dere vil få mye å skrive om i en gang i juli eller august.

 

Det er nermere enn dere aner.

Test at PC og tastatur er i orden, dere vil få MYE å skrive om.

Vil anbefale å ta ut ferie nå snart, for dere blir nok ikke brukende på jobb en tid fremover, hvis dere har en jobb da.

Mulig det å skrive her er jobben deres.

 

God sommer folkens.   :)  :)  :)

Lenke til kommentar

Muligheter : 

1 : Lyconet / Lyoness endrer navn og de ansatte jubler over at de nå kan fortsette å jobbe i selskapet med flere navn en petter apekatt!

2 : Det dannes et nytt firma som tar for seg deler av aktiviteten til Lyconet / Lyoness i Norge og selskapet er kampklare igjen!

3 : De utrolige flinke markedsførerne fra Lyoness som greide å tjene enorme mengder penger har sett at det finnes et godt marked i Norge for å tjene enda mere penger og alt de trenger å gjøre er å få  eks  Medlemmene til å bli med i den nye virksomheten.

Men realiteten er nok helt annerledes, ingen av de punktene ovenfor er rett og slett gjennomførbart...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Kom igjen da, SS. Slutt å tease oss. Kom heller og fortell oss hva dette er. Jeg har popcornet klart og kunne trenge noe kvalitetsunderholdning. Hvordan skal dette ulovlige selskapet gjøre comeback denne gangen? Du skriver jo aldri noe håndfast. Jeg føler jeg blir litt skuffet her jeg sitter og venter.
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...