Gå til innhold

[Løst] Løsning til multi-in og multi-out HDMI-oppsett?


Anbefalte innlegg

Beklager dårlig tittel, vanskelig å beskrive dette kortfattet. Jeg trenger tips om hvordan jeg kan optimalisere oppsettet mitt. Det består av primært to kilder (PC og Xbox One, begge HDMI), men jeg ønsker mulighet for en eller to til. Jeg har en TV og en prosjektor, og trenger derfor noe som har dobbel HDMI-output. Dagens løsning er slik: PC og Xbox koblet til en Pioneer receiver, denne tar seg av lyden og sender bilde til TV via HDMI. For å vise på prosjektor må jeg koble om til dennes HDMI-kabel. Dette er i seg selv ikke så problematisk, men om jeg kunne slippe så er det ønskelig. Det største problemet er at det et eller annet sted i systemet stadig skjer at HDMI-signalet til TVen detter ut, og blir borte i alt fra noen få sekunder til lenger, og av og til må jeg gå bort og riste litt i kablene for at det skal komme tilbake.

 

Jeg vet ikke hvor feilen oppstår, men jeg mistenker receiveren eller kablene. Uansett, jeg ønsker en løsning hvor jeg kan koble alle kildene inn i én enhet (altså med minimum tre HDMI-innganger), som splitter ut lyden og sender bildesignaler videre til TV og prosjektor (altså to HDMI-utganger). Jeg er ikke i mot å måtte bytte ut noe. Har lurt på om det f.eks. finnes gode lydplanker med mulighet for HDMI-switching, både inn og ut.

 

Gode råd og konkrete tips mottas med takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Er fornøyd med oppsettet og lyden, nå er jeg ikke noen feinschmecker heller da. Det jeg ikke liker er at selv når jeg velger kilde etter oppstart så kommer den alltid opp med Home-menyen etter ca 30 sekunder, der jeg må velge kilde en gang til. Litt for 'intelligent' for sitt eget beste.. Har ikke funnet noen muligheter til å deaktivere Home-menyen heller. Mulig jeg ringer support over nyttår og hører med dem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...