Gå til innhold

The Tremendous Trump Thread - Første periode (Les førstepost)


Anbefalte innlegg

Også presidentkandidat Tusli Gabbard (Hawaii) leker med tanken om å dekriminalisere å krysse grensen, i likhet med Castro og Harris, men frykter det kan føre til open borders. 58% av moderate demokrater synes dekriminalisering er en dårlig ide, mens 54% av progressive demokrater synes det er en god ide.

 

Har fortsatt til gode å se hvordan en dekriminalisering ikke fører til defacto open borders, men fortsatt lenge igjen til nominasjonen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Og det han tror at ham må gjøre er å kopiere AOC. Det er det som gjør henne til demokratenes sjefsideolog. Bare vent, det kommer sikkert mere han vil kopiere fra henne.

 

Trump er omtrentlig, impulsiv, liker å underholde med improvisert show, liker å herme og er dårlig til å formulere seg, men det i seg selv er vel ikke nok til å bli stemplet som "senil".

 

 

Fullstendig hakk i plata på deg. Du får fortsette å leve i den fantasien.

 

Du skriver følgende:

"Det burde vel ikke lengere være noen tvil om at Biden er senil og at AOC har blitt sjefsideolog for Demokratene. Hvorfor ellers skulle han angripe seg selv på den måten?"

 

Mener du ikke Trump angriper seg selv når han sier at mennesker som ikke liker USA og måten USA gjør ting på bare kan reise dit de kom fra? Her er noen av hans sitater.

 

"The US is the laughing stock of the world"

 

"How stupid are the people of the United States?"

 

"Make America Great Again" - Dette impliserer jo at det ikke er det nå.

 

Da regner jeg med du mener Trump er senil. Forresten, burde han reise tilbake til Skottland eller Tyskland?

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Denne valgkampens hotteste tilbehør ser ikke lengere ut til å være MAGA-capser, men Trump-sugerør. "Liberal paper straws don’t work. STAND WITH PRESIDENT TRUMP and buy your pack of recyclable straws today." Det er allerede kommet kopivarer og mange videreselger til mange ganger prisen i Trumpkampanjens butikk.

 

https://www.delish.com/food-news/a28496591/donald-trump-selling-plastic-straws/

"Donald Trump Sold $200,000 Worth Of Plastic Straws Because 'Liberal Paper Straws Don't Work'"

 

 

 

 

 

 

 

 

Som om man trengte mer bevis på at Trump-supportere består av troll i levende live, og som oppfører seg som barn i trassalderen. For en patetisk gjeng.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Jeg har sagt dette mange ganger før:

Demokratene kan ikke impeache Trump uten flertall i senatet.
Huset kan stemme for impeachment, de er anklagerene.
Senatet er dommerene.

Republikansk side har hverken moral eller ryggrad, så demokratene trenger flertall i senatet for å kunne avsette Trump, da det er senatet som avgjør om han avsettes.

Og de trenger ikke bare flertall -- men et flertall av mennesker som ikke kan trues, bestikkes eller presses, som er enda vanskeligere enn å faktisk bare få flertall i senatet.

...

Tenk dere om vi bare hadde Høyre og FrP som partier i Norge -- og at en kriminell statsminister med immunitet trengte at folk fra FrP i stortinget stemte for å avsette sin egen statsminister.

Høyre ville fjernet en kriminell statsminister i egne rekker. FrP, not so much.

Endret av Red Frostraven
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Siste:
Torsdag publiserte senatets etterretningskommite (under republikansk ledelse) sin rapport vedr. russisk påvirkning av valg i USA. I rapporten etterlyses mer effektive tiltak for å motvirke og respondere på utenlandsk innblanding i amerikanske valg.

Senate Intel Committee Unveils Election Security Report In Wake Of Mueller Hearings
https://www.npr.org/2019/07/25/745205135/senate-intel-committee-unveils-election-security-report-in-wake-of-mueller-day
"The Senate intelligence committee has released its report detailing Russia's targeting of election systems in 2016 along with recommendations for protecting American elections from foreign interference."
"It also followed former Justice Department special counsel Robert Mueller's stark warning to lawmakers on Wednesday that Russia's sprawling influence operation of 2016 was not a one-and-done."
"No, it wasn't a single attempt," Mueller said during some six hours of testimony about his Russia investigation, before two House committees. "They're doing it as we sit here. And they expect to do it during the next campaign."
"The leaders of the Senate intelligence committee echoed that warning in unveiling their election security report on Thursday, while also hailing the steps they said have been taken since 2016.
"
 
Senate Probe Finds ‘Extensive’ Russian Meddling in U.S. Election
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-07-25/senate-probe-finds-extensive-russian-meddling-in-u-s-election
"The Intelligence panel’s warning came a day after former Special Counsel Robert Mueller made a similar plea to combat continuing Russian interference during hearings before two House panels."
 
 
Tidligere denne uken advarte også Trump-utnevnte FBI-direktør Christopher Wray om russisk innblanding i amerikanske valg, en innsats som er karakterisert som "relentless".
 
FBI Director Wray: Russia intent on interfering with U.S. elections
https://www.reuters.com/article/us-usa-election-security/fbi-director-wray-russia-intent-on-interfering-with-u-s-vote-idUSKCN1UI1XW
"Russia is determined to interfere in U.S. elections despite sanctions and other efforts to deter such actions before the next presidential election in 2020, FBI Director Christopher Wray said on Tuesday.
“Everything we’ve done against Russia has not deterred them enough?” asked Senator Lindsey Graham, the Republican committee chairman. “All the sanctions, all the talk, they’re still at it?”
“Yes. My view is until they stop they haven’t been deterred enough,” Wray responded.
"

 
Tross den nå velkjente russiske innsatsen for å påvirke USA's valg, blokkerte Mitch McConnell (R-KY) for fjerde gang denne uken tiltak for å motvirke slik innblanding.

REPUBLICANS BLOCK FOURTH ELECTION SECURITY BILL DESPITE MUELLER'S WARNING RUSSIA IS INTERFERING 'AS WE SIT HERE'
https://www.newsweek.com/republicans-block-third-election-security-bill-despite-mueller-warning-russian-interference-1451162
"Robert Mueller issued a stark warning to Congress on Russian election interference Wednesday: "They're doing it as we sit here."
Still, Senate Republicans have blocked four pieces of legislation that sought to bolster the security of U.S. elections since the former special counsel's daylong congressional testimony, the latest of which came on Thursday when Majority Leader Mitch McConnell, a Kentucky Republican, blocked two unanimous consent votes.
"
 
 
Forøvrig ble det kjent for over et år siden at Trump la ned kontoret i WH for nasjonal koordinering av cybersikkerhet, som i tillegg til å være et kompetansesenter på dette området inne i WH, bla. hadde ansvaret for WH's sentrale koordinering av de forskjellige etatenes forsvar mot, og respons til cyberangrep.
 
Trump eliminates job of national cybersecurity coordinator
https://www.nbcnews.com/politics/white-house/trump-eliminates-job-national-cybersecurity-coordinator-n874511
"Sen. Mark Warner, D-Va., vice chairman of the Intelligence Committee, said Tuesday: "We should be investing in our nation's cyberdefense, not rolling it back."
"We also need to articulate a clear cyber doctrine. I don't see how getting rid of the top cyber official in the White House does anything to make our country safer from cyber threats," Warner said on Twitter.
"

 

 

Man ser fortsatt denne uken at til tross for at både trusselen og behovet for tiltak er kjent, så er det lite politisk vilje blant republikansk ledelse eller WH til å følge opp dette. Kanskje ikke så underlig da flere republikanere, inkl. Trump personlig, har uttrykt ønsker om å dra nytte av slik innblanding til sin egen politiske fordel, uansett evt. konsekvenser.

Endret av xRun
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Fullstendig hakk i plata på deg. Du får fortsette å leve i den fantasien.

I en tråd hvor mange har gjentatt en konspirasjonsteori over snart 1000 sider så er du veldig selektiv i den omtale av hven som lever i en fantasi og har hakk i plata.

 

Du skriver følgende:

"Det burde vel ikke lengere være noen tvil om at Biden er senil og at AOC har blitt sjefsideolog for Demokratene. Hvorfor ellers skulle han angripe seg selv på den måten?"

Og her er forklaringen.

Du mener at det er de som har pushet Biden til å si angripe Trump for "children in cages" nå det var ham selv som var med på å introdusere det?

Jeg sier altså at Biden er senil fordi hn anklager Trump for noe som han selv innførte.

 

 

Høyre ville fjernet en kriminell statsminister i egne rekker. FrP, not so much.

Fortell gjerne mere om hvordan AP raskt fjernet Jens Stoltenberg og Giske som var nødt til å vite om det omfattende medlemsjukset i AUF.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Moderatormelding

 

Ser ut som flere glemmer at det er spesifikke regler i denne tråden hva angår bilde og video bruk. Vennligst prøv å følg reglene. Hvis man poster videoer så skal man forklare hva som er i videoen og det bør være relevant til diskusjonen. Som det også står så skal man helst legge dette i spoilere slik at det ikke ødelegger for mye debatten. 

 

Les også følgende før man forsetter å poste:

Tilleggsregel: begrenset bruk av media. Bilder og videoer er tillatt i tråden ved moderat bruk. Betingelsene er at de er relevant til tema i tråden, samt at alt av media gjemmes bak spoilere gjerne med en kort beskrivelse (spesielt ved videobruk) slik at det ikke blir forstyrrende i tråden. Om man kun poster memes så faller det ikke under "moderat bruk", og vil bli fjernet da dette ikke er ment å være en humortråd.

 

---

 

To innlegg er fjernet som følge av at man ikke fulgte disse reglene. 

 

Reaksjoner på dette tas i en PM til meg. 

 

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

Du sier Biden er senil fordi han "angriper seg selv". Det gjør Trump også. Du mener Trump er senil. Notert.

Jeg sier at han er senil ved å angripe seg selv gjennom å angripe Trump for noe som han selv har innført. Dette er noe som Trump ikke har gjort. Dette hadde jeg sagt klart 2 ganger så det er ingen grunn til å trolle.

 

Jeg skjønner at mange ikke liker å få illustrert Demokratenes dobbeltmoral.

 

Som om man trengte mer bevis på at Trump-supportere består av troll i levende live, og som oppfører seg som barn i trassalderen. For en patetisk gjeng.

Vil du si det samme om supporterne til Demokrater som ikke bare selger sugerør i plast, men også plastkopper som følger med?

 

Her:

https://shop.elizabethwarren.com/collections/drinkware/products/persist-tumblerv2

 

og her:

https://store.joebiden.com/collections/accessories/products/aviators-iced-coffee-tumbler

Endret av robertaas
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Denne valgkampens hotteste tilbehør ser ikke lengere ut til å være MAGA-capser, men Trump-sugerør. "Liberal paper straws don’t work. STAND WITH PRESIDENT TRUMP and buy your pack of recyclable straws today." Det er allerede kommet kopivarer og mange videreselger til mange ganger prisen i Trumpkampanjens butikk.

 

 

Dette er 'freedom fries'-nivå av barnslighet.

 

Er det slik at Trump og hans supportere ikke engang vil innse at plastforsøpling er en reéll trussel mot planeten? Er det også en del av "klimabløffen"?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Er det slik at Trump og hans supportere ikke engang vil innse at plastforsøpling er en reéll trussel mot planeten?

Fortell det til Joe Biden, "She/her/hers" og deres supportere som selger enda større mengder plast.

 

BTW hva synes folk om konkurransen om hvem som kan være mest woke med personlige pronomen blandt et par av Demokratenes kandidater? Etter Warrens "She/her" slo Castro henne med "He/Him/Él" som jo også hadde med den spanske versjonen. Hun måtte jo svare på dette men kom kun med "She/her/hers" som vel ikke var helt like bra.

 

Hva vil neste steg være? Vil Warren komme med et indiansk pronomen? Vil Castro legge til "su" og trappe striden opp til 4 pronomen? De blasio henger langt etter med "He/him". Vil andre Demokratiske kandidater melde seg på konkurransen? Og bare vent til Trump oppdager dette og kan latterliggjøre dem.

 

Endret av robertaas
  • Liker 1
Lenke til kommentar

I en tråd hvor mange har gjentatt en konspirasjonsteori over snart 1000 sider...

Det er jo stort sett bare du som poster konspirasjonsteorier her i tråden. Om du ikke liker det, så slutt da.

 

Dessuten klager du her på noe du selv gjør, i følge «Robertass ordboka» er du senil.

 

PS. Jeg er sterkt uenig i din definisjon av senilitet, ettersom du helt tydelig ikke vet stort om den diagnosen.

 

PSS. Jeg er sterkt uenig i din definisjon av konspirasjonsteori, ettersom du helt tydelig ikke vet stort om hva det betyr.

Endret av WiiBoy
  • Liker 7
Lenke til kommentar

Joda. Dette er det absolutt tvil om. Jeg har korrigert deg tidligere på dette. Pelosi, Schumer, Schiff. Det er nok de tre mest innflytelsesrike personene i det demokratiske partiet.

 

Det er ingen sjefsideolog, og det er i hvertfall ikke AOC, uansett hvor mange ganger du og Sean Hannity sier det.

Der var det igjen ja. Som jeg sa i går så klarer de visst ikke se verden på noen annen måte enn sin egen, og for dem betyr det at alle har en sjefsideolog. En stor leder som forteller dem hva slags moral de skal ha denne uken. Ikke rart slikt appellerer til religiøse. De er jo vant med den holdningen til verden fra før.

 

Du mener at det er de som har pushet Biden til å si angripe Trump for "children in cages" nå det var ham selv som var med på å introdusere det?

Dersom man trenger pushes til å ta folk for å holde barn i bur så har man helt andre problemer enn politiske.

 

Har fortsatt til gode å se hvordan en dekriminalisering ikke fører til defacto open borders, men fortsatt lenge igjen til nominasjonen.

At man ikke blir fengslet for å krysse grensen betyr jo ikke at man får bli i landet.

 

Jeg sier altså at Biden er senil fordi hn anklager Trump for noe som han selv innførte.

Fortell gjerne om hvor mange barn Biden har tatt fra foreldrene for så å bure dem inne. Det er det Trump får tyn for.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er jo stort sett bare du som poster konspirasjonsteorier her i tråden. Om du ikke liker det, så slutt da.

En konspirasjonsteori forsøker å forklare en politisk, sosial eller historisk hendelses bakenforliggende årsak som en hemmelig og ofte avledende sammensvergelse, iscenesatt av en hemmelig allianse mellom mektige personer (noen ganger omtalt som «en usett maktelite») og ikke som åpne aktiviteter eller som naturlige hendelser.

 

Slik som at Trump har konspirert med Russland for å vinne valget i USA. En konspirasjonsteori som det er tusenvis av poster som støtter i denne tråden. Du vil derimot ikke klare finne en eneste post hvor jeg støtter en konspirasjonsterori, men mangel på fakta hindrer vel ikke deg fra å poste slike påstander?

 

Dessuten klager du her på noe du selv gjør, i følge «Robertass ordboka» er du senil.

Her gjorde jeg altså ikke det samme da jeg ikke har støttet noen konspirasjonsteori og ifølge "min ordbok" er det "å anklage andre for en situasjon som man selv har skapt" et tegn på senilitet. Jeg har klargjort dette flere ganger, men du liker tydeligvis bedre å gjenta ukorrekt informasjon som allerede har blitt korrigert.

 

PS. Jeg er sterkt uenig i din definisjon av senilitet, ettersom du helt tydelig ikke vet stort om den diagnosen.

Jeg har ikke sagt at det er det eneste som definerer senilitet, klarer du ikke skrive én eneste setning uten å være uærlig? Vil du si deg uenig i at når Joe Biden anklager Trump for noe han selv har vært med på å introdusere så er det et tegn på senilitet?

 

PSS. Jeg er sterkt uenig i din definisjon av konspirasjonsteori, ettersom du helt tydelig ikke vet stort om hva det betyr.

Jeg bruker varianter av

"Konspirasjonsteori er en forklaringsmodell som går ut på at ting som er galt i verden skyldes at mektige grupper i hemmelighet sammensverger seg for å fremme sin egen, skjulte agenda."

Om du har en helt annen definisjon som ikke støttes av noen oppslagsverk så er det selvsagt fritt for det å tror eller predike det.

 

 

Demokratenes "circular firing squad" er aktive, nå for manglende "affirmative action" internt i partiet. Ja, de er visst fæle rasister disse Demokratene.

https://www.politico.com/story/2019/07/25/dccc-campaign-black-latino-1435611

"The House Democrats’ campaign arm is locked in a long-simmering battle with prominent black and Hispanic lawmakers who believe the party committee and its chair have short-changed minorities."

Endret av robertaas
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fortell det til Joe Biden, "She/her/hers" og deres supportere som selger enda større mengder plast.

 

BTW hva synes folk om konkurransen om hvem som kan være mest woke med personlige pronomen blandt et par av Demokratenes kandidater? Etter Warrens "She/her" slo Castro henne med "He/Him/Él" som jo også hadde med den spanske versjonen. Hun måtte jo svare på dette men kom kun med "She/her/hers" som vel ikke var helt like bra.

 

Hva vil neste steg være? Vil Warren komme med et indiansk pronomen? Vil Castro legge til "su" og trappe striden opp til 4 pronomen? De blasio henger langt etter med "He/him". Vil andre Demokratiske kandidater melde seg på konkurransen? Og bare vent til Trump oppdager dette og kan latterliggjøre dem.

 

 

Selv til deg å være var dette en rimelig "imponerende" fjern whataboutism. Gratulerer.

 

Og hva i alle dager skulle dette ha å gjøre med plastsugerør? 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Fortell gjerne om hvor mange barn Biden har tatt fra foreldrene for så å bure dem inne. Det er det Trump får tyn for.

Jeg har ikke nøyaktig tall for hånden, men postet nettopp en video med den ansvarlige for det under forrige regjering som forteller om og forsvarer at barn ble plassert i bur etter alder og kjønn. Og trange forhold gjør forholdene dårligere.

 

Og det er mange måter problemene kan reduseres. Gjett hva Demokratene er villige til å være med på?

-Bygge mur for å redusere antall som sniker sg ulovelig over grensen? Nope

-Bygge ut kapasitet slik at man ikke trenger ha folk så innstengt så trangt? Nope

-Bruke mere penger på å forbedre standarden og fx gi ungene seng å sove i? Nope

-Slippe alle ulovelige migranter fri? We have a winner!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Selv til deg å være var dette en rimelig "imponerende" fjern whataboutism. Gratulerer.

 

Og hva i alle dager skulle dette ha å gjøre med plastsugerør? 

Absolutt ingenting. Det er en helt annen sak. Man blir av moderatorene bedt om å putte flere saker/emner inn i samme post.

 

"BTW hva synes folk om..." tyder vel på at det handler om noe helt annet, men i denne tråden gjelder tydeligvis ikke vanlig logikk for mange.

 

Og så over til noe helt annet. (Var det klart nok?)

Man trenger ikke være særlig langt til høyre for å erkjenne togktrasjet Demokratene fikk til med Mueller.

 

 

 

 

 

 

Endret av robertaas
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Og det er mange måter problemene kan reduseres. Gjett hva Demokratene er villige til å være med på?

-Bygge mur for å redusere antall som sniker sg ulovelig over grensen? Nope

-Bygge ut kapasitet slik at man ikke trenger ha folk så innstengt så trangt? Nope

-Bruke mere penger på å forbedre standarden og fx gi ungene seng å sove i? Nope

-Slippe alle ulovelige migranter fri? We have a winner!

Jeg har forklart det før, men det ser ikke ut til å synke inn, så jeg får bedrive litt voksenopplæring igjen:

 

FCMP ble startet av Obama og avsluttet av Dobald og er svaret på spørsmålene dine. Ikke bare er det humant og effektivt, men det er også mye billigere enn alle alternativene. Donald er skyld i at det ble avsluttet, Donald er skyld i forholdene på grensen, Donald er den du må kritisere.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
  • Uderzo låste denne emne
  • Jarmo gjenåpnet denne emne
  • Uderzo låst og gjenåpnet denne emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...