Gå til innhold

Investere i Lyoness?


Momspaghetti

Anbefalte innlegg

Dere burde alle komme dere på et fellesmøte/fremføring av selskapet før dere uttaler dere om ting. Og jeg er helt sikker på at ingen av dere som sier det er pyramidespill faktisk har vært på et slikt møte. Få fakta før du går ut med noe!

 

Hvem ønsker vel ikke opptil 15% besparelse ved hvert kjøp i dagens 47 land (Cashback & Shoppingpoeng)? Men Trumf til 1% cashback, det skal dere ha! Hvor er logikken?? Det er gratis å registrere deg.

 

Noen ganger syntes jeg det er artig å lese at mennesker sier der er pyramidespill fordi jeg vet det er feil, men jeg syntes så utrolig synd på dere som ikke griper sjansen til å kunne SPARE mer!

Jeg har vært på et slikt møte!

Her var alt pakket inn i fine ord og presentert som noe helt unikt. Penger å spare, for ikke å snakke om å tjene. Forklaringene til hvordan det hele fungerte var vage og uten substans, når jeg spurte litt mer inngående var det ingen av lederne som kunne svare ordentlig. 

Trist å se at folk gidder bruke tid og penger på dette.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Hvis noen faktisk kan vise til at man har tjent noen gode penger her så skal jeg gi meg, men det tviler jeg på at noen kan. 

 

Og det må være noe mere en "Var på et Lyoness møte, og valgte å investere. Nå har jeg tredoblet pengene min!"

 

Hvis dette hadde vært en god deal hadde flere gjort det, og det ville vært masse god omtaler om programmet ute på nett.Ikke motsatt.

 

 

Er du enig med meg at det ikke de som er mest skeptisk og negativ, men de som er mest positiv og åpen som får flest muligheter i livet?

 

Mange flere kommer til å bli medlem når fase 3 settes i gang her i Norge. Hadde du bodd f.eks i Østerrike hadde du hatt kortet, men Norge er vi enda i fase 2.

 

​Du som bor i Oslo, møt opp i Oslo på torsdag :-)

 

 

Den som er positiv og åpen (til alt) er vel den som har tapt mest penger i livet. 

 

Jeg har forresten en utrolig gullkantet mulighet for deg. hvor du GARANTERT ikke vil tape alle pengene du satser. Det er en engangsinvestering, minimum 500 kroner, ingen maksimumsgrense: Etter 2 år vil du få utbetalt et beløp som antas å ligge mellom 1,4 og 3,7 ganger det du investerte. Utbetalingen er variabel, og vil være avhengig av hvor godt din investering ble forvaltet. Men er er det fine: Selv om investeringen har vært forvaltet dårlig, og ikke gitt avkastning, vil du fortsatt få igjen 50% av det du investerte for 2 år siden. Du kan rett og slett ikke tape alt! 

 

Er du åpen og positiv nok til å foreta den investeringen? 

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Så når det gjelder Lyoness kan man 1) være markedsfører eller 2) en vanlig forbruker som bruker fordelskortet? Det jeg lurer på er om disse markedsførerne tjener penger.

Noen snakker om "clouds" eller noe sånt, altså at man må investere i dette for å tjene penger. Hva er egentlig inntektskilden til disse folkene? Tjener de en viss % av forbruket til kortbrukerne de har "vervet"?

Lenke til kommentar

Det er ikke delen rundt handelsnettverket som er problemet, men når man kommer dit at man skal verve venner og tjene penger på dems salg, kjøpe seg inn som premium-medlem osv.

Handelsnettverk har jo alle, og det er ikke noe galt med å gi rabatter på salg osv.

 

Som jeg viste til tidligere i tråden er de fortsatt i konkurransetilsynets søkelys, og jeg vil tro det kommer en ny redegjøring fra konkurransetilsynes mot Lyoness (og nå Lyconet).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

En bekjent sendte meg en melding for ca 1 mnd tilbake. Han ville ha meg med på et møte, og lovet at innen 1 år ville jeg/vi kunne tredobble pengene vi investerte. 

 

Er det for godt til og være sant, så er det nettopp det. 

 

He he, da har de endret seg litt. For et år siden, så ble jeg lovet 10 dobbelt (!) av innsatsen på 4 år.

 

Vi får be regjeringen plassere oljefondet hos Lyoness...   :rofl:

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

 

Det er ikke delen rundt handelsnettverket som er problemet, men når man kommer dit at man skal verve venner og tjene penger på dems salg, kjøpe seg inn som premium-medlem osv.

Handelsnettverk har jo alle, og det er ikke noe galt med å gi rabatter på salg osv.

 

Som jeg viste til tidligere i tråden er de fortsatt i konkurransetilsynets søkelys, og jeg vil tro det kommer en ny redegjøring fra konkurransetilsynes mot Lyoness (og nå Lyconet).

Du har fortsatt ikkr skjønt dette, for det første så verver man ingen.

Men gir et gratis medlemskap, å det er butikken den aktuelle person handler i, som betaler for at nye kunder har kommet inn til dem.

 

Som premium medlem, kan man kjøpe seg rettighet til handel som skjer på nasjonal og internasjonal handel, men det er fortsatt butikkene i hele verden som betaler for det.

 

Kundene: sparer penger på egen hendel

Markedsførere: tjener penger på at de skaper handel via nettverket, noe som er fult lovlig.

Butikkene: Får nye kunder og trenger ikke tradisjoel markedsføring lengre.

 

Vinn vinn vinn

 

Privosjon er delt opp slik.

 

Person handler til en butikk som har 3% cashback og 4SP

 

Personen handler for 1000,-, da vil butikken måtte betale 10%,som er 100,-

 

Inndelingen er da slik:

2% går til lyoness for å drive systemet

3% går tilbake til kunden

1% går i vennskapsbonus

4% går tilbake til de som skapte handel.

 

Fortsatt så er det butikkene som betaler markedsføringskostnadene tilbake til oss som skapte handelen.

Desto større handel som skapes desto mere vil man tjene.

 

I en py.ramide, så er det de på toppe som tjener, her er det de som jobber som tjener.

 

Selv har jeg sikret meg handel fra 37.000 kortbrukere i verden.

 

Kalles for home free :)

 

 

Helt enig, jeg er selv 21 år og har en nettoformue på snart en million kroner takket være lyoness. Jeg er veldig glad for at jeg brukte pengene mine til å investere i lyoness og ikke andre ting i 2016. Neida, har ikke brukt et øre på lyoness og har hatt fordelskortet i over ett år uten å kunne brukt det et eneste sted jeg faktisk kunne spart penger.

 

 

 

 

 

Så altså, hvis vi har en butikk som driver å selger varer og de selger for 1000 kroner. Så vil da 200 kroner gå til moms, og hvis vi sier varen originalt blir solgt til dobbel pris av innkjøps pris (+ moms)  vil selger sitte igjen med 400 kroner. Så med lyoness vil han kun sitte igjen med 300 kroner. Altså gi vekk 25%!! Av overskuddet sitt? 

 

Isåfall kan jo bare konkurrentene sette ned prisen med 10% og utkonkurrere bedrifter som er med i lyoness på pris ;) så forbrukeren vil tjene mer på å handle i butikker som ikke er med i lyoness.

 

Systemet er satt opp slik at det kanskje fungerer som reklame i starten, men dette vil ikke fungere over tid.

 

Men utenom bedriften din nå, hvor mye har du investert i lyoness og hvor mye har du faktisk fått tilbake (Cash)?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Du har fortsatt ikkr skjønt dette, for det første så verver man ingen.

Men gir et gratis medlemskap, å det er butikken den aktuelle person handler i, som betaler for at nye kunder har kommet inn til dem.

 

Du får 0,5% vennskapsbonus fra de medlemmene du registrerer? Isåfall er det jo verving? Ser at to av produktene på cashback-solutions.com tilbyr dette, så å ikke benytte seg av det ville jo vært dumt.

 

 

I en py.ramide, så er det de på toppe som tjener, her er det de som jobber som tjener.

 

I følge Lotteritilsynet har Lyoness en (lovlig) pyramidelignende struktur.

 

Selv har jeg sikret meg handel fra 37.000 kortbrukere i verden.

 

Er det via "Easy Shop Plus"-programmet og/eller "Customer Cloud"? Har du mulighet til å forklare hvordan de to systemene fungerer?

Endret av faksen8
Lenke til kommentar

 

Ser at i denne tråden er det MANGE uvitene folk.

Jeg selv driver rørlegger bedrift, å er med å skape et handelsnettverk som fungerer.
Som rørlegger økte jeg omsettningen min med over 600.000 på 9 mnd 2016 akkurat pga Lyoness.
De bringer kunder inn til oss. Uten at det koster oss noe før kundene har betalt. Superdeal kaller jeg det. Skal man derimot bruke tradisjonell reklame, så koster dette sykt. Samt at inntektene er ikke målbare.

At over 70.000 partnerforetak og nesten 400.000 brukersteder er medlem allerede.
8.000.000 kortbrukere så langt i verden.

Ser også det er noen som skriver at man minimum må kjøpe så og så my.
Noe som igjen viser at du/dere inne har peiling.

Eks
Et kjøp hos rørlegger på 800,- (400,-)
Vil gi 3% cashback =24,-
Det vil også go 2,5 (1,25)shopping poeng, som har en minsteverdi på 40,-
Dette gir en reel besparelse på 124,- (74,-)


EET1 et av tre sertifiserte kasse systemer, som skal svindel og svarthandel til livs er et partnerforetak. Tviler på at de har hoppe på et såkalt luftslott.

Juventus, Real Madrid, Ac Milan, Inter Milan, Bayern München, Man. U er fotball lag som allerede er med.

Lyoness er hovedsponsor til MotorGP.

Dere kan gjerne sitte her i dag å være så sta som dere vil, men at vi kommer til å eie deres økonomi via nasjonal og internasjonal handel blir vi å gjøre uansett.

Bare vent å se mellom Juni-Nov 2017 :)

Unner faktisk ikke så negative wikipedia bedre viter noe så bra som lyoness.
Hold dere hjemme å bruk det sure Truf, coop eller Æ- appen.
Sikkert godt avansement på handel der.

Mvh Lyoness partnerforetak :)

 

Det er en god stund siden jeg har skrevet på denne tråden grunnet personer her inne som uttaler seg om ting før de faktisk har fått reell informasjon. Jeg har bedre ting å gjøre enn å få overbevise personer over en tråd til å stole på dette. Nemlig det å drive min egen business innenfor Lyoness og Lyconet. Men plutselig kom jeg på denne tråden og tenkte jeg kunne ta en titt innom.

​Jeg er utrorlig glad på Oldervik Rørservice AS' sine vegne som har skjønt at dette er fremtiden! De kan nå sitte og håve inn penger på sine kunder som har dems fordelskort på de som sitter og tar en øl i solsteika i Brasil. Håve inn penger fordi en av dems kunder kjøpte seg en Ferrari. De kan til og med kryssmarkedsføre andre bedrifter ved å anbefale f.eks et tømrerfirma om å handle hos dem. Hvem gagner det? Jo, ​alle parter​. Kunden, bedriften og Lyoness (de som fysisk jobber i Lyoness og de to veldedige organisasjonene de drifter).

​Selv er jeg PM (Premium Marketer) hvor jeg forskutterte min egen handel med en viss sum slik at jeg har mulighet til å kjøpe andeler i customer cloud. Jeg har nå kjøpt meg flere rabattkuponger ​i Nordic Customer Cloud (Norge, Sverige, Danmark, Finland). Det er også en forskuttert handel, så at personer inne her sier at det er en investering er helt på jordet. Hvis du investerer sitter du der og håper til Gud om at det går bra. Her er det kontraktfestet av ​verdens største ​selskap om at vi får tilbake pengene uansett!

​Med customer cloud kan du sitte på rumpa og tjene penger når disse skyene gir utbetaling (Nordic begynner utbetaling 20.07.2020). Når det er sagt, kan man også jobbe for utbygge Lyoness' sin kundemasse. Og for at du gjør det lønner de deg for det.

​Hvorfor kollapser ikke dette?
​Hvis alt dette skal kollapse må personer i hele verden slutte å handle. Hva er sjansen for det?

​Vi har sportsklubber og internsjonale kjeder som MotoGP, Real Madrid, Manchester United, Bayern Mûnchen, AC Milan, Inter Milan, SK Rapid Wien, Porsche, Ferrari, Dell, AliExpress, Carrefour, EET1, Amazon, Hotels.com, Booking.com, Origin, Sony, Stayhard, Elkjøp, Jysk, Proteinfabrikken, Gymgrossisten osv osv.

​Vi er altså ​verdens største ​sportssponsor, enten dere liker det eller ei :) Spill forresten Fifa 17' med SK Rapid Wien og se hva som står på t-skjorta dems.

​De som velger å ikke ha troen på dette kommer uansett til å ha cashback-kort/app fra en eller annen SME/stor kjede etter hvert. Da kan de sitte på sidelinjen og spare penger på hvert kjøpt, mens vi som er åpne om nye muligheter her i livet kan sitte og tjene penger på at de andre sparer penger.

​Når Coop klarer å sanke inn omtrent 1,5 millioner medlemmer på 1% cashback i Norge skal vel Lyoness klare i hvert fall 5 millioner i Norden (Ca 26 millioner)? Kanskje vi til og med kan til å ta over Coop's eksisterende kort. Det var det vi gjorde med Carrefour.

Har dere noen spørsmål, still de gjerne til meg i innboks slik at jeg slipper å svare inne på dette innlegget.

Takk for meg! :) 

​Og forresten, har du ikke møtt opp til møte i Oslo enda eller er skeptisk til hele konseptet, møt meg på fellespresentasjon i Oslo hver torsdag.

PS: Dette var ikke rettet til Oldervik Rørservice AS, men følte for å svare på din kommentar :) ​Dere ROCKER!
 

 

Lenke til kommentar

Jeg stiller meg fortsatt skeptisk til alt dette. Kan noen vise til noen som faktisk har tjent penger her? At Oldervik Rørservice AS sier de har økt omsettning på 600.000 pga Lyoness kan for alt jeg vet være vrøl. Økt omsettning trenger forøvrig ikke betyr stort det heller når du betaler for det. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...