Gå til innhold

KOMMENTAR: Ni ting jeg hater med mobiltelefoner


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

Enig, de svaksynte eller stokk blinde kan heller få ett dugelig elektrisk støt hver gang de får en mail, tenker det vil få dem til å bli stille og føyelige

Lenke til kommentar

Forventer man at mobilen er perfekt tilpasset hver enkelt bruker ut av boksen? Er det noe man ikke liker så fiks det. Eller kjøp en annen mobil.

 

Dette minner om flash saken i ios. Da saken ble diskutert som om android ikke kunne slå av flash om man ville.

 

Jeg ville hatt en mobil med full win10

Endret av Limbeck
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Av alle tingene som blir tatt opp er jeg aller mest enig med "varslingsbonanza"

 

dette er så utrolig unødvendig... pluss, hvis man skal ha apper kjørende i bakgrunnen uten at de slås av (eller settes "i dvale" eller hva man ellers kaller den funksjonen som skal spare strøm) så får man også varslinger fra den appen... angående oppgaver den kjører... som man er alrede klar over at man har siden man har valgt å la den kjøre "for alltid" i bakgrunnen...

Lenke til kommentar

Jeg syns tek.no harer mere og mere android telefoner og forguder apple sine produkter. Dette har jeg følget lenge med på og i mange Apple artikler er det bare skryt og hele tek.no var oppfylt med iphone 7 artikler. Så fort det er noe hat eller feil ved samsung eller andre telefoner da haver det fort her på tek.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Forventer man at mobilen er perfekt tilpasset hver enkelt bruker ut av boksen?

 

Eeeh ja? Når Google, Apple og Facebook kjenner meg bedre enn min egen familie og tilogmed meg selv, så forventer jeg at produktene de har noe med å gjøre stiller seg inn automatisk etter mine behov. A.I.en deres analyserer adferden min hele tiden og da forventer jeg at den gjør jobben sin!

 

Jeg forventer at mobilen min er slik jeg vil ha den så fort jeg logger inn på kontoene mine, at ebay tilbyr det jeg vil ha før jeg sjøl vet jeg vil ha det, at pornosidene jeg besøker har den nye fetishen min klar i anbefalingsfeltet så fort det å se på bæsjende dverger eller hva enn er blitt kjedelig. Vi lever tross alt i 2016 nå!

Lenke til kommentar

Applikasjoner som misbruker sitt privilegium er mitt største irritasjonsmoment, litt som punkt 8. Dette gjelder i hovedsak pushmeldinger om rabatter, tilbud eller ren reklame. Blir jeg mast på av en applikasjon uten å gi tillatelse av meg til å stjele min oppmerksomhet, så går applikasjonen rett i søppelbøtta. Kan jeg skru av disse pushmeldingene i ettertid så skal det være en ganske god applikasjon for at jeg skal vise nåde og tilgi.

Endret av Gavekort
  • Liker 4
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...