Gå til innhold

TEST: JABRA ELITE SPORT


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Bassen er ikke enormt dyp, men fyldig, presis og spretten

:huh:

 

EDIT: Vil bare legge til at dette ikke er for å latterliggjøre artikkelforfatteren her, jeg er bare lite tilhenger av slike typer beskrivelser av lyd og bilde, "spretten" bass betyr liksom ingenting

I dette tilfellet betyr det at bassen låter omtrent stikk motsatt av hva tilfellet var for eksempel med Sonys "Extra Bass"-brandede MDR-XB650BT og til dels Skullcandy Crusher, som vi testet i samletesten av trådløse hodetelefoner nylig. Bassen der er av den drønnende, litt treige typen som høres ut som om den forsøker å trenge gjennom sirup på vei inn i ørene. Var det forklarende?

 

Ellers enig med deg: Lyd og bilde kan være vanskelig å beskrive på noen fornuftig måte, men vi gjør så godt vi kan. :)

 

Stein Jarle, Tek.no

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg trodde at testene framover skulle ha med én til to andre meninger i redaksjonen?

 

Ellers helt uaktuelt å betale 2500 kroner for noe som gir meg 3 timer lyd. Kanskje ok til trening, ja, som er beregnet på, men alt alt for dyre til det formålet.

 

Jepp - det kommer! Bare litt trøblete med akkurat denne, siden den ble laget ferdig i helgen til publisering mandag morgen.

 

Stein Jarle, Tek.no

Lenke til kommentar

Tre timer er fortsatt to til tre ganger så bra som Samsung Gear Icon X (forderdelig navn...) har å tilby når de kjører under bluetooth, den eneste (?) konkurrenten på markedet :p Jeg vet dermed ikke om jeg ville kalle batteritiden dårlig...

Står 2.5 timer for kun musikk i testen du linket, men vet ikke hvorfor de har med pulsmåler når det betyr 1.5 time batteritid. Hva er poenget da...

 

De er ellers ikke så gode på engelsk i Korea, noe de kanskje tror er et kult navn er ikke alltid det...

 

For meg virker det som om slike plugger har litt for liten batteritid for meg hvertfall. Spesielt med den ladetiden!

Endret av TKongen
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

Vel, om det er kult eller ei skal jeg ikke uttale meg om, men det er et produktnavn med tre deler, og ingen av dem forteller meg at det er øreplugger. Det er godt mulig Samsung har et dokument hvor de forklarer navnehierakiet sitt, men det bør ikke være nødvendig.

 

Navnet blir også vanskelig å huske, og ikke noe en "tar med seg". Og hva forteller X-en forbruken som ikke har lest siste pressemelding fra Samsung? Hvorfor ikke bare kalle dem "Samsung Icon" eller kanskje noe så radikalt som "Samsung InEar" eller whatever. "AirPods" er et brilliant, kort navn her.

 

Jabra Elite Sport er en del bedre: Jabra er et merke utelukkende assosiert med bærbar lyd (iallfall for mange) så man har allerede der slått fast at det handler om lyd, Elite sier at dette er toppserien, og Sport at det er egnet for Sport. Ikke et topp navnevalg, men en hel del bedre.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...